Hape Delovna miza Deluxe
128 € 93,78 €

To je praktična delovna miza za prave znanstvenike in mojstre! Privlačen barvni dizajn. Vsak mali mojster ali znanstvenik se bo počutil kot v pravi delavnici! Igrača pripomore k primernemu razvoju motoričnih sposobnosti ter ob tem spodbuja spretnost in koordinacijo rok in oči.

Smoby delavnica Mojster Miha-29%
91,99 € 65 €

Odprodaja

Delovna miza z Mojstrom Mihom otrokom ponuja številna orodja. Fantje lahko merijo, režejo in vijačijo. K delovni mizi je priložen tudi gradbeni žerjav. Delovna miza je okrašena z logotipom Mojstra Miha, zaradi česar bo vsak malček izgledal kot pravi gradbeni mojster.

Hape Delovna miza

Hape Delovna miza

Ocena: 4,7
74,66 € 54,76 €

To je praktična delovna miza za prave znanstvenike in mojstre! Privlačen barvni dizajn. Vsak mali mojster ali znanstvenik se bo počutil kot v pravi delavnici! Igrača pripomore k primernemu razvoju motoričnih sposobnosti ter ob tem spodbuja spretnost in koordinacijo rok in oči.

Smoby Black&Decker mojsterska delavnica
63,99 € 54,61 €

Zadnji kos!

Delavniško stojalo Black & Decker z vsem potrebnim orodjem za prve mojstrske izzive.Vključuje različna orodja, kot so izvijači, kladiva, električni vrtalnik… ter vijake, matice, žeblje…

Woody avtobus z orodjem
25,99 € 22,43 €

Lesen avtobus je namenjen spoznavanju orodja in učenju mojstrskih del.

Smoby motorna žaga Mojster Miha
23,41 € 19,86 €

Zadnji kos!

Motorna žaga na baterije iz risanke Mojster Miha za male drvarje. S pritiskom na gumb se veriga prične premikati kot pri pravi žagi. Vse skupaj spremljajo zvočni efekti.

Woody delovni zaboj z orodjem
16,99 € 14,01 €

Zadnji kos!

Majhen serviser ne more biti serviser brez delovnega orodja. Vijaki, matice, kladiva in še mnogo več. Vse je spravljeno v praktični torbi.

Smoby orodja 3v1

Smoby orodja 3v1

Ocena: 3,3
23,41 € 19,59 €

Zadnji kos!

Orodja 3v1 na baterije iz serije Mojster Miha. Ta igrača omogoča vrtanje, brušenje, rezanje ali vijačenje – vse to je seveda preprosto in varno za otroke. Vse skupaj spremljajo zvočni efekti.

Smoby torba z orodjem B&D
19,48 € 16,04 €

Torba z mnogimi predelki za orodja, z ročajem in z nastavljivim ramenskim trakom. Torba vsebuje kladivo, izvijač, pilo, ključ, 4 vijake, 4 žeblje, 4 matice in gradbene plošče.

Smoby komplet orodij v torbici
14,81 € 12 €

Komplet je opremljen s praktično torbico za okoli pasu iz serije Mojster Miha za male mojstre. V kompletu boste našli vsa potrebna orodja. S torbico boste imeli vaša orodja vedno pri sebi zato jih boste lahko kadarkoli uporabili.

Wader Voziček za mehanika
19,71 €

Zadnji kos!

Voziček malega serviserja je opremljen z orodjem za popravljanje, kot so ključ, izvijač ali klešče. Odkrijte ročne spretnosti vašega malega hišnega mojstra z znamko Wader.

Hape Aktovka znanstvenika
42,68 € 31,30 €

Uporabna aktovka za prave znanstvenike! Privlačen barvni dizajn. Vsak mali mojster ali znanstvenik bo navdušen. Igrača pripomore k primernemu razvoju motoričnih sposobnosti ter ob tem spodbuja spretnost in koordinacijo rok in oči.

Teddies Motorna žaga, plastična, na baterije, 40 cm
15,30 € 12,52 €

Ta motorna žaga ne sme manjkati nobenemu malemu hišnemu mojstru. Ob vklopu in pritisku na plin se vrti veriga. Žaga oddaja realistične zvoke in svetlobne efekte kot prava žaga pri rezanju dreves ali vej.

Plastica Delovna miza
16,62 €

Delovna miza za majhne domače mojstre je opremljena z vsem potrebnim orodjem, kot so klešče, izvijači, ključ, kladivo, žaga. Vse je mogoče zlahka zložiti in tako ustvariti delovno mizo s prostorom za shranjevanje, kavlji za obešanje in različnimi policami.

EverEarth lesena delovna miza z orodjem, velika
49,86 €

Zabavna velika lesena delovna miza z orodjem, ki bo poskrbela, da bo vaš otrok na zabaven način razvijal svoje spretnosti in se z uporabo domišljije igral različne poklice.

Denis mizica z orodjem
16,99 € 15,30 €

Set vsebuje 27 delov praktičnega orodja, zato bodo lahko vaši najmlajši končno postali pravi domači mojstri.

Mizica z orodjem bat.
19,99 € 19,10 €

Kovček se hitro sestavi v delavnico za male in velike mojstre. Set vsebuje orodje, matice, vijake, podložke, in drugo orodje.

Hape kovček z orodjem
18,81 €

Postani pravi mojster! Set vsebuje kovček za orodje, orodje in material za ustvarjanje.

EverEarth lesena delovna miza z orodjem
30,45 €

Zabavna lesena delovna miza z orodjem, ki bo poskrbela, da bo vaš otrok na zabaven način razvijal svoje spretnosti in se z uporabo domišljije igral različne poklice.

Unikatoy Artisan set vrtalnik (25374)
17,90 € 14,62 €

Unikatoy Artisan vrtalnik s priloženimi zaščitnimi očali in dodatnimi nastavki deluje na 2 AA 1.5 V bateriji, ki nista priloženi. S pritiskom na črn gumb se vrtalnik začne vrteti in se sliši zvok vrtanja. Primeren je za fante od 3. leta starosti.

Smoby Black&Decker izvijač / vrtalnik
11,99 € 8,78 €

SMOBY Black&Decker izvijač / vrtalnik je opremljen z mehanskimi funkcijami, ki poskrbijo za popolnoma doživeto igro. Vrtalniku so priloženi dodatni nastavek, vijaki in dve palici. Primerno za otroke stare od 3. leta naprej.

Klein komplet z dodatki Bosch
17,99 € 16,55 €

Komplet vsebuje zaščitno opremo za mlade ustvarjalce z Boschovo licenco. Zaščitna oprema za igranje.

Smoby delavnica Black & Decker
86,50 € 72,19 €

Smoby delavnica Black&Decker s popolno delovno opremo vključuje številna orodja in vijake, matice, svedre idr. Malčkom bo ponudila številne urice zabave ter poskrbela za prve mojstrske izzive.

Smoby akumulatorski vrtalnik/izvijač
16,76 € 13,72 €

Vrtalnik/izvijač na baterije iz serije Mojster Miha. Komplet vsebuje 2 vijačna nastavka in 1 vrtalnik. Vrtalnik ima 2 stopnji hitrosti. Je idealno darilo za vsakega malega mojstra.

Woody DIY pult in škatla s krožno žago, otroški
31,20 € 23,16 €

Delavski pult je igrača, ki razvija otrokove ročne spretnosti. Otrok se lahko preizkusi v delu z vijaki, maticami, kladivom, krožno žago ipd. Delovna miza vsebuje naslednje orodje: žago, ključ, kladivo, izvijač, matice in vijake, deske in krožno žago.

Selis orodje, 36x34 cm
9,89 €

Novo

Set z različnimi kosi orodja bo navdušil in zabaval malčke pri različnih domačih opravilih. Primerno za otroke starejše od 3 let.