Androni Vrtna košara z orodjem
7,59 €

Zadnji kos!

S to vrtno košaro bodo mali vrtnarji lahko pomagali mamici pri vrtnih opravilih. Vsebuje vse, kar mali vrtnar potrebuje za svoje delo. Zalivalka, škarje, motika, grablje, cvetlični lončki in klin za sajenje. Vse to je shranjeno v priročni košarici.

Rolly Toys vrtna samokolnica, rdeča
24,99 € 21,29 €

Vrtna samokolnica v rdeči barvi za majhne vrtnarje ima stabilno kolo, kovinsko posodo in plastične ročaje. Namenjen je za prevoz manjših bremen.

Ecoiffier voziček z vrtnarskim orodjem in vedrom, modro-zelen
13,10 € 12,27 €

Plastičen voziček z vrtnarskim orodjem je nepogrešljiv del opreme vsakega malega vrtnarja. S tem vozičkom bo delo na vrtu mala malica. Po sajenju rož ali zelenjave lahko mali vrtnar rastline še zalije s priloženo zalivalko.

Plan Toys Set za urejanje vrta
26,88 €

Pridobite svojim malim pomočnikom svoj vrtni komplet in poglejte, kako lahko opravljajo svoje delo. Otroci lahko posadijo semena in poskrbijo za svoj kos vrta. Trenirali bodo motorične sposobnosti, socialno dojemanje, koordinacijo in potrpežljivost.

Ecoiffier Turbo otroška vrtna kosilnica
9,10 € 8,69 €

Vrtna kosilnica z mehanskim zaganjačem bo ugajala vsem majhnim vrtnarjem. Opremljena je z vrtljivim pokrovom za bencin in gumbom za preklapljanje hitrosti. Zabavna igra na vrtu se lahko prične takoj!

Paradiso otroška kosilnica
12,40 € 10,47 €

Kosilnica za majhne pomočnike na vrtu. Otroci radi posnemajo odrasle. S to kosilnico se bodo otroci zabavali tudi več ur. Kosilnica je opremljena s starterskimi ročicami, kakor jo imate tudi na pravi kosilnici.