Woody barvita hišica z dvigalom
119,99 €

97,40 €

Zadnji kos!

Trinadstropna hišica z dvigalom za lutke tipa Barbie do 30 cm znamke Woody je v vseh nadstropjih enostavno dostopnn. Hišica je narejena iz lesa, plastike in tekstila.


Woody moderna vila, kocka
42,95 €

36,10 €

Zadnji kos!

Moderen opečni dom je na voljo v dodelanem nordijskem slogu. Ima veliko oblikovalskih elementov. Z odprtimi prostori je dostop povsem preprost – sobe pa so opremljene s praktičnim pohištvom. Enostavna namestitev z 10 lesenimi vijaki.


Lamps trinadstropna hiša za lutke
119,81 €

108,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lepa hiša za lutke je izdelana iz plastike, njena natančna obdelava je posebej dodelana do vsake podrobnosti. Hiša ima 3 nadstropja, prav tako pa imajo sobe lastno opremo. Hiša je na voljo za igranje na vseh nadstropjih.


Woody lutke za v hišo, družina, 6 kosov
13,50 €

11,50 €

Zadnji kos!

Srečna družina lesenih lutk s premičnimi udi, ki popestrijo vaše lesene hiše za igranje. Paket vsebuje 6 članov družine.


Woody pohištvo za hišico - kopalnica
8,47 €

Odlična cena

Pohištvo za hišico Woody bo opremilo celotno kopalnico. Set vsebuje umivalnik, kopalno kad, straniščno školjko in mizico.


Teddies Domišljijska šola z dodatki-17%
34,78 €

28,86 €

Odlična cena

Barvna igra, ki je zasnovana v podobi šole z dopolnjujočimi dodatki, vključuje opremo za razred in igrišče s tremi otroci. Set lahko preprostozložite skupaj v polje ter zapnete z ročajem, zato bodo vaši otroci lahko uživali z igračo, kjerkoli boste.


Teddies Dvostranska bolnišnica-17%
34,82 €

28,84 €

Odlična cena

Čudovita barvita bolnišnica, ki vas vabi k igri! Pridite v to čudovito bolnišnico in rešite življenja!


Hape lesena hiša za punčke, opremljena
155,96 €

120,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lesena hiša za punčke HAPE je že opremljena, priložena pa je še dodatna oprema za dnevno sobo, spalnico, kopalnico in kuhinjo. Spodbudila bo otrokovo domišljijo in veselje do igre.


Hape sanjska hiša
159,99 €

150,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sestavi sanjsko hišico in ji poriši fasado!


Woody dvonadstropni dom z balkonoma
52,73 €

45,30 €

Zasnova hiše s plastičnima balkonoma in velikima terasama v zgornjem nadstropju, se ponaša kot klasična eleganca v mestu. Z odprtimi prostori je dostop povsem preprost – sobe pa so opremljene s praktičnim pohištvom.


Woody dom Britta z dodatki
93,77 €

82,04 €

** Masivna hiša** za punčke je zelo zračna in prostorna. Ima trden dizajn in je zasnovana tako, da je z lahkoto dostopna v vseh kotičkih. Ima veliko oblikovalskih elementov.