Najdeno: 16

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Woody lesena hišica za lutke Vila Wisteria
79,99 €

67,90 €

Zadnji kos!

Lesena hišica Vila Wisteria je zasnovana kot prostorna trinadstropna vila iz kombinacije lesa in drugih kakovostnih materialov.


Teddies Domišljijska šola z dodatki
34,78 €

32,20 €

Zadnji kos!

Barvna igra, ki je zasnovana v podobi šole z dopolnjujočimi dodatki, vključuje opremo za razred in igrišče s tremi otroci. Set lahko preprostozložite skupaj v polje ter zapnete z ročajem, zato bodo vaši otroci lahko uživali z igračo, kjerkoli boste.


Teddies Dvostranska bolnišnica
34,82 €

32,20 €

Zadnji kos!

Čudovita barvita bolnišnica, ki vas vabi k igri! Pridite v to čudovito bolnišnico in rešite življenja!


Woody pohištvo za hišico - kopalnica
9,50 €

Pohištvo za hišico Woody bo opremilo celotno kopalnico. Set vsebuje umivalnik, kopalno kad, straniščno školjko in mizico.


Woody pohištvo za hišico - spalnica
11,50 €

Pohištvo za hišico Woody bo opremilo celotno spalnico. Set vsebuje omaro, posteljo, mizico in nočno omarico.


Woody barvita hišica z dvigalom
119,99 €

96,30 €

Trinadstropna hišica z dvigalom za lutke tipa Barbie do 30 cm znamke Woody je v vseh nadstropjih enostavno dostopnn. Hišica je narejena iz lesa, plastike in tekstila.


Lamps trinadstropna hiša za lutke
119,81 €

107,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lepa hiša za lutke je izdelana iz plastike, njena natančna obdelava je posebej dodelana do vsake podrobnosti. Hiša ima 3 nadstropja, prav tako pa imajo sobe lastno opremo. Hiša je na voljo za igranje na vseh nadstropjih.


Woody dom s pohištvom ter možem in ženo
29,27 €

24,70 €

Lutka se ponaša z natančno izdelavo. Ima veliko oblikovalskih elementov. Z odprtimi prostori je dostop preprost – sobe pa so opremljene s praktičnim pohištvom. Enostavna namestitev z 10 lesenimi vijaki.


Hape sanjska hiša
159,99 €

150,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sestavi sanjsko hišico in ji poriši fasado!


Woody lutke za v hišo, družina, 6 kosov
13,50 €

11,50 €

Srečna družina lesenih lutk s premičnimi udi, ki popestrijo vaše lesene hiše za igranje. Paket vsebuje 6 članov družine.


Woody dvonadstropni dom z balkonoma
52,73 €

45,30 €

Trenutno ni na zalogi

Zasnova hiše s plastičnima balkonoma in velikima terasama v zgornjem nadstropju, se ponaša kot klasična eleganca v mestu. Z odprtimi prostori je dostop povsem preprost – sobe pa so opremljene s praktičnim pohištvom.


Woody moderna vila, kocka
42,95 €

36,31 €

Trenutno ni na zalogi

Moderen opečni dom je na voljo v dodelanem nordijskem slogu. Ima veliko oblikovalskih elementov. Z odprtimi prostori je dostop povsem preprost – sobe pa so opremljene s praktičnim pohištvom. Enostavna namestitev z 10 lesenimi vijaki.


Woody dom Britta z dodatki
93,77 €

82,04 €

Trenutno ni na zalogi

** Masivna hiša** za punčke je zelo zračna in prostorna. Ima trden dizajn in je zasnovana tako, da je z lahkoto dostopna v vseh kotičkih. Ima veliko oblikovalskih elementov.