Woody pohištvo za hišico - kopalnica
8 €

Odlična cena

Pohištvo za hišico Woody bo opremilo celotno kopalnico. Set vsebuje umivalnik, kopalno kad, straniščno školjko in mizico.

Teddies Domišljijska šola z dodatki
36,03 €

Barvna igra, ki je zasnovana v podobi šole z dopolnjujočimi dodatki, vključuje opremo za razred in igrišče s tremi otroci. Set lahko preprostozložite skupaj v polje ter zapnete z ročajem, zato bodo vaši otroci lahko uživali z igračo, kjerkoli boste.

Woody dom Britta z dodatki
93,77 € 82,04 €

** Masivna hiša** za punčke je zelo zračna in prostorna. Ima trden dizajn in je zasnovana tako, da je z lahkoto dostopna v vseh kotičkih. Ima veliko oblikovalskih elementov.

Viga leseno pohištvo - kopalnica
12,60 €

Novo

To leseno pohištvo za lutke bo čudovit dodatek k kateri koli hišici za punčke. Paket vključuje kad, tuš, umivalnik, stranišče in druge pripomočke. Hišico lahko uredite povsem po svojem okusu.

Viga leseno pohištvo - otroška soba
14,20 €

Novo

To leseno pohištvo za lutke bo čudovit dodatek k kateri koli hišici za punčke. Paket vključuje pograd, posteljico, mizo in druge pripomočke. Hišico lahko uredite povsem po svojem okusu.

Viga leseno pohištvo - otroška soba
13 €

Novo

To leseno pohištvo za lutke bo čudovit dodatek k kateri koli hišici za punčke. Paket vključuje kavč, fotelje, mizo, TV, omaro in druge dodatke. Hišico lahko uredite povsem po svojem okusu.

Viga leseno pohištvo - spalnica
14,20 €

Novo

To leseno pohištvo za lutke bo čudovit dodatek k kateri koli hišici za punčke. Paket vključuje posteljo, omaro, nočne omarice, svetilke in druge dodatke. Hišico lahko uredite povsem po svojem okusu.