Disney Frozen 2 Grad
64,80 € 53,66 €

Ta čudovit in eleganten grad je navdihnil drug del priljubljene risanke Frozen. Grad ima veliko dodatkov, ki jih lahko enostavno shranite kar v grad. Grad se odpre in je pripravljen na igro, 2. nadstropje je okrašeno z ledenim okrasjem in se lahko razširi. Otroci lahko tako uživajo in se zabavajo v svetu animiranega filma Ledeno kraljestvo 2.

Woody barvita hišica z dvigalom-33%
119,99 € 79,99 €

Zadnji kos!

Trinadstropna hišica z dvigalom za lutke tipa Barbie do 30 cm znamke Woody je v vseh nadstropjih enostavno dostopnn. Hišica je narejena iz lesa, plastike in tekstila.

Mattel Barbie Dum s toboganom in dvigalom
358,51 €

Zadnji kos!

Pridružite se lutki Barbie® in se odločite raziskati njeno sanjsko hišo! Hiša je visoka več kot 90 centimetrov in široka 120 centimetrov in skriva toliko zanimivih zgodb. V treh nadstropjih boste našli tudi 8 sob, na voljo pa je tudi študija, bazen z toboganom, nadstrešek ali funkcionalno dvigalo, ki bo v invalidskem vozičku odpeljala 4 punčke ali lutko Barbie®.

Disney igralni komplet Frozen 2 s prizoriščem - čarobni gozd
17,25 €

Zadnji kos!

Mal igralni komplet, ki je navdih našel pri risanki Frozen 2. S ključem lahko odklenete svojo najljubšo mini princeso, njeno čarobno sobo in filmski prizor. V kompletu je tudi tematska oprema. Vsaka lutka nosi svojo ikonično obleko, ki jo je navdihnil Disneyjev film Frozen 2.

Plan Toys prenosna hišica za lutke-32%
163,50 € 110,60 €

Zadnji kos!

Sestavite si otroško hišico za lutke po svoji domišljiji. Hišica sestoji iz treh enot, ki jih lahko razvrstite in premikate na različne načine. – Vsebuje skupno 20 kosov.

Lamps dom za lutko - Odprta embalaža-19%
103,10 € 82,90 €

Odprta embalaža

Čudovita hiška za lutke s plastično in kartonsko konstrukcijo. Hiša ima 2 nadstropji in njena zasnova je rešena do najmanjših podrobnosti. Paket vsebuje pohištvo, opremo in druge dodatke. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen. V paketu manjka postelja, cena je dodatno znižana.

Bino Hiša za lutke Natalie
90 € 51,70 €

Lutke in ostale punčke lahko končno udobno uživajo. Veliki leseni dom je simpatična igrača, ki bo razveselila vsako punčko. Hiša za lutke ima teraso in vsebuje veliko potrebnih pripomočkov.

Disney Frozen 2 Arendelle velik grad
234,07 €

Čudovit grad Arendelle je nepogrešljiv za vsakega ljubitelja zgodbe Ledeno kraljestvo. Grad je visok 152 cm in širok *122 cm. Otroci bodo občudovali mogočnost in eleganco gradu. Grad je navdihnjen z domom princese Else in Anne iz pravljice Ledeno Kraljestvo 2. Grad ima čudovita lesena vrata, ko jih odprete, najdete **7 čudovitih sob in stolpov z vrsto dodatkov, kot je čajna mizica, prestol, toaletna mizica ali kavč. S pomočjo kristalnega balkona se lahko lutke gibajo med nadstropji.

Mattel Barbie Hiša na Malibuju FXG57
125,97 €

Ali veste, kaj početi med počitnicami? Kaj pa prenosna hiška v Malibuju? Ta dvonadstropna hiša skriva številne pripomočke. Hiša ima 6 sob in več kot 25 pripomočkov.

Bayer Chic 29301 lesena hiška, 3-nadstropna
150,91 €

Krasna 3-nadstropna hiška za lutke je velik dekliški igralni set, narejen iz lesa. Hiša je opremljena z bogatimi dodatki. Hiša ima 5 sob in strešno okno.

Plan Toys Ustvarjalna hišica za lutke
156,99 €

Postanite arhitekt in naredite svojo hišico za lutke po vaših željah. Hiša ima tri dele, ki jih lahko sestavite po vaših lastnih zamislih. Ustvari se lahko do deset tipov hiš. Hiša je opremljena z enim premičnim stopniščem, dvema strešnima elementoma s solarnimi paneli.

Plan Toys Sodobna hiša za lutke
224,76 €

Iz te neverjetne dvonadstropne hiše ustvarite najlepše kraljestvo za punčke. Hiša je zasnovana tako, da se je mogoče enostavno premikati z nastavljivimi stenami, tako da imajo otroci tudi dovolj prostora za življenje v pohištvu in njegovem nadaljnjem ravnanju.

Hape hiša za punčke, družinska
212,11 €

Čudovita družinska hiša za punčke ponuja premikajoče luči in zvonček. Primerna za otroke od 3. leta.

Unikatoy Grad set, velik (25353)
54,90 € 51,59 €

Unikatoy set vsebuje večji grad, dva manjša ter številne pripomočke. Izdelan je iz plastike, vsebuje tudi figurice. Deluje na baterije, s pritiskom na gumb oddaja zvok in ima lučke.

Hape sanjska hiša
159,99 € 96,97 €

Sestavi svojo sanjsko hišico in ji poriši fasado!

Lamps dom za lutko
103,10 € 96,66 €

Čudovita hiška za lutke s plastično in kartonsko konstrukcijo. Hiša ima 2 nadstropji in njena zasnova je rešena do najmanjših podrobnosti. Paket vsebuje pohištvo, opremo in druge dodatke.

Woody "Malibu" roza hiška z dvigalom
117 € 97,01 €

Velika, kakovostna trinadstropna hiška, ki so jo izdelali češki oblikovalci, je narejena v kombinaciji lesa/kakovostne vlaknene plošče. Hiša za punčke Barbie je pakirana skupaj z dodatki. Hiša je opremljena tudi z dvigalom. Hiški niso priložene tudi barbike!

Lamps trinadstropna hiša za lutke
119,81 € 77,58 €

Lepa hiša za lutke je izdelana iz plastike, njena natančna obdelava je posebej dodelana do vsake podrobnosti. Hiša ima 3 nadstropja, prav tako pa imajo sobe lastno opremo. Hiša je na voljo za igranje na vseh nadstropjih.

Disney Frozen 2 Mali grad
33,75 €

Mal igralni komplet, ki je navdih našel pri risanki Frozen 2. S pomočjo ključa svojim ljubljenim mini-princeskam odkleneš magičen dom. V pakiranju sta tudi figurici junakinj iz filma Ledeno kraljestvo 2. Ne manjka niti oprema za posamezne sobe.

Hiške za punčke

Ali sedaj veste, katera hiška za punčke bo vaši deklici najbolj všeč? V spletni trgovini mimovrste.com lahko izbirate med številnimi lepimi in kakovostnimi hiškami za punčke!

Dovršene lesene hiške ponuja proizvajalec Woody. Hiške iz naravnega kavčukovca proizvaja Plan Toys. Hiške za prave princeske boste našli v ponudbi proizvajalcev Lamps in Disney. Le redke deklice si ne želijo punčke Barbie. In ne pozabite niti na fantke, ki jih lahko razveselite z avtomobilčki, vlakci in helikopterji.

Mogoče vas zanima

Ponudbo najcenejših izdelkov, razvrščenih glede na ceno, najdete v kategoriji ugodne hiške za punčke.