Hape hiša za punčke, družinska
186,88 €

142,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Igra pri otrocih spodbuja razvoj in motorične sposobnosti. Otroška hiše bo zagotovo navdušila vaše otroke in jim omogočila, da si uredijo notranjost hiše po svojih zamislih.


Woody moderna vila, kocka
42,95 €

36 €

Zadnji kos!

Moderen opečni dom je na voljo v dodelanem nordijskem slogu. Ima veliko oblikovalskih elementov. Z odprtimi prostori je dostop povsem preprost – sobe pa so opremljene s praktičnim pohištvom. Enostavna namestitev z 10 lesenimi vijaki.


Lamps trinadstropna hiša za lutke
119,81 €

107,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Lepa hiša za lutke je izdelana iz plastike, njena natančna obdelava je posebej dodelana do vsake podrobnosti. Hiša ima 3 nadstropja, prav tako pa imajo sobe lastno opremo. Hiša je na voljo za igranje na vseh nadstropjih.


Plan Toys prenosna hišica za lutke
154 €

144,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Sestavite si otroško hišico za lutke po svoji domišljiji. Hišica sestoji iz treh enot, ki jih lahko razvrstite in premikate na različne načine. – Vsebuje skupno 20 kosov.


Woody barvita hišica z dvigalom
119,99 €

96,20 €

Trinadstropna hišica z dvigalom za lutke tipa Barbie do 30 cm znamke Woody je v vseh nadstropjih enostavno dostopnn. Hišica je narejena iz lesa, plastike in tekstila.


Plan Toys Ustvarjalna hišica za lutke
132,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Postanite arhitekt in naredite svojo hišico za lutke po vaših željah. Hiša ima tri dele, ki jih lahko sestavite po vaših lastnih zamislih. Ustvari se lahko do deset tipov hiš. Hiša je opremljena z enim premičnim stopniščem, dvema strešnima elementoma s solarnimi paneli.


Hape lesena hiša za punčke, opremljena
155,96 €

119,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lesena hiša za punčke HAPE je že opremljena, priložena pa je še dodatna oprema za dnevno sobo, spalnico, kopalnico in kuhinjo. Spodbudila bo otrokovo domišljijo in veselje do igre.


Bayer Chic 29301 lesena hiška, 3-nadstropna
134,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Krasna 3-nadstropna hiška za lutke je velik dekliški igralni set, narejen iz lesa. Hiša je opremljena z bogatimi dodatki. Hiša ima 5 sob in strešno okno.


Hape sanjska hiša
159,99 €

150,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sestavi svojo sanjsko hišico in ji poriši fasado!


Woody dvonadstropni dom z balkonoma
52,73 €

45,30 €

Zasnova hiše s plastičnima balkonoma in velikima terasama v zgornjem nadstropju, se ponaša kot klasična eleganca v mestu. Z odprtimi prostori je dostop povsem preprost – sobe pa so opremljene s praktičnim pohištvom.