Nerf avtomobilski set Nitro Flashfury Chaos-25%
49,99 €

37,19 €

Odlična cena

Preizkusite svoje sposobnosti vožnje in premagovanja ovir s setom Nitro Flashfury Chaos, ki vsebuje tri dirkalne avtomobile, sprožilec, klančino, cilj in 6 ovir.


Nerf blaster set Nitro Duelfury Demolition
69,99 €

56,40 €

Zabavajte se z novim Nerf Nitro DuelFury Demolition. Povabite svoje prijatelje in se skupaj lotite skokov čez ognjene ovire. V paketu sta dva blasterja in štirje avtomobili Nitro.


Nerf blaster Nitro Aerofury-37%
41,99 €

26,34 €

Odprodaja

Z blasterjem Nitro Aerofury izstrelite avtomobil. Pojdite vsakič višje in še dlje. V paketu je en blaster in dva avtomobila.


Hot Wheels Poltovornjak in premična proga
44,70 €

Ta neverjeten poltovornjak lahko pelje kar do 19 avtomobilov! Poglejte še enkrat – zna veliko več! To je prvi premičen poltovornjak z lupingom za neverjetne kaskaderske trike. Ponovno zložite tekmovalno zanko, naložite avtomobile in počakajte na naslednji šov.


Mattel Track builder dolga proga z avtomobilčkom
22,99 €

17,90 €

Ta ogromna Mattel steza meri več kot 4,5 metra in je prva svoje vrste! Pakiranje vsebuje en avtomobil, zahvaljujoč kateremu se igra lahko začne. Pakiranje vsebuje 12 kosov 23 cm delov, 6 kosov 3 cm delov in 18 konektorjev za stezo.


Nerf avtomobili Nitro, 3 kosi
11,99 €

9 €

Izkusite nepozabno vožnjo z Nerf Nitrom. Nova serija Nerf prinaša nadomestna vozila v 3-delnem pakiranju.


Nerf avtomobilski set Nitro Longshot Smash
33,99 €

25,80 €

Preizkusite svoje sposobnosti vožnje in premagovanja ovir s setom Nitro Throttleshot Blizt, ki vsebuje dva dirkalna avtomobila, sprožilec, klančino in 4 ovire.


Nerf avtomobilski set Nitro Motofury Rapid Rally-33%
74,99 €

50,10 €

Odlična cena

Preizkusite svoje sposobnosti vožnje in premagovanja ovir s setom Nitro Motofury Rapid Rally, ki vsebuje 9 dirkalnih avtomobilov, sprožilec, cev, 2 klančini in 12 ovir.


Nerf set Nitro Nitro Doubleclutch
53,44 €

46,30 €

Naredite si veliko zabave z DoubleClutch Inferno setom! Ta komplet Nerf Nitro vsebuje dvoglavo orožje tako lahko otroci izstrelijo 2 naboja hkrati. Nastavite si dvojni cilj in zadenite oba dva naenkrat. Paket vsebuje tudi pregrado, ki si jo lahko zastavite, kot oviro in jo uspešno premagate.


Denis steza za dirkanje
12,99 €

10,90 €

Igralni set dirkalna steza s priloženim avtomobilčkom bo zagotovo pravo darilo za vašega otroka. Dirkalna steza je sestavljena z dvema lupingoma in skakalnico.


Unikatoy avto pista Magic 25143
16,77 €

13,10 €

V kompletu boste dobili pisto, ki ima 220 kosov – lahko jo sestavite na različne načine. Glavni del kompleta je baterijski avto s tremi LED lučmi, ki utripajo. Avto bo za delovanje potreboval 2 bateriji tipa AA 1.5V, ki nista priloženi.


Denis avtocesta na baterije
16,99 €

14,30 €

Avtocesta za otroke bo zagotovo pravo darilo za vašega otroka. Komplet poleg avtoceste na baterijsko napajanje vključuje tudi 4 avtomobilčke, prometne znake, ograje.


Hot Wheels City - Boj z morskim psom
46,79 €

37,04 €

Toda ne! Ogromen morski pes je napadel mesto Hot Wheels® in ogroža deskarje! Bodite pogumni in rešite mesto! Odpnite svoje vozilo in ga poženite po valovih morja. Vendar bodite previdni, da ne boste končali v čeljustih velikega morskega psa.


Hot Wheels City - garaža z dirkalnimi stezami
62,40 €

55,77 €

Pripravite se na dirko na dvopasnem delu vzletno-pristajalne steze, ki je idealna za dirkanje in ugotovite, kateri od vaših avtomobilov je najhitrejši. Povsem preprosto boste lahko organizirati prvenstvo s prijatelji. V vašo ogromno garažo lahko parkirate več kot 35 avtomobilov.


Hot Wheels Hammer Drop Challenge
23,53 €

19,60 €

S tem izjemno hitrim kompletom boš doživel neverjetno akcijo! Vozi dirkalni avtomobil s polnim plinom in **skočite ter udarite kladivo **. Ustreli kladivo na tla in takoj, ko nihče ne stoji na poti, se odpravi do dvižne steze, kjer te čaka zmagovalna zastava.


Hot Wheels Spopad z zmajem
37,99 €

33 €

Odlična cena

Borite se z zmajem in rešite mesto! Obsežen Hot Wheels igralni set Spopad z zmajem je zahvaljujoč napeti zgodbi poln razburljivih pustolovščin. Kako se bo zgodba končala., je odvisno le od vas. Set vsebuje en Hot Wheels avtomobil.


Hot Wheels Track builder - kletka za dirkanje
58,50 €

52,65 €

Pripravite se na nove izzive z glasbo iz igrače, ki je del kolekcije Hot Wheels® Track Builder! V dirkalni škatli te čakajo štiri dirkalne steze in odlične kaskade, ki jih lahko obvladajo le najboljši in najbolj izkušeni vozniki.


Hot Wheels Track builder osnoven set
21,50 €

Začnite graditi fantastičen svet prog Hot Wheels. Ustvarite popolnoma novo progo ali pa združite komponente z drugimi progami Hot Wheels. Set vključuje tudi nove opeke. Uporabite dele za stezo in zavesne kavlje


Hot Wheels vulkanska proga
54,60 €

46,01 €

Ta interaktiven motorni komplet iz Hot Wheels® bo preizkusil tvoje sposobnosti! Dirkališče je opremljeno z edinstvenim mehanizmom, ki s pomočjo močne vrtljive konstrukcije usmeri vaše vozilo na vrh vulkana. Ko se znajdete na vrhu, ne odlašajte in se hitro spustite navzdol, preden se bodo vaše pnevmatike pričele taliti!


Nerf Nitro Bullseye Blast ovira
14,98 €

13,48 €

Nerf Nitro kaskaderski komplet je opremljen z akcijo 2v1 in vašim otrokom omogoča, da v svoj Nerf Nitro svet vključijo odlične dirke. Komplet zagotavlja dvojno navdušenje. Otroci lahko poskusite zadeti enega od dveh ciljev ali pa uporabljate le pregrado.


Nerf Nitro Slammin Soar ovira
14,98 €

13,48 €

Nerf Nitro kaskaderski komplet je opremljen z akcijo 2v1 in vašim otrokom omogoča, da v svoj Nerf Nitro svet vključijo odlične dirke. Komplet zagotavlja dvojno navdušenje. Otroci lahko poskusite zadeti enega od dveh ciljev ali pa uporabljate le pregrado.


Nerf Nitro Speedloop proga
28,84 €

25,45 €

Ustvarite si zahtevno 360° progo s pomočjo Nerf Nitro Speedloop Stunt Seta! Postavite avto v ThrottleShot Blitz Blaster progo in ga zavrtite po navpični progi in nato do konca, da izpeljete trik do konca. Postavite si različne ovire in pasti na progi ter si tako popestrite igro.