Hot Wheels Speed Winders Twisted Cycle oranžna
22,19 €

20,50 €

Doživite obilo zabave z motorjem Speed Winders z vodeno **gumico! Napnite gumico, spustite motor in opazujte, kako hitro gre naprej. Lahko uporabljate gumice, ki so vključene v pakiranje ali pa katerokoli drugo, ki jo boste našli doma!


Hot Wheels Speed Winders Twisted Cycle rumena
22,19 €

20,50 €

Doživite obilo zabave z motorjem Speed Winders z vodeno **gumico! Napnite gumico, spustite motor in opazujte, kako hitro gre naprej. Lahko uporabljate gumice, ki so vključene v pakiranje ali pa katerokoli drugo, ki jo boste našli doma!


Hot Wheels Auto Mutant
8 €

Ti avtomobili živijo svoje lastno življenje in otroci lahko z njimi doživijo veliko. Zibajoče gibanje teh avtomobilov vam omogoča njihova hrbtenica, ki je podobna živalski. Avtomobili se med seboj lahko združijo.


Hot Wheels Poltovornjak in premična proga
44,50 €

Ta neverjeten poltovornjak lahko pelje kar do 19 avtomobilov! Poglejte še enkrat – zna veliko več! To je prvi premičen poltovornjak z lupingom za neverjetne kaskaderske trike. Ponovno zložite tekmovalno zanko, naložite avtomobile in počakajte na naslednji šov.


Hot Wheels Speed Winders Tornádo rdeč
37 €

34,30 €

Vrsta vozil Speed Winders je v celoti o vozilih, ki jih poganjamo z gumico. Ravno k vam prihaja Torque Twister, tekmovalen avtomobil s široko ponudbo gumic! Tekmujte s prijatelji za najvišjo hitrost ali za najdaljši prihod na progi!


Hot Wheels Speed Winders Track Stars
9,22 €

7,80 €

Doživite obilo zabave pri igranju s Hot Wheels. Odkrijte kolekcijo vozil Speedwinders Track Stars vodeni z gumico, ki je v merilu 1:64. Eksperimentirajte z različnimi gumicami in dosezite različne hitrosti in razdalje.


Hot Wheels City - Boj z morskim psom
46,79 €

37,04 €

Toda ne! Ogromen morski pes je napadel mesto Hot Wheels® in ogroža deskarje! Bodite pogumni in rešite mesto! Odpnite svoje vozilo in ga poženite po valovih morja. Vendar bodite previdni, da ne boste končali v čeljustih velikega morskega psa.


Hot Wheels City - garaža z dirkalnimi stezami
62,40 €

55,77 €

Pripravite se na dirko na dvopasnem delu vzletno-pristajalne steze, ki je idealna za dirkanje in ugotovite, kateri od vaših avtomobilov je najhitrejši. Povsem preprosto boste lahko organizirati prvenstvo s prijatelji. V vašo ogromno garažo lahko parkirate več kot 35 avtomobilov.


Hot Wheels City Postavite si mesto - Dirka
19,60 €

15,28 €

Zgradite svoje lastno Hot Wheels mesto in se s svojimi avtomobili odpeljite na dirko. Vsi deli iz te zbirke se lahko zaradi novega sistema zlahka združijo, saj je komplet združljiv z vsemi oranžnimi pasovi.


Hot Wheels Hammer Drop Challenge
23,53 €

19,60 €

S tem izjemno hitrim kompletom boš doživel neverjetno akcijo! Vozi dirkalni avtomobil s polnim plinom in **skočite ter udarite kladivo **. Ustreli kladivo na tla in takoj, ko nihče ne stoji na poti, se odpravi do dvižne steze, kjer te čaka zmagovalna zastava.


Hot Wheels Postavite si mesto - Akvarij
19,35 €

15,08 €

Zgradite svojo lastno Hot Wheels mesto in se s svojimi avtomobili odpeljite v Akvarij. Vsi deli iz te zbirke se lahko zaradi novega sistema zlahka združijo, saj je komplet združljiv z vsemi oranžnimi pasovi.


Hot Wheels Spopad z zmajem
37,99 €

33 €

Odlična cena

Borite se z zmajem in rešite mesto! Obsežen Hot Wheels igralni set Spopad z zmajem je zahvaljujoč napeti zgodbi poln razburljivih pustolovščin. Kako se bo zgodba končala., je odvisno le od vas. Set vsebuje en Hot Wheels avtomobil.


Hot Wheels Track builder - kletka za dirkanje
58,50 €

52,65 €

Pripravite se na nove izzive z glasbo iz igrače, ki je del kolekcije Hot Wheels® Track Builder! V dirkalni škatli te čakajo štiri dirkalne steze in odlične kaskade, ki jih lahko obvladajo le najboljši in najbolj izkušeni vozniki.


Hot Wheels Track builder osnoven set
21,50 €

Začnite graditi fantastičen svet prog Hot Wheels. Ustvarite popolnoma novo progo ali pa združite komponente z drugimi progami Hot Wheels. Set vključuje tudi nove opeke. Uporabite dele za stezo in zavesne kavlje


Hot Wheels vulkanska proga
54,60 €

46,01 €

Ta interaktiven motorni komplet iz Hot Wheels® bo preizkusil tvoje sposobnosti! Dirkališče je opremljeno z edinstvenim mehanizmom, ki s pomočjo močne vrtljive konstrukcije usmeri vaše vozilo na vrh vulkana. Ko se znajdete na vrhu, ne odlašajte in se hitro spustite navzdol, preden se bodo vaše pnevmatike pričele taliti!