Hot Wheels Zmajski napad iz zraka
68,20 € 55,21 €

Zabavajte se s tem odličnim motoriziranim igranim setom. Mesto Hot Wheels ™ City je napadel ogromen zmaj. Grozi zmaj lebdi nad mestom in čaka na priložnost, da vam zasede vozila. Lebdi nad mestom in čaka, da vam odpelje vozilo.

Hot Wheels Motorni komplet
53 € 44,98 €

Mali dirkači se bodo izjemno zabaval s to igro dirkačev Hot Wheels®. Ta interaktivni igralni set spodbuja ustvarjalnost, ustvarjanje različnih zgodb in pomaga razvijati motorične sposobnosti. Ste pripravljeni na dogodek?

Hot Wheels Padajoči stolp-26%
71,90 € 52,90 €

Odlična cena

Ste pripravljeni na nov izziv? Uživajte v dobrem odmerku akcij in hitrih avtomobilov s tem novim setom iger Falling Tower od Wheels®. Pošljite svoja vozila gor. Višje, še višje! In pripravite se na velik skok in najbolj senzacionalne trke, med katerimi bodo vsi tekmovalci zadržali dih!

Hot Wheels City Garaža s T-Rexem
151,50 € 132,81 €

Ste pripravljeni na nov izziv? Pojdite s svojimi vozili v garažo Hot Hot Wheels ® in odkrijte, kaj se skriva v njej! V garaži lahko shranite do 100 svojih vozil, vendar to še ni vse, saj garažo straži tudi grozni T-Rex.

Hot Wheels dirkalna steza z dirkalnim avtom Track Builder, trojni krog
48,60 € 38,80 €

Track Builder prispeva k eksperimentiranju in razvija veščine, da vam pomaga rešiti težave in vam pomaga razviti ustvarjalnost! Ta kul izziv poln dirkalniške energije bo pokazal vse vaše sposobnosti! Ste pripravljeni? Pojdi po tej super trojni zanki! Avto se lahko izstreli tako, da gre skozi tri kroge in konča v smetnjaku.

Hot Wheels City prenosna garaža-28%
34,99 € 24,90 €

Odlična cena

Dirk z vašimi najljubšimi angleškimi Hot Wheels je neskončno, toda ko bo čas za konec, parkirajte avtomobile v tej odlični garaži! Ponuja parkiran mesta za več kot 20 avtomobilov. Če ne najdeš parkirnega mesta v prvem nadstropju, skoči pogledat v drugega. Z dvigalom zapeljite avto do vrha.

Hot Wheels igra Monster Trucks, velik dirkalni komplet
36 € 27,70 €

Ste pripravljeni na nove izzive? Le odlični sezonski dirkači se lahko spopadejo s tem velikim dirkališčem iz Hot Wheels. Se lahko preizkusite v nepozabni dirki, ki vas bo obnemela? Lahko zmagate ali gledate, kako nasprotnik izginja v daljavi?

Hot Wheels Avtomobilčki, 50 kosov
119,96 € 105,78 €

Že od prvega leta 1968 so Hot Wheels® stalni favorit med zbiralci, avtomobilskimi navdušenci in ljubitelji dirk vseh starosti. Ta komplet vključuje raznoliko ponudbo 50 avtomobilov.

Hot Wheels Monster Trucks Škorpijon igralni set-17%
64,40 € 53,16 €

Odlična cena

Ste pripravljeni na nov izziv? Ustvarite ekipo svojih najboljših dirkačev in pošastnih tovornjakov in se pripravite na pravi dogodek s tem napihnjenim setom od Hot Wheels®! V tem kompletu iger se bodo morala vaša vozila soočiti s smrtonosnim škorpijonom.

Hot Wheels Track Builder Motorni komplet-30%
71,90 € 50,20 €

Odlična cena

V tem odličnem igranem kompletu Hot Wheels® vas čakajo pospeševalniki, zahvaljujoč temu pa bodo vaše dirke imele še več zabave! Združite pospeševalnike in dve križišči, ki jih najdete v paketu, in se soočite z novim izzivom! Akceleratorji imajo vsestransko uporabo in odvisno je od vas, kako jih vključite v svojo pot.

Hot Wheels dirkalnik, 20 kosov
51 € 42,77 €

Že od prvega leta 1968 so Hot Wheels® stalni favorit med zbiralci, avtomobilskimi navdušenci in ljubitelji dirk vseh starosti. Ta komplet vključuje raznoliko ponudbo 20 avtomobilov.

Hot Wheels Track builder škatla polna trikov
62,03 € 53,22 €

Zadnji kos!

To nepozabno škatlo, polno trikov Hot Wheels®, kjer bo prav vsem všeč nabor hitrih avtomobilov in kaskaderskih dodatkov. V pakiranju vas čaka več kot štiri in pol metre gosenic, povezovalnih delov in zavojev. Ne pozabite uporabiti polja za kaskade.

Hot Wheels dirkalniki, 5 kosov
11,65 €

Razveselite svojega malega zbiratelja in si priskrbite tematsko embalažo dirkalnikov po 5 kosov. Hot Wheels so najbolj vroči dirkalniki. Komplet je sestavljen iz petih večbarvnih avtomobilov.

Hot Wheels Monster Trucks prevoz tovornjakov
37,80 € 32,10 €

Prevoz vaših pošastnih tovornjakov še nikoli ni bil lažji! Ta velik velik traktor bo prevažal do 12 tovornjakov pošast v merilu 1:64. In seveda obstajajo značilna ogromna kolesa, ki zmorejo vsako oviro.

Hot Wheels dirkalna steza Track builder, sod
23,50 € 19,57 €

Kolekcija Hot Wheels® Track Builder prinaša veliko zabave in nov izziv ljubiteljem hitrih avtomobilov in kaskade. Medtem ko vaša vozila dirkajo po stezi, morajo biti previdni na sode, ki jih lahko v trenutku sprevrnejo s proge.

Hot Wheels dirkalniki, 3 kosi
9 € 8,48 €

Set treh majhnih kovinskih avtomobilov iz blagovne znamke Hot Wheels. Ti avtomobili vam bodo nudili veliko zabave in veliko razburljivih in hitrih dirk. Sestava kompleta se lahko razlikuje!

Hot Wheels Monster trucks Cyber Crush Velik trk
14 € 12,24 €

Zadnji kos!

Zlomite svoje nasprotnike s to zbirko pošastnih tovornjakov Hot Wheels®!! Avto je izdelan v merilu 1:43 in ima tudi tipična ogromna kolesa. Tega monster truck zaradi svojih gigantskih pnevmatik ne ogroža niti blato, ki prši na vse strani!

Hot Wheels tovornjak
14,50 € 13,96 €

Eleganten tovornjak Hot Wheels z veliko dinamičnih podrobnosti ponuja navdihujoč način igranja. Lahko premore tudi več avtomobilov. Vsak komplet prihaja s športnim avtomobilom in ponuja veliko akcijske zabave.

Hot Wheels City Deluxe set - City Super Fire House
45,20 € 39,82 €

Zadnji kos!

Zabavni set iz serije Hot Wheels City, tokrat kot gasilska postaja in izstrelitelj v enem. Paket vključuje tudi en avto. Povezovalni sistem lahko zagotovi združljivost z vsemi drugimi oranžnimi deli.

Hot Wheels Avtomobilčki, 50 kosov
119,96 € 104,22 €

Že od prvega leta 1968 so Hot Wheels® stalni favorit med zbiralci, avtomobilskimi navdušenci in ljubitelji dirk vseh starosti. Ta komplet vključuje raznoliko ponudbo 50 avtomobilov.

Hot Wheels Toy Story: Zgodba o igračah - na poti
39,20 € 32,78 €

Odpravite se na potovanje s svojimi najljubšimi junaki iz Toy Story. Z igralnim dirkalnikom Buzz Lightyear in dvema mini figurama vas bo ta igralni komplet popeljal na odlično romanje, polno posebnih funkcij, da vas bodo ure in ure zabavali.

Hot Wheels igra Kdo s kom
52,30 € 44,34 €

Na dirkališču se izvaja akrobatske kaskade, zato poskrbite, da bo vse po pravilih! Ta zanimiv komplet Hot Wheels vsebuje vse, kar otroci potrebujejo, da preizkusijo svoje dirkaške sposobnosti v gravitacijski dirki drug ob drugem.

Hot Wheels Speed Winders Tornádo rdeč
37 € 35,36 €

Zadnji kos!

Vrsta vozil Speed Winders je v celoti o vozilih, ki jih poganjamo z gumico. Ravno k vam prihaja Torque Twister, tekmovalen avtomobil s široko ponudbo gumic! Tekmujte s prijatelji za najvišjo hitrost ali za najdaljši prihod na progi!

Hot Wheels veliko dirkališče
135,75 € 119,10 €

Velik igralni set Hot Wheels® ne bi smel biti spregledan na seznamu nobenih izkušenih dirkačev. Ta komplet iger bo preizkusil vaše vozne sposobnosti. Več kot 150 centimetrov je premore ta komplet – gre za enega največjih Hot Wheels®. igralnih kompletov. Pripravite se na testiranje svojih vozil.

Hot Wheels Track builder navpična proga
77,55 € 70,21 €

Prepustite se zabavi s tem dirkališčem Hot Wheels®. Skoraj 130 centimetrov vzletno-pristajalne steze dvigne vaše kaskade na novo raven – progo je enostavno sestaviti, zahvaljujoč inovativnim gel blazinicam pa lahko navpični del vzletno-pristajalne steze naslonite na steno v svoji sobi. Ta set za igre zavzema minimalnega prostora, tako da ga lahko pustite počivati ob steni, preostale dele sledov in igrač pa obdržite na prostoru za shranjevanje na stenskih nosilcih.

Hot Wheels Poltovornjak in premična proga
44,90 € 43,03 €

Ta neverjeten poltovornjak lahko pelje kar do 19 avtomobilov! Poglejte še enkrat – zna veliko več! To je prvi premičen poltovornjak z lupingom za neverjetne kaskaderske trike. Ponovno zložite tekmovalno zanko, naložite avtomobile in počakajte na naslednji šov.

Hot Wheels igra City Color Shifters Robo Morski pes napada
39,90 € 34,42 €

Hot Wheels™ City se mora soočiti z velikim napadom morskega psa! Ali so vaši avtomobili dovolj hitri, da skačejo po stezi in se ne končajo v kremplju tega strašnega plenilca? Pridite izvedeti! Privoščite si veliko zabave na tej kul dirkaški stezi ali pa se pridružite z drugimi Hot Wheels® kompleti za še bolj razburljivo akcijo!

Hot Wheels motorna kolesa
13,60 € 12,53 €

Kolekcija motornih koles Hot Wheels® je polna akcij in pripravljena za začetek. Ta velika kolesa potiskajo celoto zahvaljujoč svojemu agresivnemu dizajnu in grafiki. Vrste in barvne različice motornega kolesa ni mogoče izbrati.

Hot Wheels hitrostna steza z dirkalnim vozilom Track Builder
24 € 20,18 €

Track Builder prispeva k eksperimentiranju in razvija veščine, da vam pomaga rešiti težave in vam pomaga razviti ustvarjalnost! Ta kul izziv poln dirkalniške energije bo pokazal vse vaše sposobnosti! Ste pripravljeni? Svoje vozilo vstavite v posebno zaganjalno napravo in pojdite naprej z neverjetno hitrostjo.

Hot Wheels City Deluxe set - Super Bank Blast
45,20 € 38,39 €

Zabavni set iz serije Hot Wheels City, tokrat kot banka in izstrelitelj v enem. Paket vključuje tudi en avto. Povezovalni sistem lahko zagotovi združljivost z vsemi drugimi oranžnimi deli.

Hot Wheels dirkalna steza Track Builder Box Super
24,30 € 19,49 €

Naj zakoni fizike delujejo v vašo korist – uživajte v osupljivi vožnji s Hot Wheels® Track Builder dirkalno stezo. Pritrdite pokrov na mizo, stol ali polico, uporabite štiripasovna začetna vrata in se pripravite na pot!

Hot Wheels Monster trucks Veliki tovornjak Twin mill
18,80 € 17,32 €

Zlomite nasprotnike s tem verodostojnim velikim tovornjakom. Monster Truck je sestavljen iz trpežne kovine in je okrašen z odličnimi potiski tako kot njihovi resnični modeli, ki letijo do oblakov in zdrobijo vse, kar spada pod njihova velika kolesa.

Hot Wheels DC akcija z Gotham City Jokerjem
30,93 € 26,63 €

Kaj se zgodi, ko se za sodelovanje odločijo Hot Wheels® in DC Universe? Seveda, nastane nekaj osupljivega! Pripravi se ogromno porcijo zabave in akcije s tem novim igralnim kompletom, kjer najdeš priljubljenega zlobneža iz sveta Batmana.

Hot Wheels City Zgradite mesto - Hamburger trgovina
18,80 € 15,99 €

Zgradite si svoje mesto Hot Wheels in se z avtomobili zapeljite v hamburger trgovino. Vsa mestna okrožja v tej zbirki so lahko združena zahvaljujoč novemu sistemu povezav, ki je združljiv z vsemi oranžnimi seti.

Hot Wheels City steza v škatli
39,90 € 31,95 €

Pojdite z avtomobilom do mesta Hot Wheels®! S tem kompletom se lahko igra na več načinov – glavna zgradba bo dobila avtomobile z dveh različnih stran . Edinstvene komponente poti **vam omogočajo, da vsakič ustvarite novo pot. Popravite svoje avtomobile v delavnici in jih nato poskusite **v krožišču. Ne pozabite, kdo ima prednost pred njim in za kaj obstaja semafor!

Hot Wheels DC Gotham City Mr. zlobnež Freeze
31,30 € 26,63 €

Kaj se zgodi, ko se za sodelovanje odločijo Hot Wheels® in DC Universe? Seveda, nastane nekaj osupljivega! Pripravi se ogromno porcijo zabave in akcije s tem novim igralnim kompletom, kjer najdeš priljubljenega zlobneža iz sveta Batmana.

Hot Wheels Monster trucks Veliki tovornjak Tiger shark Pit Crew
18,80 € 17,32 €

Zlomite nasprotnike s tem verodostojnim velikim tovornjakom. Monster Truck je sestavljen iz trpežne kovine in je okrašen z odličnimi potiski tako kot njihovi resnični modeli, ki letijo do oblakov in zdrobijo vse, kar spada pod njihova velika kolesa.

Hot Wheels Monster trucks Twin-Mil Velik trk
14 € 12,05 €

Zlomite svoje nasprotnike s to zbirko pošastnih tovornjakov Hot Wheels®!! Avto je izdelan v merilu 1:43 in ima tudi tipična ogromna kolesa. Tega monster truck zaradi svojih gigantskih pnevmatik ne ogroža niti blato, ki prši na vse strani!

Hot Wheels dirkalna proga
49,74 €

Pripravite se na ekstremen izziv z igro blagovne znamke Hot Wheels®, v kateri ima teža pomembno vlogo! Odpnite svoje vozilo, ga spustite po progi, zadenite nasprotnika in zmagajte!

Hot Wheels HW City vrteča steza
39,99 € 37,64 €

Mattel HW City vrteča steza bo poskrbela za vznemirljivo igro. Ima 4 nivoje, v katere lahko shranite do 8 avtomobilčkov.

Hot Wheels Mega tovornjak
36,99 € 34,78 €

Hot Wheels Mega tovornjak je primeren za 50 Hot Wheels avtomobličkov. Igrača ni primerna za mlajše od 3 let.