Klein garaža s 5 nadstropji Bosch
66,22 € 62,96 €

Zadnji kos!

Otroška parkirna garaža Bosch je pomemben del prostora vsakega fanta Garaža s petimi nadstropji, je opremljena z dvigalom, vključuje pa tudi dva avtomobila. Garaža je osvetljena, zato se v temi sveti.

SIKU World garaže s parkiriščem in avtom
22,03 € 20,92 €

Zadnji kos!

Optimalno in varno shranjevanje modelov Siku v vaši sobi. Komplet je sestavljen iz treh garaž, 2 ploščama kot parkirišče in Wiesmann MF 5 kabriolet v posebni barvi. Razširite vaš svet Siku World.

Plan Toys Dirkač na poševni stezi-31%
52,70 € 36,30 €

Zadnji kos!

Lesena dirkalna steza s tremi barvnimi avtomobilčki. Spustite avto po stezi in vidite, kateri bo najhitrejši. Avtomobilčke lahko ponovno spuščate in opazujete, kako pada s steze.

Wader Kid Cars 3D Bolnišnica
29 € 23,13 €

Zadnji kos!

Bolnišnica je nepogrešljiv del vsakega mesteca Kid Cars. Ta 2-nadstropna stavba ima progo dolgo 4,8 m in je izdelana iz neškodljive plastike. V kompletu sta tudi rešilec in helikopter. Združljiva je z vsemi avtomobili Wader Kid cars.

Wader Kid Cars 3D gradbišče
21,73 €

Gradbeni igralni komplet je popoln del za vsako Kid Cars mestece. Ta igralni komplet ima progo dolgo 3,7 m in je izdelana iz neškodljive plastike. V kompletu so tudi 3 gradbena vozila. Združljiva je z vsemi avtomobili Wader Kid cars.

Woody Garaža z dvigalom in avtomobili SIKU
53,51 € 50,56 €

Garaža je odličen dodatek pri igranju z avtomobili. Ima vgrajeno ključavnico in funkcionalno dvigalo na zanki. Garažna oprema Woody je zdaj ** komplet 5ih** kakovostnih SIKU kovinskih ** avtomobilov **.

Dickie velika policijska baza
78 € 68,14 €

Velika prenosna policijska baza z atraktivnimi prvinami in bogatimi dodatki. V kompletu so tudi 4 avtomobili in helikopter. Bazo lahko enostavno zložite v en kos in prenašate s pomočjo ročaja. Postaja je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki.

Spin Master Monster Jam Peščena arena za avtomobile
50,86 € 48,92 €

Resnična upodobitev Monster Jam avtomobila iz priznanega šova na dirkališču, polnem peska bo postala odlična zabava za vsakega ljubitelja. Zapelji Monster Jam terenca in pritisni plin do konca in tako na progi preizkusi kaj vse zmore kot pravi avtomobili iz znanega šova! Pokaži, kaj znaš!

Hot Wheels City supergaraža
271,53 € 253,11 €

Uživajte v razburljivi avanturi s to super vročo garažo Hot Wheels®, največjo garažo vseh časov! Garaža je visoka več kot 90 centimetrov in ponuja veliko parkirnih mest za več kot 140 avtomobilčkov. Prepustite se domišljiji in raziščite različna področja osupljivosti V garaži boste našli tudi različne gibljive dele, kot so dvigalo, ogromen curek s heliportom ali grozeča gorila, s katerimi boste avtomobile spustili z dvigala.

Woody garaža s tremi nadstropji z dodatki
56,99 € 51,84 €

Lesena garaža s tremi nadstropji je odličen dodatek v vsaki otroški sobi. Ima funkcionalno dvigalo in priloženih dodatnih 5 kosov.

DOLU štiridelna plastična garaža
39,57 € 34,42 €

Čudovita štiridelna garaža z dvigalom, več etažami, pomivalnim strojem, črpalkami, cesto vsebuje tudi 2 plastična avtomobila (rdečega in modrega). Vsako nadstropje je oštevilčeno in vozilo se lahko dvigne v vsako nadstropje. V kompletu so tudi prometni znaki.

Wader Kid Cars 3D 2-nadstropna garaža, 4,6 m
23,78 €

Barvita plastična garaža z odlično 4,6 metrov dolgo dirkalno progo. Uživajte v zabavi na progi in na koncu parkirajte svoje avtomobile v garaži. Raznobarvna garaža je izdelana iz varne plastike in bo odličen dodatek za vsako otroško sobo. Združljiva je z vsemi avtomobili Wader Kid cars.

Hot Wheels DC akcija z Gotham City Jokerjem
30,93 € 27,38 €

Kaj se zgodi, ko se za sodelovanje odločijo Hot Wheels® in DC Universe? Seveda, nastane nekaj osupljivega! Pripravi se ogromno porcijo zabave in akcije s tem novim igralnim kompletom, kjer najdeš priljubljenega zlobneža iz sveta Batmana.

Wader Kid Cars postaja za prestopanje, 5 m
27,94 €

Zdaj se lahko tudi otroci igrajo graditelje infrastrukture za transport. Postavite si veliko postajo za prestopanje Kid Cars znamke Wader. Komplet vsebuje veliko zavojev, križišč in nadvozov, kar omogoča gradnjo veličastne ceste, ki bo zagotovo prinesla veliko zabave v otroško sobo.

Hot Wheels City Zgradite mesto - Pizzeria v središču
19,32 € 15,36 €

Zgradite svoj Hot Wheels City in se z avtomobili zapeljite v picerijo. Vsa okrožja v tej zbirki lahko preprosto povežete, zahvaljujoč novemu sistemu povezav, ki je prav tako združljiv z vsemi oranžnimi pasovi.

Plan Toys Parkirna garaža
55,09 €

Hitra vožnja z avtomobili se lahko začne! Na najvišjem nadstropju večnadstropnega parkirišča je tudi heliport. Črna zasnova te garaže je idealna za razvoj ustvarjalnosti, uporabite samo belo kredo. Otroci lahko barvajo več parkirnih mest, smerne puščice, delijo steze, številske kraje itd.

Spin Master Monster Jam Deluxe Soldier Fortune komplet s tekočim peskom
23,37 €

Resnična upodobitev Monster Jam avtomobila iz priznanega šova v igralnem kompletu s tekočim peskom bo postala odlična zabava za vsakega ljubitelja. Zapelji Monster Jam terenca in pritisni plin do konca in tako na progi preizkusi kaj vse zmore kot pravi avtomobili iz znanega šova! Pokaži, kaj znaš!

Spin Master Monster Jam Ship it & Flip it! Igralni komplet, 1:64
27,49 €

Resnična upodobitev Monster Jam avtomobila iz priznanega šova v igralnem kompletu bo postala odlična zabava za vsakega ljubitelja. Zapelji Monster Jam terenca in pritisni plin do konca in tako na progi preizkusi kaj vse zmore kot pravi avtomobili iz znanega šova! Pokaži, kaj znaš!

Wader Kid Cars 3D gasilci
22,46 €

Veliko gasilsko postajo bo vaš mali junak takoj vzljubil. In to takoj, ko pogasi požar. Proga je izdelana iz vzdržljive in zdravju neškodljive plastike. V pakiranje so vključeni tudi 3 manjši gasilski tovornjaki. Odlično za vsako otroško sobo.

Hot Wheels HW City vrteča steza
39,99 € 37,64 €

Mattel HW City vrteča steza bo poskrbela za vznemirljivo igro. Ima 4 nivoje, v katere lahko shranite do 8 avtomobilčkov.

Dickie reševalna postaja SOS
23,36 € 20,40 €

Reševalna postaja za vse fante, ki želijo nekega dne postati varuhi reda ali reševalni delavci. Postaja je opremljena s zvočnimi in svetlobnimi efekti. Vključuje policijo in gasilsko vozilo.

garaža

garaža

Ocena: 5
16,90 € 14,85 €

Garaža vsebuje 6 avtomobilčkov, ki so različni. Parkiraš jih lahko v 3-nadstropni parkirni hiši.

Hot Wheels Postavite si mesto - Akvarij
19,35 € 14,93 €

Zgradite svojo lastno Hot Wheels mesto in se s svojimi avtomobili odpeljite v Akvarij. Vsi deli iz te zbirke se lahko zaradi novega sistema zlahka združijo, saj je komplet združljiv z vsemi oranžnimi pasovi.

Spin Master Monster Jam Champ Ramp Freestyle Igralni komplet, 1:64
27,37 € 25,81 €

Resnična upodobitev Monster Jam avtomobila iz priznanega šova v igralnem kompletu bo postala odlična zabava za vsakega ljubitelja. Zapelji Monster Jam terenca in pritisni plin do konca in tako na progi preizkusi kaj vse zmore kot pravi avtomobili iz znanega šova! Pokaži, kaj znaš!