Najdeno: 32

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Woody garaža s tremi nadstropji z dodatki
56,99 €

52 €

Lesena garaža s tremi nadstropji je odličen dodatek v vsaki otroški sobi. Ima funkcionalno dvigalo in priloženih dodatnih 5 kosov.


Brio parkirna hiša
74,99 €

63,20 €

Zadnji kos!

Brio parkirna hiša je 1 – nadstropna ter se ponaša z večimi parkirišči. Avti se lahko v 1. nadstropje povzpnejo kar z dvigalom. Otrok se bo tako spoznaval s prometnimi predpisi. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.


SIKU World: začetni set "City"
68,99 €

59,40 €

Zadnji kos!

Siku World začetni set „City“ vsebuje vse potrebno za ustvarjanje povsem svojega mesta. Vsebuje bencinsko postajo, prometne znake, drevesa in vozila. Primerno za otroke od 3. leta naprej.


Woody garaža z dvigalom in dodatki
32,99 €

29 €

Zadnji kos!

Woody velika garaža z dvigalom, idealna za vse mlade navdušene voznike. Primerno za otroke od 3. leta starosti. Komplet vsebuje 24 delov.


Woody velika gasilska postaja z dodatki
51,99 €
50,40 €

Woody velika, zložljiva gasilska postaja s številnimi dodatki omogoča veliko različnih iger in zabave. Primerno za otroke od 3. leta starosti.


Dickie policijska postaja z mikrofonom, CZ
38,95 €

32,32 €

Policijska postaja za vse fante, ki želijo nekega dne postati varuhi reda ali reševalni delavci. Postaja je opremljena s zvočnimi in svetlobnimi efekti. Vključuje policijsko vozilo in helikopter.


Dickie reševalna postaja SOS
23,36 €

15 €

Reševalna postaja za vse fante, ki želijo nekega dne postati varuhi reda ali reševalni delavci. Postaja je opremljena s zvočnimi in svetlobnimi efekti. Vključuje policijo in gasilsko vozilo.


Klein garaža s 5 nadstropji Bosch
66,22 €

55,20 €

Otroška parkirna garaža Bosch je pomemben del prostora vsakega fanta Garaža s petimi nadstropji, je opremljena z dvigalom, vključuje pa tudi dva avtomobila. Garaža je osvetljena, zato se v temi sveti.


SIKU avtoservis World 5507
32,60 €

29,21 €

Pogosto uporabljeni avtomobili potrebujejo redno vzdrževanje. Nov avtoservis z avtomobilsko delavnico, dvižno ploščadjo in tovornjakom. Vozila je mogoče premakniti na dvižno ploščad, kjer jih lahko dvignete in spuščate. Vrata delavnice se odpirajo in zapirajo. Obsežen komplet nalepk vam omogoča, da si mehaniki ustvarite lastno delavnico.


SIKU Gozdarski komplet World 5605
39,66 €

37,39 €

Traktor John Deere z vitlom in žerjavom sta del gozdarskega kompleta. Tega kompleta vaš fant zagotovo ne bo želel zamuditi! V kompletu se nahajata dve osnovni plošči in 5 dreves z različnimi višinami.


SIKU World garaže s parkiriščem in avtom
22,03 €

19,46 €

Optimalno in varno shranjevanje modelov Siku v vaši sobi. Komplet je sestavljen iz treh garaž, 2 ploščama kot parkirišče in Wiesmann MF 5 kabriolet v posebni barvi. Razširite vaš svet Siku World.


Woody Garaža z dvigalom in avtomobili SIKU
53,51 €

45,30 €

Trenutno ni na zalogi

Garaža je odličen dodatek pri igranju z avtomobili. Ima vgrajeno ključavnico in funkcionalno dvigalo na zanki. Garažna oprema Woody je zdaj ** komplet 5ih** kakovostnih SIKU kovinskih ** avtomobilov **.


Dickie darilni set s helikopterjem Gasilec Samo
21,55 €

18,02 €

Trenutno ni na zalogi

Gasilec Samo je že pripravljen za daljšo reševalno akcijo s svojim helikopterjem z vrtljivim propelerjem. Komplet vsebuje še 3 vozila, s katerimi boste doživeli veliko pustolovščino.


Dickie gasilec Samo in gasilska postaja
37 €

31,15 €

Trenutno ni na zalogi

Dvonadstropna gasilska postaja v seriji Gasilec Samo z dodatki. V kompletu je tudi kovinski helikopter Wallaby. Postaja ima dve nadstropji, različne vhode in izhode, zaganjalnik avtomobilov in še več.


Dickie gasilska postaja z mikrofonom, CZ
38,95 €

32,32 €

Trenutno ni na zalogi

Gasilska postaja za vse fante, ki želijo nekega dne postati reševalni delavci. Postaja je opremljena s svetlobnimi in zvočnimi efekti. Postaja razpolaga z zvokom in svetlobnimi efekti, ki se aktivirajo s pritiskom na sireno na strehi.


Hot Wheels City Postavite si mesto - Dirka
19,60 €

15,28 €

Trenutno ni na zalogi

Zgradite svoje lastno Hot Wheels mesto in se s svojimi avtomobili odpeljite na dirko. Vsi deli iz te zbirke se lahko zaradi novega sistema zlahka združijo, saj je komplet združljiv z vsemi oranžnimi pasovi.


Hot Wheels Postavite si mesto - Akvarij
19,35 €

15,08 €

Trenutno ni na zalogi

Zgradite svojo lastno Hot Wheels mesto in se s svojimi avtomobili odpeljite v Akvarij. Vsi deli iz te zbirke se lahko zaradi novega sistema zlahka združijo, saj je komplet združljiv z vsemi oranžnimi pasovi.


SIKU World: gasilska postaja, 16-delni set
37,99 €

26,60 €

Trenutno ni na zalogi

Siku World gasilska postaja vsebuje gasilsko vozilo in gasilski tovornjak s prikolico in čolnom. Streha postaje ima pristajalno stezo za helikopter in smernike vetra. Primerno za otroke od 3. leta naprej.


Wiky avtomobilska proga s 4 vozili
29,36 €

Trenutno ni na zalogi

Nadstropna garažna hiša privlači predvsem dečke za več ur igranja in zabave. Mansarda garaža ima lastno dvigalo v prvem nadstropju. Parkirajte svoj avto na strehi stavbe. Vključena sta 3 avtomobila in 1 helikopter.


Wiky Garaža s 3 avtomobili
12,34 €

Trenutno ni na zalogi

Zakaj imate le eno garažo za avtomobile? S tem garažnim boksem boste lahko imeli tri avtomobile v eni garaži. Parkirajte vse avtomobile v garažo, zaklenite s ključem in ga kadarkoli vzemite s seboj.


Wiky Policijska postaja z avtomobilom
10,79 €

Trenutno ni na zalogi

Policijska postaja z garažo in avtomobilom. Vijačna policijska postaja z avtomobilom vam omogoča, da storite vse, kar bi moral storiti pravi policist. Povabite še svoje prijatelje in si privoščite skupno uživanje ter ogromno mero zabave!