Smoby bencinska črpalka Cars 3
43,99 €

37,60 €

Zadnji kos!

Smoby bencinska črpalka Cars 3 ima zvočne in svetlobne učinke. Primerna je za otroke od 3. leta starosti dalje.


Brio parkirna hiša
74,99 €

64,10 €

Zadnji kos!

Brio parkirna hiša je 1 – nadstropna ter se ponaša z večimi parkirišči. Avti se lahko v 1. nadstropje povzpnejo kar z dvigalom. Otrok se bo tako spoznaval s prometnimi predpisi. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.


Dickie policijska postaja z mikrofonom, CZ
38,95 €

31,90 €

Zadnji kos!

Policijska postaja za vse fante, ki želijo nekega dne postati varuhi reda ali reševalni delavci. Postaja je opremljena s zvočnimi in svetlobnimi efekti. Vključuje policijsko vozilo in helikopter.


Dickie reševalna postaja SOS
23,36 €

19,10 €

Zadnji kos!

Reševalna postaja za vse fante, ki želijo nekega dne postati varuhi reda ali reševalni delavci. Postaja je opremljena s zvočnimi in svetlobnimi efekti. Vključuje policijo in gasilsko vozilo.


SIKU avtoservis World 5507
32,60 €

28,50 €

Zadnji kos!

Pogosto uporabljeni avtomobili potrebujejo redno vzdrževanje. Nov avtoservis z avtomobilsko delavnico, dvižno ploščadjo in tovornjakom. Vozila je mogoče premakniti na dvižno ploščad, kjer jih lahko dvignete in spuščate. Vrata delavnice se odpirajo in zapirajo. Obsežen komplet nalepk vam omogoča, da si mehaniki ustvarite lastno delavnico.


SIKU Gozdarski komplet World 5605
39,66 €

34,70 €

Zadnji kos!

Traktor John Deere z vitlom in žerjavom sta del gozdarskega kompleta. Tega kompleta vaš fant zagotovo ne bo želel zamuditi! V kompletu se nahajata dve osnovni plošči in 5 dreves z različnimi višinami.


SIKU World garaže s parkiriščem in avtom
22,03 €

19,30 €

Optimalno in varno shranjevanje modelov Siku v vaši sobi. Komplet je sestavljen iz treh garaž, 2 ploščama kot parkirišče in Wiesmann MF 5 kabriolet v posebni barvi. Razširite vaš svet Siku World.


SIKU World: gasilska postaja, 16-delni set
37,99 €

28,70 €

Zadnji kos!

Siku World gasilska postaja vsebuje gasilsko vozilo in gasilski tovornjak s prikolico in čolnom. Streha postaje ima pristajalno stezo za helikopter in smernike vetra. Primerno za otroke od 3. leta naprej.


Woody velika gasilska postaja z dodatki
51,99 €
51,40 €

Zadnji kos!

Woody velika, zložljiva gasilska postaja s številnimi dodatki omogoča veliko različnih iger in zabave. Primerno za otroke od 3. leta starosti.


Woody garaža s tremi nadstropji z dodatki
56,99 €

53,30 €

Lesena garaža s tremi nadstropji je odličen dodatek v vsaki otroški sobi. Ima funkcionalno dvigalo in priloženih dodatnih 5 kosov.


Dickie gasilec Samo in gasilska postaja
37 €

30,30 €

Dvonadstropna gasilska postaja v seriji Gasilec Samo z dodatki. V kompletu je tudi kovinski helikopter Wallaby. Postaja ima dve nadstropji, različne vhode in izhode, zaganjalnik avtomobilov in še več.


Klein garaža s 5 nadstropji Bosch
66,22 €

55,90 €

Otroška parkirna garaža Bosch je pomemben del prostora vsakega fanta Garaža s petimi nadstropji, je opremljena z dvigalom, vključuje pa tudi dva avtomobila. Garaža je osvetljena, zato se v temi sveti.


Woody garaža z dvigalom in dodatki
32,99 €

30,60 €

Woody velika garaža z dvigalom, idealna za vse mlade navdušene voznike. Primerno za otroke od 3. leta starosti. Komplet vsebuje 24 delov.


Woody Garaža z dvigalom in avtomobili SIKU
53,51 €

45,30 €

Garaža je odličen dodatek pri igranju z avtomobili. Ima vgrajeno ključavnico in funkcionalno dvigalo na zanki. Garažna oprema Woody je zdaj ** komplet 5ih** kakovostnih SIKU kovinskih ** avtomobilov **.


Hot Wheels City Postavite si mesto - Dirka
19,60 €

15,28 €

Zgradite svoje lastno Hot Wheels mesto in se s svojimi avtomobili odpeljite na dirko. Vsi deli iz te zbirke se lahko zaradi novega sistema zlahka združijo, saj je komplet združljiv z vsemi oranžnimi pasovi.


Hot Wheels Postavite si mesto - Akvarij
19,35 €

15,08 €

Zgradite svojo lastno Hot Wheels mesto in se s svojimi avtomobili odpeljite v Akvarij. Vsi deli iz te zbirke se lahko zaradi novega sistema zlahka združijo, saj je komplet združljiv z vsemi oranžnimi pasovi.


KidKraft Disney Cars 3 dirkalna steza Florida
154,44 €

147,04 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Disney Cars 3 dirkanje z avtomobilom bo prav gotovo všeč prav vsakemu otroku. Otroci se bodo vozili kot Blisk McQueen, Cruz Ramirez, Jackson Storm in drugi prijatelji na Golden pisti na Floridi. Ta okrogla dirkalna steza vsebuje 50 kosov, vključno s pokrajino, fotografijami, pokrajinami, znaki in avtomobili.


SIKU World: začetni set "City"-20%
68,99 €

55,04 €

Odlična cena

Siku World začetni set „City“ vsebuje vse potrebno za ustvarjanje povsem svojega mesta. Vsebuje bencinsko postajo, prometne znake, drevesa in vozila. Primerno za otroke od 3. leta naprej.