LAMAX C6 avtokamera

LAMAX C6 avtokamera

Številka: 2738118
Odlična cena
Priročna avtomobilska kamera Full HD je opremljena s širokim vidnim kotom 140°. LAMAX C6 je opremljena z 2-palčnim zaslonom, G-senzorjem in načinom parkiranja. Zahvaljujoč funkciji WDR posname kakovostne posnetke pri svetlobi in temi v celotnem zornem kotu. Zahvaljujoč meniju v angleščini je enostaven in udoben za uporabo. Celoten opis
87,99 €
Vključno z DDV
39,99 €
-54%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 2738118

Predstavitev

Ključne lastnosti LAMAX C6

 • Pravi Full HD pri 30 sličicah na sekundo
 • Funkcija WDR
 • Kot zajema 140 °
 • Način parkiranja
 • Čist 2 -palčni zaslon IPS
 • Pregledni meni za upravljanje
LAMAX C6 športna kamera

AMAX C6 Straži vsak kilometer

Razmišljate o zanesljivi avtomobilski kameri? LAMAX C6 bo prav tako služila tistim za volanom (kot) doma in počitniškim voznikom. Snemanje v polni visoki ločljivosti vam nudi zaupanje na poti – podnevi in ​​ponoči boste dobili prepričljiv videoposnetek stanja na cesti, tako da bo v primeru nesreče jasno če ste nedolžni. Kamera je neopazna in je komaj opazna v parkiranem avtomobilu, zato vam je ni treba odklopiti, ves čas bo pazila. WDR in visokokakovosten senzor zagotavljata, da se fotoaparat lahko zanesljivo spopade z izmeničnimi lučmi in sencami pri nočni vožnji, običajno pri mimoidočih avtomobilih ali pri vstopu in izstopu iz predora. Zato se lahko popolnoma zanesete na kamero tudi v temi.

LAMAX C6

Podrobnosti izstopajo v Full HD

V primeru prometne nesreče – Ne glede na to, ali je vaša krivda ali ne, videoposnetek je odličen dokaz tako za policijo kot za zavarovalnico, kako je prišlo do trčenja. Predvideva pa se, da bodo registrske tablice, prometni znaki in druge podrobnosti prepoznavne. Prav to vam bo LAMAX C6 podaril zahvaljujoč visokokakovostnemu slikovnemu senzorju in optiki. Pri 30 sličicah na sekundo in resnični ločljivosti Full HD bo snemanje popolnoma gladko in bo jasno zajelo tudi hitro premikajoče se predmete. Kamera bo za vas poskrbela za vse. Na primer, pametni pomnilnik, kar pomeni, da sam presname najstarejše posnetke, da sprosti pomnilnik. V primeru trka občutljiv senzor gibanja zaklene trenutni posnetek pred brisanjem. Tako so ohranjeni pomembni dokazi.

LAMAX C6

LAMAX C6

Na steklu se obdrži kot pribita

Nosilec kamere so uglasili tako, da je bil čim lažji za rokovanje in hkrati trdno pritrjen med vožnjo. Ročaj je prisesalni, zato ga je mogoče enostavno odstraniti in uporabiti v drugem avtomobilu. Po želji lahko kupite držalo s 3M nalepko ali sesalno držalo TIR za navpično steklo, običajno za tovornjake.

LAMAX C6 športna kamera

Nikoli se ne zmoti

LAMAX C6 ima zasnovo, ki ne bo ovirala vašega pogleda. Na hrbtni strani je opremljen z zaslonom z diagonalo 2". Na njem lahko v miru predvajate posnete videoposnetke in preprosto prilagodite nastavitve v jasnem meniju.

LAMAX C6

Ščiti tudi pri parkiranju

Kdor vam je na parkirišču podrgnil blatnik, ne bo več ostal anonimen, saj lahko kamera spremlja tudi parkiran avto. Pustite ga priključenega in senzor gibanja bo samodejno začel snemati vsakič, ko zazna udarec. Dober pregled zagotavlja širok vidni kot 140°.

LAMAX C6

Pravi Full HD

Kamera snema v visoki ločljivosti 1920 × 1080 slikovnih pik. Za razliko od cenejše konkurence umetno ne izračuna nobenih slikovnih podatkov. Zahvaljujoč temu je slika podrobno narisana, kar je osnovni predpogoj za uporabo v avtomobilskih situacijah v kriznih razmerah.

Lastnosti

 • Avto kamera snema video v Full HD (1920 × 1080) pri 30 fps, nato HD (1280 × 720) pri 30 fps in VGA (640 × 480) pri 30 fps
 • Kamera deluje z vidnim kotom 140 °, zajema ostre in jasne slike tudi v mraku ali v senci zahvaljujoč WDR
 • Shrani videoposnetke v formatu MOV (H.264) in 5 Mpx shrani fotografije v formatu JPG
 • Ciklično fotografiranje vam zagotavlja, da vam nikoli ne zmanjka pomnilnika in samodejno zaklene posnetek pred izbrisom v primeru trka, kar zagotavlja, da se ne izbriše nič pomembnega
 • 2-palčni zaslon z ohranjevalnikom zaslona dopolnjuje vgrajen mikrofon z možnostjo izklopa
 • Obstaja tudi G-senzor z nastavitvijo občutljivosti, način parkiranja in način fotografiranja
 • Poleg tega pametni pomnilnik, zaznavanje gibanja, nastavitev osvetlitve, samodejni izklop, zvok gumbov z možnostjo izklopa in LED osvetlitev ozadja

Vsebina pakiranja

 • Avtokamera LAMAX C6
 • Držalo
 • Adapter za vžigalnik
 • Čitalnik kartic MicroSD za prenos datotek v računalnik
 • Navodila

Tehnični parametri

Ločljivost tipa Full HD
Največja ločljivost videa 1920 × 1080 točk
Velikost LCD 5,08 cm (2,45″)
microUSB da
Vodotesnost ne
HDMI izhod ne
Vrsta izmenljivega pomnilnika MicroSD (do 32 GB)
Outdoor/za zunaj ne
Za avto da
Dimenzije 58 × 65 × 35 mm
Barva črna
360° kamera ne