Planet Pool set za popravilo folije V 12
6,99 €

Odlična cena

Komplet za popravilo bazenske folije je sestavljen iz 2 krpic (20 × 10 cm). Primerno za manjše poškodbe na foliji (samo za PVC folije).

Planet Pool Flower Power Disc
7,95 € 6,99 €

Odlična cena

PlanetPool Flower Power Disc za vpijanje oljnatih snovi z vodne površine.

Planet Pool pH minus granulat, 1, 5 kg
6,99 €

Odlična cena

PP – pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega (nad 7,6) v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.

Planet Pool univerzalna kartuša
9,99 €

Odlična cena

Univerzalna kartuša je primerna za vse kartušne filtrirne naprave proizvajalcev Intex, Bestway, Jilon … Narejena je iz čistih neskončnih vlaken iz 100 % poliestra.

Planet Pool rezervni set za analizo vode pH/klor
9,99 €

Odlična cena

PP – Rezervni set za analizo vode pH/Cl vsebuje nadomestne reagentne tabletke za meritev prostega klora (DPD1) in pH vrednosti (Phenol Red) vode. Komplet vsebuje 30 tabletk DPD1 in 30 tabletk Phenol Red.

Planet Pool algicid special, 1 l, nepeneč
10,99 €

Odlična cena

Sredstvo PP – Algicid special je popolnoma nepeneče sredstvo, ki se uporablja za zatiranje alg in bakterij v bazenski vodi. Še posebej je primeren za bazene z masažami ali protitočnimi napravami.

Planet Pool velike klorove tablete, 1 kg
11,99 €

Odlična cena

PP – Velike klorove tablete so primerne za vse trdote vode. So pH-nevtralne in v vodi zelo počasi topne. Vsebujejo več kot 80% aktivnega klora in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora.

Planet Pool male klorove tablete 1 kg, počasitopne
11,99 €

Odlična cena

PP – Male klorove tablete z več kot 80% aktivnega klora, so namenjene dezinfekciji za vse trdote vode, ki so pH-nevtralne. Stabilizirane so proti hitri razgradnji klora.

Planet Pool Pooltester - pH/O2, aktivni kisik (blister)
12,95 € 11,99 €

Odlična cena

Tester za merjenje parametrov bazenske vode PlanetPool Pooltester pH/O2 vsebuje merilno posodico za vzorčno vodo ter 20 reagentnih tabletk za pH in 20 reagentnih tabletk za kisik.

Planet Pool multitab 1 kg / 200g
11,99 €

Odlična cena

PP – Multitab so zelo počasi topne tablete, ki jih uporabljamo za dezinfekcijo, zatiranje alg in za bistrenje vode. Vsebujejo več kot 80 % aktivnega klora. Tablete so primerne za vzdrževanje vode v privatnih bazenih in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora.

Planet Pool klor plus, 1 kg
13,99 €

Odlična cena

Klor plus je hitro delujoča kombinacija klora in aktivnega kisika. Najbolj primerno je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Je zelo učinkovito sredstvo za sunkovito kloriranje bazenske vode, ker se hitro topi in je brez ostankov.

Planet Pool dezinfekcijsko sredstvo Kids Care
15,95 € 13,99 €

Odlična cena

Dezinfekcijsko sredstvo Planet Pool Kids Care je idealna dezinfekcija in preventiva za otroški bazen. Sredstvo je nepeneče in ne draži kože.

Planet Pool algicid standard, 3 l
14,95 € 13,99 €

Odlična cena

Sredstvo PP – Algicid standard je rahlo peneč proizvod, ki se uporablja proti algam v bazenski vodi. Najbolj je primeren za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Planet Pool velike kombinirane klorove tablete, 1kg
14,99 €

Odlična cena

Velike kombinirane klorove tablete so počasitopne dvoplastne klorove tablete z dodatkom hitrotopnega klora in flokulanta za šok kloriranje. Primerne so za peščene in kartušne filtre, predvsem za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.