Mattel karte Uno Emoji-21%
9,60 € 7,50 €

Zadnji kos!

Vaša najljubša igra zdaj prihaja tudi v popularnem dizajnu Emoji! Cilj je, da se znebite vseh vaših kart čim hitreje, tako da postopoma zbirate karte, te se morajo ujemati s karto iz snopa.

NSV igra s kartami The Game Quick & Easy
10,20 €

Družabna igra The Game Quick & Easy je najnovejša izpeljanka mednarodne uspešnice The Game. V tej bliskoviti verziji vas od zmage ali poraza vedno loči samo ena karta. Bliskovita zabava za vso družino!

NSV igra s kartami The Mind Extreme
10,20 €

Sodelovalna družabna igra The Mind Extreme je nadaljevanje večkrat nagrajene svetovne uspešnice The Mind. Nekatere stopnje morate odigrati na slepo. Za profi telepate.

NSV igra s kartami Silver & Gold
13,95 €

V družabni igri Silver & Gold se odpraviš v lov za izgubljenim zakladom in točkami. Hitra, zabavna in ravno prav strateška, z malo sreče in brez čakanja na potezo – popolna zabava za vso družino!

Pravi Junak igra s kartami Illusion
10,20 €

Družabna igra Illusion je inovativna igra optičnih prevar, igra preprostih pravil, ki se jih naučite v minuti. Prava zabava za vse generacije!

NSV karte Poker Standard No 4
3,95 €

Igralne karte za trike in poker v kartonski škatlici proizvajalca kart NSV. Vsebuje 55 kart za igro s kartami Poker.

Pravi Junak igra s kartami The Mind
10,20 €

Sodelovalna družabna igra The Mind je najbolj izvirna, razburljiva in zabavna timska izkušnja kar si jih lahko zamislite. Brez besed in odvečnih komentarjev: samo vi, vaši soigralci in moč vaših misli. Postanite eno in premagajte The Mind!

Pravi Junak igra s kartami Ohanami
10,20 €

Družabna igra Ohanami je čudovita igra s kartami preprostih pravil, polna zvitih odločitev. Ohanami je idealna sodobna igra za ljubitelje klasičnih iger s kartami, kot je remi.

Pravi Junak igra s kartami The Game
10,20 €

Sodelovalna družabna igra The Game je vaš nasprotnik. Le s skupnimi močmi jo lahko premagate. Kljub preprostim pravilom, naloga ni enostavna. Staknite glave, pripravite strategijo in se znebite vseh kart!

NSV igra s kartami Robots
10,20 €

Družabna igra s kartami Robots je edinstvena sodelovalna igra za otroke, prejemnica nominacije za Otroško igro leta 2020.

Set 3 kovinskih sestavljank
10,99 €

V setu prejmete 3 kovinske miselne sestavljanke.

Izbirate lahko med tremi različnimi težavnostmi:

  • težko
  • težje
  • najtežje
Smart Games igra IQ Focus
10,13 €

Smart Games igra IQ Focus vsebuje 120 izzivov. Primerna je za starejše od 8 let.

The Purple Cow potovalna igra potovalni Bingo
7,05 €

Zadnji kos!

Potovalni Bingo je magnetna različica klasične igre Bingo, namenjena za 2 igralca. Je idealna za potovanje. Primerna za otroke od 4. do 7. leta.

Goki Potovalna igra - Shut the box II
14,85 €

Shut the box ali naključje, je igra s kockami na srečo za dva igralca v potovalni različici. Cilj igre je, da kliknete čim več ali vseh števil na igralni podlagi. Zmagovalec je tisti igralec, ki mu uspe prišteti vse številke. Če nekateri ostanejo odprti, se njihova vsota sešteje in igralec, ki doseže najnižjo vsoto številk, zmaga.

Smart Games igra IQ Puzzler PRO
10,13 €

Smart Games igra IQ Puzzler PRO prinaša 120 izzivov in 2 igralna načina. Primerna je za starejše od 6 let.

Smart Games igra IQ Link
10,13 €

Smart Games igra IQ Link prinaša 120 izzivov različnih težavnostnih stopenj. Primerna je za starejše od 8 let.

Smart Games igra IQ XOXO
10,13 €

Smart Games igra IQ XOXO prinaša 120 izzivov različnih težavnostnih stopenj. Primerna je za starejše od 6 let.

The Purple Cow potovalna igra kače in lestve
7,05 €

Družabna igra, primerna za 2–4 osebe. Z metanjem kocke se pomikate po lestvi navzgor, če pristanete na kačji glavi, pa se pomaknete navzdol. Primerno za otroke od 3. leta.

Smart Games igra IQ Twist
10,13 €

Smart Games igra IQ Twist prinaša 120 izzivov za enega igralca. Igra je primerna za starejše od 6. leta starosti.

družabna namizna igra Smo že tam?, slovenska
11,99 € 8,75 €

Izredno zabavna namizna igra za 2 do 5 igralcev, ki je primerna predvsem za otroke med vožnjo z avtom, avtobusom ali vlakom. Igralce spodbuja k opazovanju pokrajine, prometnih znakov, vozil in ostalih predmetov ter jim tako pospešuje razvoj ter samostojnost.