PalPlay tobogan in plezalo Stolp
119,99 € 99,99 €

Plastičen stolp je idealno otroško igralo s plezalno steno in toboganom v živih barvah. Primeren je za vrt ali otroško sobo. Namenjen je otrokom od 3. leta dalje.

Smoby tobogan Super Mega 2v1, 150 / 375 cm-25%
289,99 € 215,10 €

Odlična cena

Otroški tobogan Super Mega 2v1, blagovne znamke SMOBY, ponuja dva tobogana v enem. Ponuja 150 cm drsne dolžine, ki je primerna za majhne otroke. To dolžino lahko nadgradite in tako skupno ponuja 375 cm dolžine, ki je idealna za večje otroke. Primerno je za otroke od 2. leta starosti naprej.

Smoby tobogan XL, 230 cm, vodni
169,99 € 136,75 €

Plastičen tobogan SMOBY XL, z drsno dolžino 230 cm, je primeren za zunanjo uporabo. Omogoča združitev z vrtno cevjo, iz katere voda nato prijetno škropi drsno površino in tako zagotavlja še več zabave. Primerno je za otroke od 3. leta starosti naprej.

Paradiso tobogan dinozaver-28%
36,99 € 26,30 €

Odlična cena

Plastičen tobogan, blagovne znamke Paradiso, je zasnovan v motivu dinozavra. Njegova robustna konstrukcija zagotavlja najvišjo stabilnost. V poletnih mesecih omogoča pritrditev vrtne vodovodne cevi in tako poskrbite za še več zabave. Primeren je za otroke od 1,5 leta starosti naprej.

Dohany tobogan, veliki, 200 cm
56 €

Odlična cena

Odličen otroški tobogan. Z drsno površino 2 metra je idealen pripomoček za igro za kateri koli vrt. Narejen je iz zelo močne plastike, odporne na vremenske razmere. Stabilnost konstrukcije zagotavlja plastična podpora na sredini drsnika. Možnost priključitve cevi.

Smoby tobogan Funny 2, rdeč
124,63 € 97,81 €

Robusten plastičen tobogan v rdeči barvi z dolžino 200 cm. K toboganu je mogoče dodati vodno cev in z vodo zmočiti površino tobogana za hitrejše in enostavnejše drsenje po njem. Tobogan je mogoče enostavno zložiti.

Dohany 428 tobogan, mali
12,70 €

Odlična cena

Majhen plastični tobogan V zeleno-rdeči barvi je primeren za na vrt ali otroško sobo. Robustna izdelava z dobro stabilnostjo. Dričanje je zato varno in primerno za otroke od 2 leta starosti.

Dohany tobogan, rdeč/rumen
26,90 € 13,58 €

Majhen plastični tobogan V zeleno-rdeči barvi je primeren za na vrt ali otroško sobo. Robustna izdelava z dobro stabilnostjo. Dričanje je zato varno in primerno za otroke od 2 leta starosti.

DOLU otroški tobogan, 115 cm
51,39 € 41,77 €

Tobogan je primeren za fante in dekleta. Odlikuje se v odlični stabilnosti za varnost vaših otrok. Primeren je za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih. Dolžina tobogana je 115 cm. Izdelan iz visoko kakovostnega in odpornega materiala.

PLUM vrtno plezalo, 180 x 190 x 90 cm
120 € 91,21 €

Plezaj, lovi ravnotežje in uživaj v zdravem igranju na tem geometrijskem okvirju. Vrtno plezalo Plum je primerno za vsak vrt. Otroci se bodo zelo zabavali in izboljšali svoje spretnosti. Plezalo je izdelano, tako da si otroci prek igre in zabave gradili kognitivne in motorične spretnosti. Kovinsko igralo je zaščiteno pred vremenskimi vplivi in je izdelano, tako da vzdrži.

Skluzavky a prolézačky

Ste odločeni in otroci že komaj čakajo na svoj tobogan ali igrala?

V spletni trgovini mimovrste lahko izbirate med široko ponudbo igral, toboganov in plezal za otroke! Dodate lahko tudi otroški peskovnik.

Pri nas boste našli ponudbo preverjenih proizvajalcev plezal, igral in toboganov, kot so Smoby, Denis in drugi.

^ Na vrh

Ponudbo najcenejših izdelkov razvrščenih glede na ceno najdete v kategoriji ugodni ožemalniki.