Fackelmann posoda za hlajenje vina in penine
19,44 €

17,90 €

Posoda iz nerjavečega jekla in titanovim sijajem je okrašena z ročnim potiskom. Ta izvirni kos bo izstopall na vsaki praznični mizi. Privoščite si požirek najljubšega vina, primerno ohlajenega.


Fackelmann hladilec vina
20,38 €

18,70 €

Fackelmann hladilnik vina je izdelan iz nerjavečega jekla v titansko-sijajni barvi. Ta kos bo zasijal na vsaki praznični mizi. Pijte svoje najljubše vino na pravi temperaturi.


Fackelmann posoda za led
33,40 €

30,70 €

Fackelmann lonec za led s pokrovom ima titanski sijaj. Izdelan je iz nerjavečega jekla. Lonec je primeren za zabave, kjer si lahko vaši gosteje z ledom ohladijo svojo pijačo.


Toro Posoda za hlajenje vina 12 cm
9,73 €

7,60 €

Posoda za hlajenje iz nerjavečega jekla se s svojim dizajnom ujema z mehurčki sekta, ki ga lahko v njej servirate, da bi tudi na mizi ohranjal svojo idealno temperaturo. Njen izviren videz bo izstopal na vsaki mizi.


Weis vrč za hlajenje vina
26,81 €

25,40 €

Weis Seaweed vrč za hlajenje vina je izdelan iz nerjavečega jekla. Primeren je za hlajenje vina, penečega vina, šampanjca itd.


Vintage Style kovinsko vedro z odpiračem
11,68 €

7,20 €

Izvirno retro vedro za hlajenje pijače s pritrjenim odpiračem je nekaj, kar ne bi smelo manjkati na nobenem pikniku ali vrtni zabavi. Nihče ne bo iskal izgubljenega odpirača in osvežitev bo vedno pri roki.


ILSA vrč za hlajenje vina
25,92 €

23,40 €

Vrč za hlajenje je izdelan iz legiranega jekla. V višino in premer meri 20 × 21 cm. Vanj lahko spravite peneče vino, šampanjec, ipd. Vino lahko ohladite v tem razkošnem vrču.


ohlajevalec vina
25,55 €

23,10 €

Winchill Server Wine Cooler ohlajevalec vina, je primeren za hlajenje belega vina. Vsi ljubitelji vin pijejo radi ohlajeno belo vino.