Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 slušalke, črne

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 slušalke, črne

Številka: 2670169
Moderne slušalke Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 se ponašajo s povsem brezžično zasnovo. Ponujajo visokokakovosten zvok, mikrofon za prostoročno uporabo in za komunikacijo z glasovnimi pomočniki. Celoten opis
22,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste
Zagotovljena nizka cena
Cene artiklov redno preverjamo in prilagajamo, da lahko pri nas kupujete po zagotovljeno nizkih cenah.
27,90 €

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri v 2 trgovinah
 
28.3. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2670169

Predstavitev

Privlačna oblika in hitra Bluetooth 5.0 povezava

Modne Hi-Fi Stereo slušalke so zasnovane za športnike za zagotavljanje efektivnega treninga v vseh razmerah in ljubitelje napredne zabavne elektronike, ki so radi na tekočem z inovacijami. Lahkotnost, udobnost, inovativna oblika in najnaprednejša obstoječa tehnologija vam omogočajo svobodo in udobje pri poslušanju vašega glasbenega izbora ure in ure, kjerkoli se že nahajate.

Komunicirajte in upravljajte klice z vgrajenim visokokakovostnim mikrofonom in brezžično povezavo Bluetooth 5.0, ki omogoča hitrejši prenos, večji obseg in boljšo kakovost oddanega zvoka. Slušalke se v eni sami sekundi povežejo z napravami in zagotavljajo stabilno povezavo.

Do 4-urna avtonomija ob uporabi obeh slušalk hkrati je dovolj zmogljiva za vsako uporabo med športno aktivnostjo. Ohišje za shranjevanje se ponaša tudi kot magnetna polnilna postaja z vgrajeno polnilno baterijo. V polnilnem ohišju se avtonomija podaljša na 12 ur.

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Zaščita IPX4, upravljanje na dotik in ušesni nastavki S, M ter L velikosti

Recite nasvidenje motečim kablom in pozdravite povsem nov svet poslušanja glasbe in stereo klicev z vašimi najdražjimi. Zaščita pred škropljenjem z vodotesnim standardom IPX4 nudi varen, vrhunski način prilagajanja ušesnih čepkov, ki je primeren za uporabo pri športnih aktivnostih in raznih pustolovščinah v vseh vremenskih razmerah. Pametno upravljanje slušalk na dotik omogoča upravljanje glasbe in sprejemanje telefonskih klicev.

Priloženi dodatni ušesni nastavki različnih velikosti (S, M in L velikost) poskrbijo za boljšo uporabniško izkušnjo. 

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Čist zvok brez motečega šumenja iz okolice in TWS dvojni način delovanja

napredno tehnologijo DSP izolacije hrupa iz okolice, slušalke inteligentno filtrirajo šum v ozadju, kar pripomore k boljšemu predvajanju zvoka v hrupnih okoljih. Izboljšan prostorski zvok zagotavlja jasen, kakovosten in čist stereo zvok z uravnoteženimi basi in visokimi toni.

Slušalke, s tehnologijo TWS („True Wireless Stereo“), podpirajo dvojni način delovanja, ki omogoča uporabo obeh slušalk hkrati, lahko pa uporabljate samo eno slušalko in drugo prepustite partnerju za njegove užitke v glasbi ali prostoročnih pogovorih – 2 slušalki in 2 hkratni Bluetooth povezavi z dvema pametnima telefonoma! Optimiziran način medsebojnega povezovanja leve in desne slušalke omogoča enostaven preklop med uporabo samo ene ali obeh slušalk.

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Pozor

Na embalaži je zapisano, da artikel vsebuje USB polnilec. Gre za tiskarsko napako. Polnilec ni priložen!

Tehnične podrobnosti

Povezljivost Bluetooth 5.0
Upravljanje na dotik
Mikrofon da
Izolacija hrupa iz okolice DSP
Zaščita IPX4
Avtonomija delovanja do 4 h (do 12 h s polnilno postajo)
Združljivost Android, iOS
Polnjenje preko micro USB kabla (ni priložen)
Dimenzije ene slušalke 26,7 × 21,6 × 16,4 mm
Dimenzije polnilne postaje 62 × 40 × 27,2 mm
Masa ene slušalke 4,1 g
Masa s polnilno postajo 35,4 g

Garancija: 1 leto