Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 slušalke, črne

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 slušalke, črne

Številka: 2670169
Odlična cena
Moderne slušalke Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 se ponašajo s povsem brezžično zasnovo. Ponujajo visokokakovosten zvok, mikrofon za prostoročno uporabo in za komunikacijo z glasovnimi pomočniki. Celoten opis
44,90 €
Vključno z DDV
26,90 €
-40%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v 2 prevzemnih mestih
Prevzemna mesta
 
28.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2670169

Predstavitev

Privlačna oblika in hitra Bluetooth 5.0 povezava

Modne Hi-Fi Stereo slušalke so zasnovane za športnike za zagotavljanje efektivnega treninga v vseh razmerah in ljubitelje napredne zabavne elektronike, ki so radi na tekočem z inovacijami. Lahkotnost, udobnost, inovativna oblika in najnaprednejša obstoječa tehnologija vam omogočajo svobodo in udobje pri poslušanju vašega glasbenega izbora ure in ure, kjerkoli se že nahajate.

Komunicirajte in upravljajte klice z vgrajenim visokokakovostnim mikrofonom in brezžično povezavo Bluetooth 5.0, ki omogoča hitrejši prenos, večji obseg in boljšo kakovost oddanega zvoka. Slušalke se v eni sami sekundi povežejo z napravami in zagotavljajo stabilno povezavo.

Do 4-urna avtonomija ob uporabi obeh slušalk hkrati je dovolj zmogljiva za vsako uporabo med športno aktivnostjo. Ohišje za shranjevanje se ponaša tudi kot magnetna polnilna postaja z vgrajeno polnilno baterijo. V polnilnem ohišju se avtonomija podaljša na 12 ur.

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Zaščita IPX4, upravljanje na dotik in ušesni nastavki S, M ter L velikosti

Recite nasvidenje motečim kablom in pozdravite povsem nov svet poslušanja glasbe in stereo klicev z vašimi najdražjimi. Zaščita pred škropljenjem z vodotesnim standardom IPX4 nudi varen, vrhunski način prilagajanja ušesnih čepkov, ki je primeren za uporabo pri športnih aktivnostih in raznih pustolovščinah v vseh vremenskih razmerah. Pametno upravljanje slušalk na dotik omogoča upravljanje glasbe in sprejemanje telefonskih klicev.

Priloženi dodatni ušesni nastavki različnih velikosti (S, M in L velikost) poskrbijo za boljšo uporabniško izkušnjo. 

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Čist zvok brez motečega šumenja iz okolice in TWS dvojni način delovanja

napredno tehnologijo DSP izolacije hrupa iz okolice, slušalke inteligentno filtrirajo šum v ozadju, kar pripomore k boljšemu predvajanju zvoka v hrupnih okoljih. Izboljšan prostorski zvok zagotavlja jasen, kakovosten in čist stereo zvok z uravnoteženimi basi in visokimi toni.

Slušalke, s tehnologijo TWS („True Wireless Stereo“), podpirajo dvojni način delovanja, ki omogoča uporabo obeh slušalk hkrati, lahko pa uporabljate samo eno slušalko in drugo prepustite partnerju za njegove užitke v glasbi ali prostoročnih pogovorih – 2 slušalki in 2 hkratni Bluetooth povezavi z dvema pametnima telefonoma! Optimiziran način medsebojnega povezovanja leve in desne slušalke omogoča enostaven preklop med uporabo samo ene ali obeh slušalk.

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Tehnične podrobnosti

Povezljivost Bluetooth 5.0
Upravljanje na dotik
Mikrofon da
Izolacija hrupa iz okolice DSP
Zaščita IPX4
Avtonomija delovanja do 4 h (do 12 h s polnilno postajo)
Združljivost Android, iOS
Polnjenje preko micro USB kabla (ni priložen)
Dimenzije ene slušalke 26,7 × 21,6 × 16,4 mm
Dimenzije polnilne postaje 62 × 40 × 27,2 mm
Masa ene slušalke 4,1 g
Masa s polnilno postajo 35,4 g

Garancija: 1 leto