Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Sennheiser Accentum slušalke, brezžične, za v ušesa, bele (700263)

Sennheiser Accentum slušalke, brezžične, za v ušesa, bele (700263)

Številka: 43649244
Novo
Sennheiser ACCENTUM – izjemen korak naprej v svetu brezžičnih slušalk. Te elegantno oblikovane ušesne slušalke združujejo vrhunsko tehnologijo in ergonomsko zasnovo, prilagojeno za optimalno udobje in učinkovitost skozi ves dan. Celoten opis
199 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Trenutno ni na zalogi

Številka: 43649244

Predstavitev

Zanesljive slušalke

Z uporabo najnovejše Bluetooth 5.3 tehnologije, ACCENTUM omogoča zanesljivo in hitro povezljivost, ki podpira tako klasični Bluetooth kot Bluetooth LE Audio. Ta napredna povezljivost zagotavlja, da so slušalke združljive s širokim naborom naprav in omogočajo nemoteno preklapljanje med napravami za resnično prilagodljivo uporabniško izkušnjo.

Vgrajeni dinamični TrueResponse gonilniki premera 7 mm ponujajo izjemno zvočno izkušnjo, s frekvenčnim odzivom od 5 Hz do 21 kHz. Ti visoko zmogljivi gonilniki skrbijo za jasne, natančne visoke tone in globoko, močno basovsko linijo, ki ustvarja občutek, kot da ste sredi koncertne dvorane.

1

ANC sistem

1

Da bi zagotovili, da vaša izkušnja poslušanja ostane nemotena, ACCENTUM uporablja sofisticiran hibridni ANC sistem. Ta sistem za izničevanje hrupa iz okolja omogoča, da se popolnoma potopite v svojo glasbo, podcast ali klic, ne glede na hrup v okolici.

Odličen mikrofon

SlikaNaziv

Visokokakovostni MEMS mikrofoni v vsaki slušalki zagotavljajo kristalno čiste klice in odlično zaznavanje glasu, kar omogoča enostavno upravljanje klicev in aktivacijo glasovnih pomočnikov z brezhibno jasnostjo.


Vrhunska baterija

1

Z baterijo, ki zdrži do 8 ur poslušanja (6 ur z aktiviranim ANC) in dodatnih 20 ur zahvaljujoč elegantno zasnovani polnilni škatlici, ACCENTUM nudi skupaj do 28 ur avdio užitkov. Z hitrim polnjenjem, ki v samo 10 minutah zagotovi eno uro poslušanja, ste vedno pripravljeni na nov dan.

Odporne na vse

1

Ne glede na to, ali ste na poti ali se ukvarjate z aktivnostmi na prostem, so slušalke ACCENTUM zasnovane tako, da zdržijo. Z IP54 certifikatom so odporni proti vodi in prahu, kar jih naredi idealne za uporabo v različnih okoljih.


Vsebina pakiranja

  • Accentum True Wireless slušalke
  • Polnilna škatlica
  • USB-C kabel
  • Silikonski ušesni čepki (XS, S, M, L)

Tehnične podrobnosti

Tip naprave Slušalke
Tip slušalk Ušesne
Brezžična povezava Da
Priklop Bluetooth
Mikrofon Da
Aktivna zvočna izolacija Da
Avtonomija baterije 28 h
Čas polnjenja baterije 1,5 h
Premer gonilnikov 7 mm
Frekvenčni odziv 5 Hz – 21 kHz
Občutljivost 107 dB SPL (1 kHz / 1 mW)
Harmonična distorzija (THD) <0,08% (1kHz / 94dB)
Frekvenčni odziv (mikrofon) 100 Hz – 10 kHz
Različica Bluetooth 5.3
Podprti profili A2DP, AVRCP, HFP, TMAP, PBP
Podprti kodeki SBC, AAC, aptX™, LC3
Dimenzije 49,45 × 51,72 × 28,95 mm
Teža 52 g
Barva bela

Garancija: 2 leti