Barazzoni strgalnik, nerjaveče jeklo
7,47 €

Zadnji kos!

Dizajnerski strgalnik ponuja strganje na koške ali prah, prihaja od Italijanske znamke Barazzoni in je izdelan iz nerjavečega jekla.

Westmark ribežnik za ingver
8,18 €

Zadnji kos!

Strgalo je izdelano iz nerjavečega jekla grater. Idealen pomočnik za ribanje ingverja ali oreščkov** Zaradi svojega ukrivljenega roba se naribana hrana ujame neposredno na grater. Le odstranite jih na želeno mesto.

Tescoma mlinček + 4 nastavki
45,30 € 41,36 €

Zadnji kos!

Mlinček s štirimi nastavki znamke Tescoma je odličen za enostavno in hitro pripravo hrane. Primeren je za oreščke, zelenjavo, sir, čokolado, piškote, itd. Izdelan je iz visokokakovostne plastike in nerjavečega jekla.

Tescoma ribež Handy
15,90 € 14,98 €

Ribež Handy znamke Tescoma ima nastavljiva rezila do 3 mm. Izdelan je iz visokokakovostne plastike. Odlikujejo ga ostra rezila.

Tefal ribežen

Tefal ribežen

Ocena: 4,5
21,01 €

Zadnji kos!

Obojestranski ribežen omogoča fino in grobo ribanje sira, zelenjave, čokolada, sadje, muškatnih orešček in mnoga druga živila.

Tefal ročni rezalnik K1330404, 500 ml
16,99 €

Rezalnik 5sec z izjemno odpornimi noži iz nerjavečega jekla blagovne znamke Tefal. Rezila se lahko spopadejo z vsemi vrstami sestavin, vključno s tistimi, ki so trdi, kot so oreščki, mandlji in čebula. Patentirani sistem za enostavno upravljanje in odlične rezultate.

Tescoma ročni sekljalnik Handy (643876)
29,90 € 25,21 €

Zadnji kos!

Ročni sekljalni Handy s tremi diski, ročiso in sposobnostjo za hitro in enostavno ribanje. Lahko nariba do dvajset vrst hrane. Diski so zelo ostri in se jih lahko zelo enostavno izmenjuje.

Tefal Ingenio rezalnik za jajca
10,99 €

Zadnji kos!

Tefal rezalnik za jajca Ingenio ima tri različne mrežice, ki omogočajo hitro in enostavno rezanje različnih oblik jajc. Enostavno shranjevanje zahvaljujoč obliki posameznih mrežic, ki se zlagajo ena v drugo.

Tescoma ribežen HANDY
6,25 €

Zadnji kos!

Večnamenski ribežen HANDY je odličen za enostavno in hitro rezanje hrane. narejen iz izredno kvalitetnega nerjavečega jekla. Omogoča večnamensko uporabo.

ILSA ribežen za parmezan, 34 cm
7,96 €

Zadnji kos!

Strgalo za parmezan dolžine 34 cm s plastičnim držalom proti zdrsu je izdelano iz nerjavečega jekla.

Alpina rezalnik krompirja
13,10 € 10,48 €

Rezalnik krompirja blagovne znamke Alpina je primeren predvsem za rezanje pomfrija, lahko pa ga uporabljate tudi za rezanje sadja in zelenjave.

Westmark ročni univerzalni mlinček za orehe, zelenjavo in sir Trio
13,49 €

Zadnji kos!

Univerzalni ročaj je primeren za mletje za oreščkov, sira, čokolade, zelenjave in sadja ter prihaja iz blagovne znamke Westmarka. Izdelan je visokokakovostne ABS plastike in nerjavečega jekla, zahvaljujoč 3 zamenljivim nastavkom lahko pristopite k mletju različne hrane.

Stanley Rogers rezalnik sira, 21,5 cm, nerjaveče jeklo
10,86 € 7,78 €

Zadnji kos!

Rezalnik sira znamke Stanley Rogers je priročno orodje v vaši kuhinji. S tem pripomočkom lahko udobno in brez napora narežete in servirate svoj najljubši sir. Izdelan je iz nerjavečega jekla.

Tescoma ribež Handy
15,90 € 12,54 €

Zadnji kos!

Ribež znamke Tescoma je odličen za fino ribanje korenja, krompirja, kumar, itd. Zelo je enostaven in varen zaradi nedrseče površine.

KitchenAid lopatica za sir
25 €

Zadnji kos!

KitchenAid lopatica za sir ima ergonomsko oblikovan ročaj in omogoča enostavno rezanje mehkega in trdega sira.

Tefal ročni rezalnik 5sec chopper K1320404, 900 ml
25,14 €

Rezalnik 5sec z izjemno odpornimi noži iz nerjavečega jekla blagovne znamke Tefal. Rezila se lahko spopadejo z vsemi vrstami sestavin, vključno s tistimi, ki so trdi, kot so oreščki, mandlji in čebula. Patentirani sistem za enostavno upravljanje in odlične rezultate.

Tescoma rezalnik sadja in zelenjave
23,50 € 19,62 €

Tescoma rezalnik sadja in zelenjave ima prostorno posodo in edinstveno strgalo. Tako je mogoče naenkrat pripraviti veliko količino zelenjave in sadnih sokov ter pireja.

Westmark lupilnik za jabolka, vrtljiv
25,47 €

Lupilnik za jabolka blagovne znamke WESTMARK – v nekaj minutah bo odstranil lupino jabolk, hrušk ali krompirja. Postopek je enostaven, zato vam lahko pod vašim nadzorom pomagajo tudi vaši najmlajši. Lupilnik ima tri funkcije: Lupljenje, luščenje ali rezanje. Debelino rezanja lahko prilagodite tudi z drsnim rezilom in krilno matico.

Westmark cedilo za pripravo sokov Standard
14,95 €

WESTMARK cedilo za pripravo sokov in pirejev iz sadja in zelenjave. Fino sito s plastičnim ročajem, lahko priročno postavite na posodo ali lonec. Ima tudi odstranljiv mehanizem za zaklepanje, zato ga je mogoče uporabiti kot klasično sito.

Westmark rezalnik za zelenjavo "V-PLUS"
46,48 €

Rezalnik za zelenjavo iz visokokakovostnega nerjavečega jekla blagovne znamke Westmark. Ta V-PLUS rezalnik za zelenjavo ima 5 preprostih rezalnih nastavkov, ki vam omogočajo, da rezine sadja in zelenjave razrežete na različne debeline in oblike.