Tefal ročni rezalnik 5sec chopper K1320404, 900 ml
19,70 €

Rezalnik 5sec z izjemno odpornimi noži iz nerjavečega jekla blagovne znamke Tefal. Rezila se lahko spopadejo z vsemi vrstami sestavin, vključno s tistimi, ki so trdi, kot so oreščki, mandlji in čebula. Patentirani sistem za enostavno upravljanje in odlične rezultate.


Tescoma rezalnik sadja in zelenjave
23,70 €

Zadnji kos!

Tescoma rezalnik sadja in zelenjave ima prostorno posodo in edinstveno strgalo. Tako je mogoče naenkrat pripraviti veliko količino zelenjave in sadnih sokov ter pireja.


Barazzoni strgalo, nerjaveče jeklo
13,80 €

Zadnji kos!

Dizajnerski strgalnik ponuja strganje na trakove, prihaja od Italijanske znamke Barazzoni in je izdelan iz nerjavečega jekla. Odlično za korenje, kumare ali parmezan.


Barazzoni strgalnik, nerjaveče jeklo
8,30 €

Zadnji kos!

Dizajnerski strgalnik ponuja strganje na koške ali prah, prihaja od Italijanske znamke Barazzoni in je izdelan iz nerjavečega jekla.


Barazzoni strgalnik, nerjaveče jeklo
13,80 €

Zadnji kos!

Dizajnerski strgalnik ponuja strganje na koščke, prihaja od Italijanske znamke Barazzoni in je izdelan iz nerjavečega jekla.


Status rezalnik čebule, sadja in zelenjave, 5-delni
24,50 €

22,27 €

Zadnji kos!

5-delni set rezalnika čebule, sadja in zelenjave, slovenske blagovne znamke Status, vam bo v veliko pomoč pri rezanju sadja in zelenjave. Rezalniku sta priložena dva zgornja dela z različno dimenzijo velikosti rezila ter manjša in večja zbirna posodica.


Status rezalnik rezinar
25 €

22,73 €

Zadnji kos!

Rezalnik rezinar, slovenske blagovne znamke Status, je nepogrešljiv kuhinjski pripomoček, ki bo poskrbel za hitro in enostavno rezanje različnih vrst živil. Primeren je tako za sadje in zelenjavo, kot tudi za rezanje suhomesnatih izdelkov, sira in kruha. Priloženo ima držalo.


Status Rezalnik čebule Status
17,90 €

Zadnji kos!

Z enim gibom prerežemo polovico čebule na enake kockice, brez solza in neprijetnega vonja rok v za to pripravljeno posodico. Enostavno in hitro. Za več vrst zelenjave in sadja. Rezalnik odlikuje tudi preprostost čiščenja.


Microplane spiralni rezalnik
17,75 €

Zadnji kos!

Vrhunski spiralni rezalnik, s katerim boste dobili veliko naribane hrane v spiralni ali črtasti obliki.


Tefal strgalo za lupine citrusov Ingenio
13,80 €

Zadnji kos!

Strgalo z drobnemi rezili je namenjeno strganju lupinic različnih citrusov, kot so pomaranče in limone. Nastrgane lupinice se običajno dodajajo kolače ali porabijo kot dekoracija.


Fiskars Functional Form rezalnik za trde sire
9,99 €

7,10 €

Zadnji kos!

Ergonomski rezalnik Fiskars za sire je odličen predvsem za sir ementaler in gavda. Posebna oblika rezila iz nerjavečega jekla preprečuje, da bi se rezine med rezanjem zlomile.


KitchenAid lopatica za sir
25 €

Zadnji kos!

KitchenAid lopatica za sir ima ergonomsko oblikovan ročaj in omogoča enostavno rezanje mehkega in trdega sira.


Status Rezalnik rezinar mini Status - odprta embalaža
15 €
14,27 €

Odprta embalaža

Sadje in zelenjava, suhomesni izdelki in začimbe so lahko narezani v nekaj minutah, tudi ob prihodu nenapovedanih obiskov. Rezinar mini je namenjen hitremu in natančnemu rezanju, brez porezanih prstov. S paralelnim pomikom zgornjega dela in nastavljivo debelino od debeline lasu do 3 mm.


Ceramic Blade rezalnik za rezanje zelenjave 8 v 1, z recepti
29,60 €

Rezine, trakove ali obliko klasičnega krompirčka lahko brez težav narežete z rezalnikom in strgalnikom v enem blagovne znamke Ceramic Blade. V kompletu boste našli 8 pomočnikov za estetsko rezanje zelenjave. Izdelan je iz ABS plastike in polipropilena brez primesi BPA, rezila pa so izdelana iz kakovostnega nerjavečega jekla.


Küchenprofi multi-rezalnik
43,50 €

Küchenprofi multi-rezalnik je primeren za rezanje, mešanje in drobljenje. Zahvaljujoč številnim možnim prilogam je uporaba praktično neomejena. Izdelan je iz zelo trpežne plastike in nerjavečega jekla.


Toro ročni mlin za mak, 23x 13x 19 cm
31,10 €

Priročen pripomoček za mletje maka ne sme manjkati v nobeni kuhinji. Zelo enostaven za uporabo. Izredno dobro se pritrdi na mizo, zato ne bo drsel, zaradi česar bo uporaba zelo enostavna.


Tescoma mlinček + 4 nastavki
45,40 €

Mlinček s štirimi nastavki znamke Tescoma je odličen za enostavno in hitro pripravo hrane. Primeren je za oreščke, zelenjavo, sir, čokolado, piškote, itd. Izdelan je iz visokokakovostne plastike in nerjavečega jekla.


Westmark rezalnik za zelenjavo "Spiromat"
35,50 €

Spiralni rezalnik za sadje in zelenjavo, prihaja iz blagovne znamke Westmark – izdelek se ponaša z visoko kakovostjo izdelave iz plastike in z nerjavečim jeklom 3 snemljivimi nerjavečimi lopaticami. Spiromat ustvari spiralo, ki se lahko uporablja kot dekoracija servirne plošče. Z njim lahko celo zrežete zelje.


Tefal ročni rezalnik K1330404, 500 ml
15,40 €

Rezalnik 5sec z izjemno odpornimi noži iz nerjavečega jekla blagovne znamke Tefal. Rezila se lahko spopadejo z vsemi vrstami sestavin, vključno s tistimi, ki so trdi, kot so oreščki, mandlji in čebula. Patentirani sistem za enostavno upravljanje in odlične rezultate.


Tefal Ingenio rezalnik za jajca
11 €

Tefal rezalnik za jajca Ingenio ima tri različne mrežice, ki omogočajo hitro in enostavno rezanje različnih oblik jajc. Enostavno shranjevanje zahvaljujoč obliki posameznih mrežic, ki se zlagajo ena v drugo.


Tescoma večnamenski ribež 643860
19,90 €

18,50 €

Večnamenski ribež za enostavno ribanje in rezanje hrane. Narejen je iz trpežne plastike, deli za ribanje in rezanje pa so iz nerjavečega jekla. Opremljen je zaščitnim držalom in ročko za udoben oprijem.


Tefal ribežen
19,80 €

Obojestranski ribežen omogoča fino in grobo ribanje sira, zelenjave, čokolada, sadje, muškatnih orešček in mnoga druga živila.


Tescoma Strgalo za parmezan HANDY
11,80 €

Odličen za enostavno ribanje parmezana in drugih primernih sirov direktno na jedi. Po uporabi lahko strgalo zaprete in shranite v hladilniku, neporabljen sir se ne suši, ne stresa in je pripravljen za nadaljnjo uporabo.


Tescoma ribež Handy
15,80 €

Ribež Handy znamke Tescoma ima nastavljiva rezila do 3 mm. Izdelan je iz visokokakovostne plastike. Odlikujejo ga ostra rezila.


Tescoma ribež Handy
15,80 €

Ribež znamke Tescoma je odličen za fino ribanje korenja, krompirja, kumar, itd. Zelo je enostaven in varen zaradi nedrseče površine.


Westmark mlinček za oreščke iz nerjavečega jekla
34,70 €

Mlinček za oreščke iz kakovostnega nerjavečega jekla lahko uporabite za fino mletje mandljev, orehov, čokolade ali trdega sira. Mlinček blagovne znamke Westmark je opremljen s posodico za enostavno gladko uporabo. Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla, opremljeno s posebno tehnologijo za posebno ostre lopatice.


Tescoma rezalnik Handy, 2 rezili
23,70 €

Zahvaljujoč rezalniku Tescoma Handy z dvema reziloma boste zelenjavo in sadje hitro ter enostavno narezali na kocke ali palčke. Idealen je za rezanje korenja, krompirja, čebule, kumar, jabolk, hrušk in drugega sadja ali zelenjave.


Tescoma strgalnik za svaljke GrandCHEF
12,99 €

11,80 €

Strgalnik je odličen za pripravo domačih svaljkov. Strgalnik je opremljen z rezilom iz nerjavnega jekla in zbiralnikom za testo s potiskalom za varno uporabo.


Tescoma ribežen HANDY, veliki
7,90 €

Večnamenski ribežen HANDY veliki, je odličen za enostavno in hitro rezanje hrane. narejen iz izredno kvalitetnega nerjavečega jekla. Omogoča večnamensko uporabo.


Tescoma ribežen HANDY
6,70 €

Večnamenski ribežen HANDY je odličen za enostavno in hitro rezanje hrane. narejen iz izredno kvalitetnega nerjavečega jekla. Omogoča večnamensko uporabo.


KitchenAid ribež z izmenljivimi rezili in posodami
118 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ribež odlikujejo rezila iz nerjavečega jekla s premazom proti prijemanju, kar bo olajšalo uporabo in čiščenje le-teh. Primeren je za zelenjavo, sadje, sir in še veliko več.


Banquet mlin za sadje CULINARIA
23,30 €

Ta mlin za sadje je izdelan iz litega železa in je primeren za mletje manjšega sadja. Slasten sok – iz stisnjenega sadja brez lupin in koščic. Moč pritiska lahko prilagajate. Mlinček je vzdržljiv in izdelan s strani proizvajalca Banquet. Ročaj je izdelan iz lesa.


Westmark mlinček za oreščke
22,50 €

mlinček za oreščke za fino mletje mandljev, orehov, čokolade ali trdega sira. Mlinček blagovne znamke Westmark je opremljen s sesalnim dnom za pritrditev na gladko površino. Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla, opremljeno s posebno tehnologijo za posebno ostre lopatice.


Westmark ročni univerzalni mlinček za orehe, zelenjavo in sir Trio
13,40 €

Univerzalni ročaj je primeren za mletje za oreščkov, sira, čokolade, zelenjave in sadja ter prihaja iz blagovne znamke Westmarka. Izdelan je visokokakovostne ABS plastike in nerjavečega jekla, zahvaljujoč 3 zamenljivim nastavkom lahko pristopite k mletju različne hrane.


Westmark komplet strgala s posodo "Technicus Quadro"
21,70 €

Nikoli več vam ne bo potrebno skrbeti, da bi pri strganju naredili prasko na kuhinjskem pultu. To strgalo s posodo blagovne znamke Westmark je opremljeno s štirimi nastavki za želeno grobost ribanja.


Cilio rezalnik za sir
12,19 €

9,40 €

Praktičen rezalnik za sir, s katerim boste lahko pripravili sirove rezine, in sicer z debelino 2 in 3 mm. Rezilo orodja je izdelano iz nerjavnega jekla, ročaj je iz bukovega lesa.


Westmark keramični mlinček Poppy
30,40 €

Ročni mlinček iz vrhunske plastike in visoko kakovostnim keramičnim brusilnim mehanizmom od znamke Westmark. Mlinček „Poppy“ ima gladko nastavitev mletja hrapavosti druga žitna zrna in semena, kot je lan, se lahko meljejo z njim.


Lodos Trend rezalna plošča za kruh in ostala živila
61,06 €
58,90 €

Lodos rezalna plošča za kruh in ostala živila je robustna in ima nastavljivo širino rezanja. Rezalna plošča za živila Trend je izdelana iz kovinskih zlitin in je opremljena z belim koaksialnim koncem.


Tescoma ročni sekljalnik Handy (643876)
29,90 €

27,70 €

Ročni sekljalni Handy s tremi diski, ročiso in sposobnostjo za hitro in enostavno ribanje. Lahko nariba do dvajset vrst hrane. Diski so zelo ostri in se jih lahko zelo enostavno izmenjuje.


Westmark rezalnik za sir "Fromarex"
17,70 €

Ta čudovit rezalnik za sir blagovne znamke Westmark je zelo enostaven za uporabo, poleg sira pa lahko z njim režete tudi mehko salamo ali zelenjavo. Izdelan je iz visoko kakovostne plastike z rezilom iz nerjavečega jekla, za dolgo življenjsko dobo.