Banquet mlinček za kavo HOME Coll.
15,80 € 13,54 €

Mlinček za kavo Home Coll. iz blagovne znamke Banquet s keramičnim mehanizmom za mletje in nastavitvijo grobosti mletja kavnih zrn. Okrašeno keramično telo spominja na stare čase. Kovinski rezervoar omogoča enostavno doziranje zrn, mleta kava pa se zbira v lesenem predalu.

ECG mlinček za kavo KM 110
22 € 10 €

Mlinček za kavo iz nerjavnega jekla in plastike, ki omogoča tudi mletje druge suhe hrane, zelišč in začimb.

Banquet mlinček za kavo Culinaria 15,5 cm
11,69 € 9,54 €

Mlinček za kavo z nastavljivo grobostjo mletja ima prostor, ki zajema nastali prah. V notranjosti je keramični brusilni stroj. Banquet mlinček za kavo CULINARIA 15,5 cm poskrbi, da boste vedno imeli sveže mleto kavo, pripravljeno za uživanje.

Hario ročni mlinček za kavo Clear
76,52 €

Zadnji kos!

Jamstvo kakovosti in oblikovanja je japonski proizvajalec HARIO, ki je vodilni svetovni proizvajalec mlinov za kavo. Mlinček Hario Clear ima preprost in sodoben dizajn. Mleta kava se shranjuje v predal.

Hario ročni mlinček za kavo Canister
66,03 €

Jamstvo kakovosti in oblikovanja je japonski proizvajalec HARIO, ki je vodilni svetovni proizvajalec mlinov za kavo. Rustikalni in preprosti videz mlinčka Izdelan je iz visoko vzdržljivega japonskega stekla in kovine.

SENCOR električni mlin za kavo SCG 6050SS
101,50 € 78 €

Električni mlin za kavo z močjo 150 W in inovativno konstrukcijo, zahvaljujoč katere ima nizko raven hrupa. Sencor SCG 6050SS z jeklenimi brusilnimi kamni omogoča 15 nastavitev mletja, od finega do grobega mletja. Prozorno valj premore do 350 g kavnih zrn.

Hario ročni mlinček za kavo Column
35,41 €

Jamstvo kakovosti in oblikovanja je japonski proizvajalec HARIO, ki je vodilni svetovni proizvajalec mlinov za kavo. Ročni mlinček Hario Column ima klasični dizajn, je narejen iz trajnih materialov, kot so les in kovina, zato, da vam bo lahko služil vrsto let.

Hario ročni mlinček za kavo Standard
48,90 €

Popolna kombinacija tradicionalnega mlinčka za kavo z visoko kakovostno zmogljivostjo, ki je značilna za podjetje Hario. Popoln videz mlinčka je kombinacija masivnega temnega lesa in temnega mehanizma za mletje iz nerjavečega jekla.

Gorenje mlin za kavo SMK150E
34,90 € 19,52 €

Mlinček za kavo z močjo 150 W, ki se ga lahko uporablja tudi za sekljanje začimb, zelišč in oreščkov.

First Austria mlinček za kavo, 160 W, črn
15,90 € 15,34 €

Mlinček za kavo je nepogrešljiv pripomoček za kavne navdušence, saj je sveže mleta kava najboljša. Odličen je tudi za mletje sladkorja, če na hitro potrebujete sladkor v prahu. Prostornine za mletje kave je 65 g. Aparat je v črni barvi.

Imetec mlinček za kavo 7195
29,99 € 22,68 €

Kavni mlinček 7195 deluje z močjo 150 W in poleg kavnih zrn omogoča mletje tudi raznih oreščkov, začimb in podobnega. Pokrovček pa bo zmleta živila ohranjal sveža.

Banquet mlinček za kavo Culinaria VIII.
15,49 € 12,82 €

Klasični ročni mlinček za kavo blagovne znamke Banquet je kot nalašč za mletje kave na star način. Mlinček CULINARIA III. razpolaga z lesenim telesom z lijakom in odstranljivim predalom za mleto kavo. Mehanizem za mletje lahko nastavite za želeno grobost mletja.

BIALETTI mlinček za kavo Maccinacaffe
35,02 € 23,94 €

Naredite svežo kavo z ročnim mlinčkom italijanske znamke Bialetti. Z njim lahko nastavite grobost mletja. Ponuja zelo enostavno rokovanje in sodoben dizajn. Višina mlinčka je 19 cm.

Banquet mlinček za kavo Culinaria III.
15,49 € 12,82 €

Ročni mlinček za kavo blagovne znamke Banquet je kot nalašč za mletje kave na star način. Mlinček CULINARIA III. razpolaga z lesenim telesom z lijakom in odstranljivim predalom za mleto kavo. Mehanizem za mletje lahko nastavite za želeno grobost mletja.

Hario ročni mlinček za kavo Skerton
43,75 €

Zasnovan z japonsko natančnostjo s trajnimi keramičnimi mlinskimi kamni, ki zagotavljajo visoko kakovostno mletje. Na vrhu mlinčka je matica, ki jo preprosto regulirate po želji mletja.

Tefal GT1108 kavni mlinček, 180W
29,99 €

Tefalov kavni mlinček je prava izbira za ljubitelje sveže kave. Njegova uporaba je preprosta, z močjo 180 W pa boste v le nekaj sekundah dobili popolno zmlete sestavine.

Porlex ročni mlinček za kavo Tall
72,10 €

Mlinček je izdelan na Japonskem s tradicionalno japonsko natančnostjo in se osredotoča na izbiro najbolj trajnih materialov. Odličen pomočnik za pripravo kave, ker okus sveže mlete kave ne nadomesti ničesar.