Tescoma mlinček + 4 nastavki
45,30 €

33,80 €

Mlinček s štirimi nastavki znamke Tescoma je odličen za enostavno in hitro pripravo hrane. Primeren je za oreščke, zelenjavo, sir, čokolado, piškote, itd. Izdelan je iz visokokakovostne plastike in nerjavečega jekla.


Toro ročni mlin za mak, 23x 13x 19 cm
31,30 €

Priročen pripomoček za mletje maka ne sme manjkati v nobeni kuhinji. Zelo enostaven za uporabo. Izredno dobro se pritrdi na mizo, zato ne bo drsel, zaradi česar bo uporaba zelo enostavna.


Banquet mlin za sadje CULINARIA
21,28 €

19,90 €

Ta mlin za sadje je izdelan iz litega železa in je primeren za mletje manjšega sadja. Slasten sok – iz stisnjenega sadja brez lupin in koščic. Moč pritiska lahko prilagajate. Mlinček je vzdržljiv in izdelan s strani proizvajalca Banquet. Ročaj je izdelan iz lesa.


Westmark mlinček za oreščke iz nerjavečega jekla
35 €

Mlinček za oreščke iz kakovostnega nerjavečega jekla lahko uporabite za fino mletje mandljev, orehov, čokolade ali trdega sira. Mlinček blagovne znamke Westmark je opremljen s posodico za enostavno gladko uporabo. Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla, opremljeno s posebno tehnologijo za posebno ostre lopatice.


Westmark keramični mlinček Poppy
30,60 €

Ročni mlinček iz vrhunske plastike in visoko kakovostnim keramičnim brusilnim mehanizmom od znamke Westmark. Mlinček „Poppy“ ima gladko nastavitev mletja hrapavosti druga žitna zrna in semena, kot je lan, se lahko meljejo z njim.


Westmark mlinček za oreščke
22,60 €

mlinček za oreščke za fino mletje mandljev, orehov, čokolade ali trdega sira. Mlinček blagovne znamke Westmark je opremljen s sesalnim dnom za pritrditev na gladko površino. Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla, opremljeno s posebno tehnologijo za posebno ostre lopatice.


Westmark ročni univerzalni mlinček za orehe, zelenjavo in sir Trio
13,50 €

Univerzalni ročaj je primeren za mletje za oreščkov, sira, čokolade, zelenjave in sadja ter prihaja iz blagovne znamke Westmarka. Izdelan je visokokakovostne ABS plastike in nerjavečega jekla, zahvaljujoč 3 zamenljivim nastavkom lahko pristopite k mletju različne hrane.


Banquet večnamenski mlin Culinaria 5v1, 28 cm
23,32 €
23 €

Mlinček iz nerjavečega jekla za univerzalno mletje. Rotacijska mehanska rešetka BANQUET CULINARIA je izdelana iz nerjavečega jekla. Skupno 5 nastavkov vam bo olajšalo rezanje in mletje. Z lahkoto ga lahko operete, preprosto sestavite in pritrdite na podnožje s pritrdilnim vijakom.