Tescoma mlinček + 4 nastavki
45,30 € 41,79 €

Zadnji kos!

Mlinček s štirimi nastavki znamke Tescoma je odličen za enostavno in hitro pripravo hrane. Primeren je za oreščke, zelenjavo, sir, čokolado, piškote, itd. Izdelan je iz visokokakovostne plastike in nerjavečega jekla.

Westmark ročni univerzalni mlinček za orehe, zelenjavo in sir Trio
13,49 €

Zadnji kos!

Univerzalni ročaj je primeren za mletje za oreščkov, sira, čokolade, zelenjave in sadja ter prihaja iz blagovne znamke Westmarka. Izdelan je visokokakovostne ABS plastike in nerjavečega jekla, zahvaljujoč 3 zamenljivim nastavkom lahko pristopite k mletju različne hrane.

Westmark mlinček za oreščke iz nerjavečega jekla
35,59 €

Mlinček za oreščke iz kakovostnega nerjavečega jekla lahko uporabite za fino mletje mandljev, orehov, čokolade ali trdega sira. Mlinček blagovne znamke Westmark je opremljen s posodico za enostavno gladko uporabo. Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla, opremljeno s posebno tehnologijo za posebno ostre lopatice.

Banquet mlin za orehe in drobtine Culinaria, 27,5 cm
15,54 € 13,59 €

Mlin iz nerjavečega jekla za mletje drobtin, orehov in sira. Rotacijska mehanska rešetka BANQUET CULINARIA je izdelana iz nerjavečega jekla. Z lahkoto ga lahko operete, preprosto sestavite in pritrdite na podnožje s pritrdilnim vijakom.

Mediashop NutriSlicer velčnamensko strgalo
31,20 € 25,98 €

Večnamensko strgalo, kateri močno olajša pripravo hrane v kuhinji. NutriSlicer od znamke Mediashop za hitro in enostavno rezanje, z izjemno ostrimi noži in sesalno skodelico, ki se ne oddalji od dela. V paketu boste našli tri vrste nožev za tri vrste rešetk. Lahko se opere v pomivalnem stroju.

Banquet mlin za orehe in drobtine Culinaria, 27,5 cm, s podstavkom
17,09 € 15,69 €

Mlin iz nerjavečega jekla za mletje drobtin, orehov in sira. Rotacijska mehanska rešetka BANQUET CULINARIA je izdelana iz nerjavečega jekla. Z lahkoto ga lahko operete, preprosto sestavite in pritrdite na podlago z gumijastim nastavkom.

Westmark mlinček za oreščke
22,85 €

mlinček za oreščke za fino mletje mandljev, orehov, čokolade ali trdega sira. Mlinček blagovne znamke Westmark je opremljen s sesalnim dnom za pritrditev na gladko površino. Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla, opremljeno s posebno tehnologijo za posebno ostre lopatice.

Westmark keramični mlinček Poppy
31,70 €

Ročni mlinček iz vrhunske plastike in visoko kakovostnim keramičnim brusilnim mehanizmom od znamke Westmark. Mlinček „Poppy“ ima gladko nastavitev mletja hrapavosti druga žitna zrna in semena, kot je lan, se lahko meljejo z njim.

Toro ročni mlin za mak, 23x 13x 19 cm
27,48 €

Priročen pripomoček za mletje maka ne sme manjkati v nobeni kuhinji. Zelo enostaven za uporabo. Izredno dobro se pritrdi na mizo, zato ne bo drsel, zaradi česar bo uporaba zelo enostavna.