Tescoma ribež Handy
15,90 € 14,98 €

Ribež Handy znamke Tescoma ima nastavljiva rezila do 3 mm. Izdelan je iz visokokakovostne plastike. Odlikujejo ga ostra rezila.

Tefal ročni rezalnik K1330404, 500 ml
16,99 €

Rezalnik 5sec z izjemno odpornimi noži iz nerjavečega jekla blagovne znamke Tefal. Rezila se lahko spopadejo z vsemi vrstami sestavin, vključno s tistimi, ki so trdi, kot so oreščki, mandlji in čebula. Patentirani sistem za enostavno upravljanje in odlične rezultate.

Tescoma ročni sekljalnik Handy (643876)
29,90 € 25,21 €

Zadnji kos!

Ročni sekljalni Handy s tremi diski, ročiso in sposobnostjo za hitro in enostavno ribanje. Lahko nariba do dvajset vrst hrane. Diski so zelo ostri in se jih lahko zelo enostavno izmenjuje.

Tefal Ingenio rezalnik za jajca
10,99 €

Zadnji kos!

Tefal rezalnik za jajca Ingenio ima tri različne mrežice, ki omogočajo hitro in enostavno rezanje različnih oblik jajc. Enostavno shranjevanje zahvaljujoč obliki posameznih mrežic, ki se zlagajo ena v drugo.

Alpina rezalnik krompirja
13,10 € 10,48 €

Rezalnik krompirja blagovne znamke Alpina je primeren predvsem za rezanje pomfrija, lahko pa ga uporabljate tudi za rezanje sadja in zelenjave.

Stanley Rogers rezalnik sira, 21,5 cm, nerjaveče jeklo
10,86 € 7,78 €

Zadnji kos!

Rezalnik sira znamke Stanley Rogers je priročno orodje v vaši kuhinji. S tem pripomočkom lahko udobno in brez napora narežete in servirate svoj najljubši sir. Izdelan je iz nerjavečega jekla.

KitchenAid lopatica za sir
25 €

Zadnji kos!

KitchenAid lopatica za sir ima ergonomsko oblikovan ročaj in omogoča enostavno rezanje mehkega in trdega sira.

Tefal ročni rezalnik 5sec chopper K1320404, 900 ml
25,14 €

Rezalnik 5sec z izjemno odpornimi noži iz nerjavečega jekla blagovne znamke Tefal. Rezila se lahko spopadejo z vsemi vrstami sestavin, vključno s tistimi, ki so trdi, kot so oreščki, mandlji in čebula. Patentirani sistem za enostavno upravljanje in odlične rezultate.

Tescoma rezalnik sadja in zelenjave
23,50 € 19,62 €

Tescoma rezalnik sadja in zelenjave ima prostorno posodo in edinstveno strgalo. Tako je mogoče naenkrat pripraviti veliko količino zelenjave in sadnih sokov ter pireja.

Westmark lupilnik za jabolka, vrtljiv
25,47 €

Lupilnik za jabolka blagovne znamke WESTMARK – v nekaj minutah bo odstranil lupino jabolk, hrušk ali krompirja. Postopek je enostaven, zato vam lahko pod vašim nadzorom pomagajo tudi vaši najmlajši. Lupilnik ima tri funkcije: Lupljenje, luščenje ali rezanje. Debelino rezanja lahko prilagodite tudi z drsnim rezilom in krilno matico.

Westmark cedilo za pripravo sokov Standard
14,95 €

WESTMARK cedilo za pripravo sokov in pirejev iz sadja in zelenjave. Fino sito s plastičnim ročajem, lahko priročno postavite na posodo ali lonec. Ima tudi odstranljiv mehanizem za zaklepanje, zato ga je mogoče uporabiti kot klasično sito.

Westmark rezalnik za zelenjavo "V-PLUS"
46,48 €

Rezalnik za zelenjavo iz visokokakovostnega nerjavečega jekla blagovne znamke Westmark. Ta V-PLUS rezalnik za zelenjavo ima 5 preprostih rezalnih nastavkov, ki vam omogočajo, da rezine sadja in zelenjave razrežete na različne debeline in oblike.

Westmark rezalnik za zelenjavo "Spiromat"
35,78 €

Spiralni rezalnik za sadje in zelenjavo, prihaja iz blagovne znamke Westmark – izdelek se ponaša z visoko kakovostjo izdelave iz plastike in z nerjavečim jeklom 3 snemljivimi nerjavečimi lopaticami. Spiromat ustvari spiralo, ki se lahko uporablja kot dekoracija servirne plošče. Z njim lahko celo zrežete zelje.

Tescoma rezalnik Handy, 2 rezili
23,21 € 22,17 €

Zahvaljujoč rezalniku Tescoma Handy z dvema reziloma boste zelenjavo in sadje hitro ter enostavno narezali na kocke ali palčke. Idealen je za rezanje korenja, krompirja, čebule, kumar, jabolk, hrušk in drugega sadja ali zelenjave.

Kitchen Artist rezalnik MEN257
15,07 €

Ročni rezalnik za enostavno rezanje zelenjave ali sadja je priročen pomočnik v vsaki kuhinji. Samo štirikrat ga obrnite in že boste imeli sesekljano zelenjavo za solato.

Tescoma univerzalni rezalnik Handy (643562)
18,90 € 14,76 €

Odličen univerzalni rezalnik za rezanje sladkih zvitkov, mehkih pit, sirovih zvitkov, itd. Opremljen je z odstranljivim pladnjem, ki ga lahko očistimo od ostankov. Narejen iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in trpežne plastike.

Lodos Trend rezalna plošča za kruh in ostala živila
60,85 €

Lodos rezalna plošča za kruh in ostala živila je robustna in ima nastavljivo širino rezanja. Rezalna plošča za živila Trend je izdelana iz kovinskih zlitin in je opremljena z belim koaksialnim koncem.

Cilio rezalnik za sir
12,19 € 10,52 €

Praktičen rezalnik za sir, s katerim boste lahko pripravili sirove rezine, in sicer z debelino 2 in 3 mm. Rezilo orodja je izdelano iz nerjavnega jekla, ročaj je iz bukovega lesa.

Fackelmann stiskalnica za sadje, 30 × 13 × 26 cm + posoda, 400 ml
35,71 €

Praktična stiskalnica za sadje Fackelmann vam omogoča enostavno pripravo zdravih sadnih sokov. Ta stiskalnica se odlikuje v visoko kakovostni izdelavi, njen mehanizem pa omogoča ustvarjanje visoke sile stiskanja. Stiskalnica vsebuje tudi posodo za sok s prostornino 400 ml.

Status rezalnik rezinar
25 € 21,29 €

Rezalnik rezinar, slovenske blagovne znamke Status, je nepogrešljiv kuhinjski pripomoček, ki bo poskrbel za hitro in enostavno rezanje različnih vrst živil. Primeren je tako za sadje in zelenjavo, kot tudi za rezanje suhomesnatih izdelkov, sira in kruha. Priloženo ima držalo.

Microplane spiralni rezalnik
17,75 € 15 €

Vrhunski spiralni rezalnik, s katerim boste dobili veliko naribane hrane v spiralni ali črtasti obliki.

Status Rezalnik čebule Status
18,54 €

Z enim gibom prerežemo polovico čebule na enake kockice, brez solza in neprijetnega vonja rok v za to pripravljeno posodico. Enostavno in hitro. Za več vrst zelenjave in sadja. Rezalnik odlikuje tudi preprostost čiščenja.

Status Rezalnik rezinar mini Status
16,91 €

Sadje in zelenjava, suhomesni izdelki in začimbe so lahko narezani v nekaj minutah, tudi ob prihodu nenapovedanih obiskov. Rezinar mini je namenjen hitremu in natančnemu rezanju, brez porezanih prstov. S paralelnim pomikom zgornjega dela in nastavljivo debelino od debeline lasu do 3 mm.

Status Rezalnik gobic Status
6,31 €

Deset enakih rezin v eni potezi in v nekaj sekundah! Prvenstveno za gobice, prereže pa tudi bučke, kumare, kuhan krompir, kuhana jajca, hrenovke in druga mehkejša živila.

Microplane rezalnik z rezilom Julienne
41,50 € 35,07 €

Nastavljivi rezalnik ima dolgoletno, izredno ostro rezilo iz nerjavečega jekla. Rezilo Julienne je nastavljivo na regulacijskem mehanizmu na treh nivojih.

Status Univerzalni ribež Status
10,94 € 7,77 €

Dekorirajte jedi in jih naredite očem še bolj privlačne! Univerzalni ribež je namenjen ribanju manjših količin lešnikov, mandljev, muškatnih oreščkov, čokolade, parmezana, suhega kruha (drobtine za paniranje), zelene in drugih živil.

Fiskars Functional Form rezalnik za trde sire
9,99 € 9,89 €

Ergonomski rezalnik Fiskars za sire je odličen predvsem za sir ementaler in gavda. Posebna oblika rezila iz nerjavečega jekla preprečuje, da bi se rezine med rezanjem zlomile.

Westmark rezalnik za sir "Fromarex"
17,96 €

Ta čudovit rezalnik za sir blagovne znamke Westmark je zelo enostaven za uporabo, poleg sira pa lahko z njim režete tudi mehko salamo ali zelenjavo. Izdelan je iz visoko kakovostne plastike z rezilom iz nerjavečega jekla, za dolgo življenjsko dobo.

Küchenprofi multi-rezalnik
38,27 €

Küchenprofi multi-rezalnik je primeren za rezanje, mešanje in drobljenje. Zahvaljujoč številnim možnim prilogam je uporaba praktično neomejena. Izdelan je iz zelo trpežne plastike in nerjavečega jekla.

Status rezalnik čebule, sadja in zelenjave, 5-delni
24,50 € 19,54 €

5-delni set rezalnika čebule, sadja in zelenjave, slovenske blagovne znamke Status, vam bo v veliko pomoč pri rezanju sadja in zelenjave. Rezalniku sta priložena dva zgornja dela z različno dimenzijo velikosti rezila ter manjša in večja zbirna posodica.

Tefal rezalnik zelenjave
21,08 €

Tefal rezalnik zelenjave ima dimenzije 10 × 10 mm. Classic Tefal francoski zelenjavni rezalnik je učinkovito reže zelenjavo, zahvaljujoč velikemu plastičnemu vzvodu in izjemno ostri mreži iz nerjavečega jekla.