Tefal strgalo za lupine citrusov Ingenio
13,90 €
13,70 €

Zadnji kos!

Strgalo z drobnemi rezili je namenjeno strganju lupinic različnih citrusov, kot so pomaranče in limone. Nastrgane lupinice se običajno dodajajo kolače ali porabijo kot dekoracija.


Tescoma strgalo Presto Carving
11,90 €

9,90 €

Strgalo je namenjeno rezanju manjših količin zelenjave ali sira, ki jih porabimo predvsem za dekoracijo.


Tescoma ribežen HANDY
6,30 €

Zadnji kos!

Večnamenski ribežen HANDY je odličen za enostavno in hitro rezanje hrane. narejen iz izredno kvalitetnega nerjavečega jekla. Omogoča večnamensko uporabo.


Tescoma strgalnik za njoke GrandCHEF
12,90 €

11,90 €

Strgalnik je odličen za pripravo domačih njokov. Strgalnik je opremljen z rezilom iz nerjavnega jekla in zbiralnikom za testo s potiskalom za varno uporabo.


Tescoma strgalnik za svaljke GrandCHEF
12,99 €

11,90 €

Zadnji kos!

Strgalnik je odličen za pripravo domačih svaljkov. Strgalnik je opremljen z rezilom iz nerjavnega jekla in zbiralnikom za testo s potiskalom za varno uporabo.


KitchenAid ribež z izmenljivimi rezili in posodami
118 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ribež odlikujejo rezila iz nerjavečega jekla s premazom proti prijemanju, kar bo olajšalo uporabo in čiščenje le-teh. Primeren je za zelenjavo, sadje, sir in še veliko več.


Tefal ribežen
19 €

Obojestranski ribežen omogoča fino in grobo ribanje sira, zelenjave, čokolada, sadje, muškatnih orešček in mnoga druga živila.


Tescoma ribež Handy
15,90 €

Ribež znamke Tescoma je odličen za fino ribanje korenja, krompirja, kumar, itd. Zelo je enostaven in varen zaradi nedrseče površine.


Tescoma ribežen HANDY, veliki
7,50 €

Večnamenski ribežen HANDY veliki, je odličen za enostavno in hitro rezanje hrane. narejen iz izredno kvalitetnega nerjavečega jekla. Omogoča večnamensko uporabo.


Tescoma večnamenski ribež 643860
19,90 €

17,80 €

Večnamenski ribež za enostavno ribanje in rezanje hrane. Narejen je iz trpežne plastike, deli za ribanje in rezanje pa so iz nerjavečega jekla. Opremljen je zaščitnim držalom in ročko za udoben oprijem.


Westmark komplet strgala s posodo "Technicus Quadro"
21,80 €

Nikoli več vam ne bo potrebno skrbeti, da bi pri strganju naredili prasko na kuhinjskem pultu. To strgalo s posodo blagovne znamke Westmark je opremljeno s štirimi nastavki za želeno grobost ribanja.


Tefal Ingenio strgalo K2070714
11,60 €

Tefal strgalo z zaščito pred poškodbami ali ranami iz kolekcije Ingenio. Strgalo lahko preprosto naslonite na posodo in ribate. Ne vsebuje BPA, niti ftalatov, ohranja naraven okus živil, enostavno za čiščenje.


Küchenprofi porcelanast strgalnik
12 €

Praktičen pripomoček za strganje, izdelan iz porcelana. Strgalnik je zelo oster in je primeren za strganje jabolk, kumar ali ingverja.


Fiskars Grater ribežen
17,90 €

13,30 €

Grater ribežen z ostrim rezilom za fino ribanje. Odlično se prilega na posodo, v katero pada naribana hrana. Dimenzije 17 × 9 × 6 cm.


KitchenAid strgalo, 25 cm
25 €

Strgalnik Euro priznane blagovne znamke KitchenAid je odličen kuhinjski pripomoček za strganje sira, orehov, česna in podobnih živil.


Tescoma Strgalo za parmezan HANDY
11,90 €

Odličen za enostavno ribanje parmezana in drugih primernih sirov direktno na jedi. Po uporabi lahko strgalo zaprete in shranite v hladilniku, neporabljen sir se ne suši, ne stresa in je pripravljen za nadaljnjo uporabo.


Rosmarino 4-kotni ribežen
19,90 €

9,95 €

4-kotni ribežen Rosmarino omogoča hitro in enostavno ribanje hrane. Rezila so iz kakovostnega nerjavečega jekla. Omogoča večnamensko uporabo.