Westmark ribežnik za ingver
8,18 €

Zadnji kos!

Strgalo je izdelano iz nerjavečega jekla grater. Idealen pomočnik za ribanje ingverja ali oreščkov** Zaradi svojega ukrivljenega roba se naribana hrana ujame neposredno na grater. Le odstranite jih na želeno mesto.

Tescoma ribežen HANDY, veliki
7,44 € 7,30 €

Zadnji kos!

Večnamenski ribežen HANDY veliki, je odličen za enostavno in hitro rezanje hrane. narejen iz izredno kvalitetnega nerjavečega jekla. Omogoča večnamensko uporabo.

Tescoma ribežen HANDY
6,25 €

Zadnji kos!

Večnamenski ribežen HANDY je odličen za enostavno in hitro rezanje hrane. narejen iz izredno kvalitetnega nerjavečega jekla. Omogoča večnamensko uporabo.

Tefal ribežen

Tefal ribežen

Ocena: 4,5
21,01 €

Zadnji kos!

Obojestranski ribežen omogoča fino in grobo ribanje sira, zelenjave, čokolada, sadje, muškatnih orešček in mnoga druga živila.

Tescoma ribež Handy
15,90 € 12,54 €

Zadnji kos!

Ribež znamke Tescoma je odličen za fino ribanje korenja, krompirja, kumar, itd. Zelo je enostaven in varen zaradi nedrseče površine.

Tescoma večnamenski ribež 643860
19,90 € 17,75 €

Večnamenski ribež za enostavno ribanje in rezanje hrane. Narejen je iz trpežne plastike, deli za ribanje in rezanje pa so iz nerjavečega jekla. Opremljen je zaščitnim držalom in ročko za udoben oprijem.

ILSA ribežen za parmezan, 34 cm
7,96 €

Strgalo za parmezan dolžine 34 cm s plastičnim držalom proti zdrsu je izdelano iz nerjavečega jekla.

Fackelmann grobo strgalo SENSE, 30 cm
11,22 €

Ročno grobo strgalo iz nerjavečega jekla iz blagovne znamke Fackelmann, hitro postane praktični pomočnik v vsaki kuhinji. Ima grobo strgalo in ustreza vsaki hrani. Ročaj je mehak in ima ergonomsko obliko za boljši oprijem. Strgalo je varno za pomivalni stroj Priložen zaščitni pokrov.

Fackelmann grobo strgalo SENSE, 30 cm
11,22 €

Ročno robo strgalo iz nerjavečega jekla iz blagovne znamke Fackelmann, hitro postane praktični pomočnik v vsaki kuhinji. Ima grobo strgalo in ustreza vsaki hrani. Ročaj je mehak in ima ergonomsko obliko za boljši oprijem. Strgalo je varno za pomivalni stroj Priložen je tudi zaščitni pokrov.

Westmark komplet strgala s posodo "Technicus Quadro"
22,25 €

Nikoli več vam ne bo potrebno skrbeti, da bi pri strganju naredili prasko na kuhinjskem pultu. To strgalo s posodo blagovne znamke Westmark je opremljeno s štirimi nastavki za želeno grobost ribanja.

Tescoma strgalo Presto Carving
11,90 € 7,61 €

Strgalo je namenjeno rezanju manjših količin zelenjave ali sira, ki jih porabimo predvsem za dekoracijo.

Tescoma strgalnik za njoke GrandCHEF
12,90 € 11,56 €

Strgalnik je odličen za pripravo domačih njokov. Strgalnik je opremljen z rezilom iz nerjavnega jekla in zbiralnikom za testo s potiskalom za varno uporabo.

Fackelmann strgalo SENSE, 30 cm
11,22 €

Ročno strgalo iz nerjavečega jekla iz blagovne znamke Fackelmann, hitro postane praktični pomočnik v vsaki kuhinji. Ima grobo strgalo in ustreza vsaki hrani. Ročaj je mehak in ima ergonomsko obliko za boljši oprijem. Strgalo je varno za pomivalni stroj Priložen je tudi zaščitni pokrov.

Tescoma strgalnik za svaljke GrandCHEF
12,99 € 11,56 €

Strgalnik je odličen za pripravo domačih svaljkov. Strgalnik je opremljen z rezilom iz nerjavnega jekla in zbiralnikom za testo s potiskalom za varno uporabo.

Microplane Premium strgalnik, beli
26,10 € 22,06 €

Kuhinjski strgalnik Premium, primeren za strganje lupine živil kot so citrusi, ingver, poper, cimet, muškatni orešček, česen ali sir.

Fiskars strgalnik Essential, štiristranski
9,99 € 9,89 €

Klasični štiristranski strgalnik Essential priznane blagovne znamke Fiskars. Strgalnik z vsemi osnovnimi funkcijami in trdnim držalom je nepogrešljiv pripomoček v vsaki kuhinji.

Microplane Premium strgalnik, črni
26,10 € 22,06 €

Premium strgalnik z mehkim TPE ročajem in rezilom iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja dolgo življenjsko uporabo z izjemno ostrino.

Fiskars Grater ribežen
18,89 €

Grater ribežen z ostrim rezilom za fino ribanje. Odlično se prilega na posodo, v katero pada naribana hrana. Dimenzije 17 × 9 × 6 cm.

Domy strgalo, 20 cm
5,23 € 5,17 €

Priročen kuhinjski pripomoček blagovne znamke Domy.

Fiskars Functional Form strgalnik z zaščito, fin
20,99 € 20,69 €

Fini strgalnik Fiskars Functional Form je primeren za fino ribanje limonine lupine, ingverja, čokolade ipd. Opremljen je s ščitnikom za prste za varno ter preprosto delo.

Microplane Premium strgalnik, rumeni
26,10 € 22,06 €

Kuhinjski strgalnik, izdelan iz nerjavečega jekla, ki je primeren za strganje lupine raznih sadežev, muškatnega oreščka, česna ali sira.

KitchenAid ribež z izmenljivimi rezili in posodami
118 €

Ribež odlikujejo rezila iz nerjavečega jekla s premazom proti prijemanju, kar bo olajšalo uporabo in čiščenje le-teh. Primeren je za zelenjavo, sadje, sir in še veliko več.

KitchenAid strgalo, 25 cm
25 €

Strgalnik Euro priznane blagovne znamke KitchenAid je odličen kuhinjski pripomoček za strganje sira, orehov, česna in podobnih živil.