Outwell termovka Wilbur Vacuum Flask L Deep Sea-28%
22,25 € 15,90 €

Odlična cena

Praktična odporna termovka. Outwell termovka Wilbur Vacuum Flask L Deep Sea je izdelana iz visoko odpornega nerjavečega jekla. Termovka s prostornino 1 l je primerna za tople in hladne napitke. Notranja površina ne sprejema vonjev ali okusov. Njena prednost je pokrov, ki se enostavno odpira in služi tudi kot skodelica.

Outwell termovka Wilbur Vacuum Flask M Deep Sea-31%
20,30 € 13,90 €

Odlična cena

Praktična odporna termovka. Outwell termovka Wilbur Vacuum Flask M Deep Sea je izdelana iz visoko odpornega nerjavečega jekla. Termovka s prostornino 0,75 l je primerna za tople in hladne napitke. Notranja površina ne sprejema vonjev ali okusov. Njena prednost je pokrov, ki se enostavno odpira in služi tudi kot skodelica.

lovska čutarica 832AL
23,12 € 15,50 €

Lovska čutarica iz nerjavečega jekla v katero je mogoče nalit do 2 dl tekočine in je za lažji oprijem oblečena v umetno usnje.

Camelbak Hot Cap Vacuum termovka
29,99 € 28,49 €

Kakovostna termo steklenica Hot Cup je izdelana iz nerjavečega jekla. Pokrov je oblikovan tako, da je pitje možno iz vseh 360 stopinj površine. Termovka je narejena iz dveh sten, med katerima se ustvarja vakuum, kar zagotavlja dolgo obstojnost temperature.