GoPro Hero 11 športna kamera, črna

GoPro Hero 11 športna kamera, črna

Številka: 20530961
Novo
GoPro Hero 11, črn, je najzmogljivejši GoPro do sedaj! Ponaša se s 5.3K video in 27MP foto zmogljivostjo, HyperSmooth 5.0 stabilizacijo in dvojnim LCD zaslonom. Celoten opis
599,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v 2 trgovinah
Trgovine
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 20530961

PredstavitevGoPro Hero 11, črn


 GoPro Hero 11, črn

Hero 11 je najzmogljivejši GoPro do sedaj! Nov senzor za fotografije ujame širši spekter okolice z večjo kakovostjo fotografije, nudi boljšo video stabilizacijo in zmožnostjo, da spremenite svoje posnetke v široke kinematografske posnetke ali pokončne posnetke primerne za socialna omrežja.

SlikaNaziv2

Ponaša se s 5.3K video in 27MP foto zmogljivostjo, HyperSmooth 5.0 stabilizacijo in dvojnim LCD zaslonom.
Po končanem snemanju, se med polnjenjem, ujete fotografije in posnetki avtomatsko shranijo na Cloud. Na vaš telefon pa Hero 11 pošlje highlight video, ki vključuje glasbo in različne učinke.

 GoPro Hero 11, črn

GoPro Quik aplikacijo lahko približate posnetke ali jih obrežete brez da bi izgubili bogate barve in izjemno izostrenost.
5.3K nudi 91 % boljšo resolucijo kot 4K in neverjetnih 665 % več kot 1080p. Vodoodporna prevleka za lečo pa še dodatno izboljša kakovost posnetka, saj prepreči odsev.


Posnamete lahko celo 2.7K240 posnetke, ki jih nato predvajate 8× počasneje in s tem ujamete podrobnosti, ki jih človeško oko ne zazna.
HyperSmooth 5.0 z Horizon Lock, ki zagotovi, da je posnetek stabilen tudi če se kamera zavrti za 360°, in AutoBoost poskrbi za najboljšo stabilizacijo posnetka, zato da tudi najbolj tresoč posnetek izpade profesionalno.

 GoPro Hero 11, črn

 GoPro Hero 11, črn

Hero 11 je izdelan da preživi vsako situacijo, ne glede na to ali smučate ali se potapljate do globine 33 ft/10 m. Trpežna prevleka za lečo doda še dodatno zaščito in se enostavno zamenja.
Enduro 1720 mAh baterija podaljša čas delovanja za 38 %, se hitreje napolni in izboljša delovanje pri nizkih temperaturah.
Hero 11 je sposoben prikazati več kot 1 bilijon barv in omogoča izbiro med 8-bit in 10-bit barvo.


Dva LCD zaslona omogočita da ujamete popolno uokvirjen posnetek. Uporabite večji zadnji zaslon, da ujamete sceno pred sabo ali pa uporabite sprednji manjši zaslon da zajamete svojo podobo.
Tri nove Time Lapse nastavitve vam dovolijo, da ste ustvarjalni tudi ponoči. Star Trails uporabi rotacijo Zemlje in zvezde, da ujame čudovite snope svetlobe na nočnem nebu. Light Painting omogoča da ustvarite briljantne učinke s premikajočo svetlobo. Vehicle Light Trails pa uporabi nočni promet, da posname čudovite svetlobne sledi. 

 GoPro Hero 11, črn

 GoPro Hero 11, črn

Hero 11 omogoča dve možnosti upravljanja. Easy upravljanje uporabi že nastavljene nastavitve in vse kar morate storiti je da kliknete na gumb in zajamete fotografijo. Pro upravljanje pa omogoča, da sami izberete najboljše nastavitve za posnetek.
Media Mod lahko izboljšate zvok in dodate svoj mikrofon. Z Light Mod lahko osvetlite posnetek. Max Lens Mod pa omogoča širši zajem posnetka.
HindSight ujame 30 sekund posnetka še predno pritisnete na gumb, Scheduled Capture omogoča da nastavite kdaj se GoPro vklopi, Duration Capture pa nudi možnost da zajamete posnetke dolge od 15 sekund do 3 ure. 


Tehnične podrobnosti

Video
Resolucija 5.3K60, 4K120, 2.7K240
Slow Motion
Fotografije
Resolucija 27MP
Zoom
Specifikacije
Vodoodpornost do 10 m / 33 ft
Procesor GP2
Stabilizacija HyperSmooth 5.0
Število LCD ekranov 2
Barva črna

Garancija: 2 leti