Head otroške teniske Sprint 2.5 Junior DBNR-51%
61,54 € 29,90 €

Zadnji kos!

Otroški teniški copati za vse, ki imajo radi hitrost in lahkotnost ob nošenju. Podplat je primerno trpežen, zahvaljujoč tehnologiji Head Hybrasion in je profiliran, z namenom da se prilega vsaki površini. Head Sprint 2.5 Junior DBNR teniski so okrepljeni za večje udobje prstov, za čim boljšo izkušnjo ob igri tenisa.

Nike ženski čevlji Court Lite Clay Tennis Shoe
58,76 €

Ženska obutev Nike Court Lite Clay je zasnovana tako, da vam zagotavlja vrhunsko udobje, zahvaljujoč vrhunskemu in trajnemu podplatu. Ojačana konica ščiti pred drsenjem.

Nike Court Lite 2 moški teniški čevlji
53,70 €

Novo

Moški teniški čevlji Court Lite 2 za trening in tekme znamke Nike trdno držijo nogo. Imajo posebno oblikovan prijetni oblazinjen podplat za trša igrišča. Značilnost na podplatu je pet vzorcev, ki prikazujejo premike začetnikov tenisačev, ki se učijo tehnike igre.

Head dekliške teniske Sprint 2.5 Junior MALB
68,30 €

Dekliški teniški copati za vse, ki imajo radi hitrost in lahkotnost ob nošenju. Podplat se ponaša z izjemno vzdržljivostjo, zahvaljujoč tehnologiji Head Hybrasion. Primerna je za igranje tenisa in ostalih športov v dvoranah. Head Sprint 2.5 Junior MALB teniski so okrepljeni za večje udobje prstov, za čim boljšo izkušnjo ob igri tenisa.

Head otroške teniske Revolt Pro 2.5 Junior DBNY
72,60 €

Otroške teniske so primerne za vse vrste površin. Okrepljeni deli v območju pete in konice. Imajo dodelan podplat, ki se ponaša z obdelavo iz materiala EVA s hibridnim profilom. Head Revolt Pro 2.5 Junior DBNY so upognjene za višje udobje prstov in opremljene z možnostjo zavezovanja na vezalke.

Nike ženski teniski Court Lite 2
53,70 €

Ženski teniški čevlji Court Lite 2 za treninge in tekme znamke Nike trdno drži stopalo. Ima posebej zasnovan prijetno oblazinjen podplat za trda igrišča. Čevelj z okroglim prstom z vezanjem na vezalke deluje odlično, ko se igrate.