Berlingerhaus Burgundy Metallic Line komplet nožev in kuhinjskih pripomočkov s stojalom, 12 kosov
61,66 €

Komplet kuhinjskih pripomočkov in nožev iz nerjavečega jekla v stojalu. Berlingerhaus Burgundy Metallic Line komplet nožev in kuhinjskih pripomočkov s stojalom, 12 kosov imajo antibakterijsko površino proti prijemanju Diamond. Nože lahko operete v pomivalnem stroju. Komplet nožev vsebuje kuharski nož – 20 cm, nož za pecivo – 20 cm, Santoku nož – 18 cm, univerzalen nož – 12 cm.

Berlingerhaus Black Rose Collection set nožev z magnetnim držalom, 6 kosov
23,81 €

Zadnji kos!

Komplet nožev iz nerjavečega jekla z antibakterijsko površino proti prijemanju. BerlingerHaus Black Rose Collection komplet nožev s površino proti prijemanju, 6 kosov imajo mehak s trdnim oprijemom. Komplet nožev vsebuje kuharski nož – 20 cm, nož za pecivo – 20 cm, Santoku nož – 18 cm, univerzalen nož – 12,5 cm, kuhinjski nož – 9 cm in magnetno stojalo za na steno.

Berlingerhaus Burgundy Metallic Line komplet nožev z magnetnim stojalom, 6 kosov
36,15 €

Komplet nožev iz nerjavečega jekla s površino proti prijemanju. BerlingerHaus Burgundy Metallic Line komplet nožev z magnetnim držalom, 6 kosov imajo ergonomičen nedrseč ročaj SoftTouch. Nože lahko operete v pomivalnem stroju. Komplet nožev vsebuje kuharski nož – 20 cm, nož za pecivo – 20 cm, Santoku nož – 17,5 cm, univerzalen nož – 12,5 cm, za lupljenje – 9 cm in magnetno stojalo.

Berlingerhaus Royal Black Collection set nožev z neoprijemljivo površino, 6 kosov
18,22 € 17,79 €

Zadnji kos!

kakovostnimi noži se boste počutili kot profesionalni kuhar. Set nožev Royal Black Collection blagovne znamke Berlingerhaus izstopa z rezili iz nerjavečega iz jekla z antibakterijskim diamantnim premazom in mehkim ročajem za varno in udobno uporabo. V setu najdete 6 vrst nožev.

Ausonia Planet set nožev, 5/1
81,90 € 66,88 €

Set nožev Ausonia Planet vsebuje 5 lahkih nožev: kuhinjski, Santoku, manjši nož za zelenjavo, nož za kruh in daljši nož za meso. Njihova rezila so narejena iz nerjavečega jekla. V kompletu je tudi univerzalni blok za shranjevanje nožev.

Ausonia Uniko set nožev, 5/1, bambus
108,46 € 88,13 €

Set nožev Ausonia Uniko vsebuje 5 nožev: kuhinjski, Santoku, za izkoščevanje, za kruh in nož za šunko. Njihova rezila so narejena iz nerjavečega jekla. V kompletu je tudi univerzalni blok za shranjevanje nožev.

Jbm set nožev, 3 kosi
29,90 € 19,90 €

Set nožev JBM je sestavljen iz treh odličnih in kvalitetnih nožev, narejenih iz nerjavečega jekla, ki so odličen pripomoček za vsakega kuharja.

Berndorf-Sandrik Profi-Line set 6 nož s stojalom-24%
96,51 € 72,90 €

Odlična cena

Izjemen set nožev s stojalom znamke Berndorf Sandrik. Profi-Line noži se lahko pohvalijo z rezili iz jekla 55 Rockwell, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Berlingerhaus Royal Black Collection set nožev, 3 kosi
22,55 €

kakovostnimi noži se boste počutili kot profesionalni kuhar. Set nožev Royal Black Collection blagovne znamke Berlingerhaus, odlikuje lasersko rezano jeklo in ergonomsko dodelani mehki ročaji. 3 noži, pakirani v darilni škatli.

Fiskars FF kuharski set nožev 2 v 1, kuharski nož in nož za lupljenje-42%
32,99 € 18,99 €

Odlična cena

Fiskars FF kuharski set nožev 2 v 1 vsebuje velik kuharski nož dolžine 20 cm in nož za lupljenje dolžine 11 cm. Set je idealen pripomoček za vsako kuhinjo. Rezili sta narejeni iz nerjavečega jekla, oba noža pa imata plastična ročaja prevlečena z gumo.

Banquet komplet nožev SAPHYR, 5 kosov, krem
8,80 € 6,87 €

Zadnji kos!

Praktični 5-delni komplet jeklenih kuhinjskih nožev blagovne znamke BANQUET iz serije SAPHYR se zlahka spopadejo z vsako kuharsko nalogo. Eleganten krem ročaj se tudi popolnoma prilega vaši roki. Set vsebuje skupno 5 nožev za različne namene:

CS-Solingen Premium set nožev v stojalu, 8 kosov-23%
84,70 € 64,99 €

Odlična cena

Set nožev v stojalu, od znamke CS Solingen, bo primeren tako za kuharje kot za začetnike. V kompletu je vrtljiv blok nožev s prostorom za shranjevanje kuharske knjige, telefona ali tablice. Noži z zakovičenimi ročaji so kakovostni in varni. V kompletu so tudi kuhinjske škarje in brusilnik.

Berlingerhaus Carbon Metallic Line set nožev v stojalu, 6 kosov
61,86 €

Zadnji kos!

Set nožev blagovne znamke BerlingerHaus, so izdelani iz nerjavečega jekla ** in se ponašajo z antibakterijsko površino – set skupno vsebuje 5 kosov: kuhinjski nož meri 17,5 cm, kuharski nož 20 cm, Santoku nož 20 cm, nož za rezanje 12,5 cm, santoku nož 9 cm in nož za lupljenje 9 cm.

Rosmarino rezalni set z desko
39,90 € 24,35 €

Rezalni set z desko Rosmarino vam ponuja hitro in enostavno rezanje sadja in zelenjava. V setu je deska ter 4 različni nastavki rezil iz nerjavečega jekla.

Berlingerhaus Carbon Metallic Line set nožev v stojalu, 6 kosov - Odprta embalaža-12%
61,86 € 53,82 €

Odprta embalaža

Set nožev blagovne znamke BerlingerHaus, so izdelani iz nerjavečega jekla ** in se ponašajo z antibakterijsko površino – set skupno vsebuje 5 kosov: kuhinjski nož meri 17,5 cm, kuharski nož 20 cm, Santoku nož 20 cm, nož za rezanje 12,5 cm, santoku nož 9 cm in nož za lupljenje 9 cm. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Ausonia Uniko set nožev, 5/1, črn
101,63 € 82,57 €

Set nožev Ausonia Uniko vsebuje 5 nožev: kuhinjski, Santoku, za izkoščevanje, za kruh in nož za šunko. Njihova rezila so narejena iz nerjavečega jekla. V kompletu je tudi univerzalni blok za shranjevanje nožev.

Ausonia Uniko set nožev, 5/1, črn - Odprta embalaža-29%
101,63 € 71,84 €

Odprta embalaža

Set nožev Ausonia Uniko vsebuje 5 nožev: kuhinjski, Santoku, za izkoščevanje, za kruh in nož za šunko. Njihova rezila so narejena iz nerjavečega jekla. V kompletu je tudi univerzalni blok za shranjevanje nožev. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Banquet komplet nožev TRINITY, 5 kosov, krem
8,80 € 6,93 €

Zadnji kos!

Praktični 5-delni komplet jeklenih kuhinjskih nožev blagovne znamke BANQUET iz serije TRINITY se zlahka spopadejo z vsako kuharsko nalogo. Eleganten kremast ročaj primerno pade v roko. Set vsebuje skupno 5 nožev za različne namene.

Berlingerhaus Forest Line Ebony Maple set nožev z nelepljivo površino, 6 kosov
17,29 €

Set nožev z antibakterijsko površino , ki je prav tako primerna za pomivalni stroj. BerlingerHaus Forest Line Ebony Maple set vsebuje 6 kosov nožev iz nerjavečega jekla: 17,5 cm santoku nož, 20 cm nož za kuhanje, **nož za pecivo 20 cm, univerzalni nož 12,5 cm , nož za lupljenje 9,5 cm in **manjši 9 cm santoku nož.

Berlingerhaus Silver Collection set nožev z magnetnim držalom, 10 kosov
45,46 €

Komplet nožev iz nerjavečega jekla so kovani iz enega kosa. Berlingerhaus Silver Collection set nožev z magnetnim držalom, 10 kosov imajo lasersko brušena rezila. Nože lahko operete v pomivalnem stroju. Komplet nožev vsebuje kuharski nož – 20 cm, za pecivo – 20 cm, Santoku nož – 17,5 cm, univerzalen nož – 12,5 cm, za lupljenje – 9 cm, škarje, brusilec, magnetno držalo za na steno.

Berlingerhaus Forest Line set nožev z nelepljivo površino, 5 kosov
15,79 €

Set nožev z antibakterijsko površino, ki je prav tako primerna za pomivalni stroj. Komplet BerlingerHaus Forest Line set vsebuje 5 kosov nožev iz nerjavečega jekla: 17,5 cm santoku nož, 20 cm nož za kuhanje, nož za pecivo 20 cm, univerzalni nož 12,5 cm, nož za lupljenje 9,5 cm.

Berlingerhaus Royal Black Collection set nožev s stojalom, 7 kosov
64,52 €

kakovostnimi noži se boste počutili kot poklicni kuhar. Set nožev Royal Black Collection blagovne znamke Berlingerhaus, odlikuje lasersko rezano jeklo in ergonomsko dodelani mehki ročaji. Skupno najdete 5 nožev in stojalo iz jekla in bambusa.

PROVENCE Gourmet komplet nožev, 5 kosov
19,50 € 12,31 €

Komplet noževrezili iz nerjavečega jekla in ergonomičnim ročajem. Provence Gourmet komplet nožev, 5 kosov vsebuje kuharski nož, univerzalni nož, nož za lupljenje, nož za rezanje in nož za kruh. Noži so visoko odporni in se enostavno čistijo.

Mediashop Harry Blackstone AirBlade komplet nožev
23,40 € 21,69 €

Noži iz kompleta harry Blackstone AirBlade so opremljeni s posebnimi rezili z diamantno strukturo, ki jim doda lahkotnost, ostrino in stabilnost. Noži imajo površino proti prijemanju. Njihoci ročaji so ergonomsko oblikovani pa odličen oprijem tudi, ko imate mokre roke.

Berlingerhaus I-Rose Edition komplet nožev s površino proti prijemanju, 6 kosov
21,51 €

Komplet nožev iz nerjavečega jekla z antibakterijsko površino proti prijemanju. BerlingerHaus I-Rose Edition komplet nožev s površino proti prijemanju, 6 kosov imajo mehak s trdnim oprijemom. Komplet nožev vsebuje kuharski nož – 20 cm, za pecivo – 20 cm, Santoku nož – 17,5 cm, univerzalen nož – 12,5 cm, za lupljenje – 9 cm, kuhinjski nož – 9 cm.

Berlingerhaus Grey Granit Diamond Line set nožev s površino iz marmorja, 6 kosov
19,59 €

Set nožev, ki so izdelani iz nerjavečega jekla ** se ponašajo z antibakterijsko površino – set skupno vsebuje 6 kosov: kuhinjski nož meri 20 cm, nož za kruh 20 cm, Santoku nož 17,8 cm , nož za rezanje 12,7 cm, santoku nož 9 cm in **nož za lupljenje 9 cm. Z udobno **zmehčanim ročajem bo rezanje potekalo povsem brez težav.

Blaumann komplet nožev Blaumann z neoprijemljvo prevleko, 3 kosi, sive
13,57 € 5,20 €

Blaumannovi zgornji noži so narejeni iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla z protibakterijskim protilepkovim premazom, ki pomaga rezanim živilom ohraniti okus z vsemi vitamini. Lasersko rezan rob zagotavlja vedno natančno rezanje. Noži imajo priročen ščitnik rezila za zaščito pred udarci.

Banquet Intense komplet nožev, 5 kosov in stojalo iz nerjavečega jekla
50,29 € 45,57 €

Komplet nožev INTENSE, 5 kosov in nerjaveče stojalo za v kuhinjo. Komplet vsebuje kuharski nož 33,5 cm, rebrast nož 30,5 cm, nož za kruh 33,5 cm, univerzalni nož 23,5 cm, praktičen nož 21 cm in stojalo iz nerjavečega jekla. Noži so primerni za vsakodnevno uporabo. Jekleni noži so nepogrešljivi pomočniki v vsaki kuhinji.

Berlingerhaus I-Rose Edition komplet nožev z magnetnim stojalom, 6 kosov
35,97 €

Komplet nožev iz nerjavečega jekla s površino proti prijemanju. BerlingerHaus I-Rose Edition komplet nožev z magnetnim držalom, 6 kosov imajo ergonomičen nedrseč ročaj SoftTouch. Nože lahko operete v pomivalnem stroju. Komplet nožev vsebuje kuharski nož – 20 cm, nož za pecivo – 20 cm, Santoku nož – 17,5 cm, univerzalen nož – 12,5 cm, za lupljenje – 9 cm in magnetno stojalo.

Füri blok za nože s 4 noži
179,70 €

Blok za nože iz lesa kavčukovca s 4 noži iz kakovostnega nerjavečega jekla. FURI blok za nože s 4 noži ima ergonomičen ročaj proti drsenju iz rok. Monoblok.

Banquet Culinaria komplet nožev, 5 kosov, črni
12,74 € 11,32 €

Komplet nožev CULINARIA, 5 kosov v črni barvi so primerni za kuhinjske prostore. Vključuje priročen nož 9 in 14 cm, nož za izkoščevanje 18 cm, nož za rezanje 20 cm in nož za kruh 20 cm s črnim ročajem. Jekleni noži so nepogrešljivi pomočniki v vsaki kuhinji. Izbira pravega noža vam bo pomagala pri rezanju ali priprave hrane.

Banquet Metallic komplet nožev Platinum, 5 kosov in stojalo iz nerjavečega jekla
50,31 € 44,46 €

Komplet nožev METALLIC Platinum, 5 kosov in stojalo iz nerjavečega jekla za v kuhinjo. Komplet vsebuje kuharski nož 33,5 cm, rebrast nož 30,5 cm, nož za kruh 33,5 cm, univerzalni nož 23,5 cm, praktičen nož 21 cm in stojalo iz nerjavečega jekla. Noži so primerni za vsakodnevno uporabo. Jekleni noži so nepogrešljivi pomočniki v vsaki kuhinji.

Füri blok za nože s 4 noži
228 €

Blok za nože ovalne oblike iz temnega akacijevega lesa s 4 noži iz kakovostnega nerjavečega jekla. FURI blok za nože s 4 noži ima ergonomičen ročaj proti drsenju iz rok. Monoblok.

Beka stojalo na nože + 5 nožev NOMAD
95,20 € 83,28 €

Blok nožev BEKA + 5 nožev NOMAD zagotavlja, da boste imeli nože vedno pri roki, poleg tega pa bodo varno shranjeni. Komplet vključuje nožni blok, kuhanje, rezanje, univerzalni in rezalni nož ter nož za kruh.

KDS komplet kuhinjskih nožev z magnetnim stojalom OPTIMA
63,28 €

Kakovostni noži iz nerjavečega jekla, nad katerimi bo navdušena vsaka gospodinja in izkušeni kuhar. Komplet 5 nožev se skupaj z lesenim stojalom z magneti odlično prilega vsaki kuhinji. KDS komplet kuhinjskih nožev z magnetnim stojalom OPTIMA ima ročaje, izdelane iz higiensko varne in trpežne plastike.