Najdeno: 23

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Dino sestavljanka Tatra na poti
6,85 €

6,20 €

Z legendarno Tatro otroci ne potrebujejo iti na peskovnik. Sestavljanka s sliko bo vašemu otroku ponudila kreativnost in odlično zabavo na mizi v otroški sobi. S 100 izredno velikimi deli lahko sestavite ne le oranžni tovornjak, ampak tudi veliko drugih znamenitosti, ki jih je Tatra srečala na svojem potovanju.


Ravensburger sestavljanka Disney Star Ward Epizoda VIII 3x49, delov
8,99 €

7 €

Pustite, da vas moč pripelje med sestavljanjem uganke Star Wars Episode VIII. Ustvarite tri različne slike in se približajte zgodbam filma z istim imenom. Zahvaljujoč trdi zasnovi lahko na steno postavite sestavljanke. Pojdi v to in uživaj.


Dino Svet dinozavrov 100XL neon
10,41 €

Trenutno ni na zalogi

V prazgodovinskem času so živali, ki si jih niti ne moremo predstavljati, preplavile zemljo. Pravilno sestavite 100 XL kosov in slika teh bitij se bo pojavila pod eksplozijskim vulkanom. Zabavna igra za vso družino.


Ravensburger sestavljanka Alvin, 3x49 delov
8,99 €

7 €

Trenutno ni na zalogi

Približajte se svetu Alvina in veveric! Ustvarite izvirno sestavljanko z motivom iz pravljice in s pritrditvijo na tršo podlogo, jih postavite kamorkoli želite. Povabite svoje prijatelje in uživajte veliki meri zabave. Razvili boste svoje čute in motorične sposobnosti.


Ravensburger sestavljanka Disney Marvel Avengers, 3x49 delov
8,99 €

7 €

Trenutno ni na zalogi

Vam je všeč Marvelovky? Ali občudujete Iron Mana, Hulk ali Captain America? Sestavite to izjemno sestavljanko in zahvaljujoč trdoti materiala, ko je končana, jo zlepite in obesite na steno. Vsakdo ima svojega najljubšega junaka. Lahko ga imaš kar v svoji sobi!


Ravensburger sestavljanka Disney prijatelji, 3x49 delov
8,99 €

7 €

Trenutno ni na zalogi

So vam všeč Disneyevi prijatelji? Zahvaljujoč tej sestavljanki, jih lahko zložite in obesite na steno v vaši sobi sobo. Razvili boste čute in motorične sposobnosti. Uživajte v zabavi in k pomoči pri sestavljanju povabite tudi prijatelje.