Ravensburger 3D sestavljanka 125340 Londonski avtobus, 216 kosov
30,19 € 27,69 €

Doživite edinstveno kombinacijo zlaganja in sestavljanja ter ustvarite impresiven model Londonskega avtobusa. Streho lahko zložite in uporabite kot praktično škatlo za majhne predmete ali kot držalo za svinčnik. Kakovostna plastična sestavljanka s tehnologijo Easyclick. Ni potrebno lepiti!

Ravensburger sestavljanka Disney Globus
29,99 € 27,99 €

Zadnji kos!

Zgradite svojo 3D sestavljanko v obliki Zemlje s plastičnimi deli sestavljanke, ki so med seboj povezani s tehnologijo EasyClick. Disney Globus vsebuje 180 kosov in predstavlja odlično darilo za vsako priložnost.

Ravensburger stojalo za svinčnike I love Prague, 54 kosov-25%
8,49 € 6,30 €

Odprodaja

Zgradite izvirno in praktično stojalo za pisala z motivom Prage. Sestavljanje je povsem enostavno, spoj sestavljenih kosov je gladek in stabilen. Sestavljen predmet je stabilen in ni potrebe po lepilu, da ga sestavite.

Goki kokoška – razvojna večplastna sestavljanka
13,47 €

Razvojna 4-plastna lesena sestavljanka pokaže otrokom, kako se iz belega jajca počasi izvali malo rumeno pišče, ki pomladi uživa na zelenici in se na koncu razvije v veliko pikčasto kokoško. Kokoška izvali nova jajca, jih greje in kmalu se iz njih zopet izvalijo mali čivkajoči piščančki. Slike so otroške in prikupne. Kokoška in piščančki so pri otrocih zelo priljubljene domače živali, ki jih hitro prepoznajo in oponašajo njihovo oglašanje. Male otroke prav tako zanima odnos med otrokom in starši, ki ga kokoš s piščancem pravzaprav simbolizira.

Lamps sestavljanka 3D Puzzle, motiv psov, 48 kosov
7,40 € 6,58 €

Sestavite edinstveno 3D sestavljanko s sliko psov. S posebej oblikovano površino sestavljanka ustvari vtis prostorske slike. Uganka je sestavljena iz 48 kosov – ko je sestavljanka sestavljena, ima dimenzijo 31×23 cm. Ko jo enkrat zložite, lahko služi tudi kot okras.

Ravensburger 3D sestavljanka 111626 Puzzleball LOL, 72 kosov
12,92 € 11,50 €

Sestavite originalno kroglo z motivi priljubljene L.O.L. Presenetljivo od fleksibilnega, lahkega upogibnega ter z obdelavo, ki se primerno prilega v skupek sestavljanke. Sestavljen predmet je stabilen in ni potrebe po lepilu, da ga sestavite.

Ravensburger sestavljanka VW avtobus, motiv 2, 162 kos
29,99 € 17,50 €

Zahvaljujoč 3D sestavljanki VW Bulli T1, boste sobo lahko okrasili s pravim ikoničnim predmetom. 162 plastičnih kosov je med seboj povezanih s tehnologijo Easyclick. Pri tem pa ne potrebujete lepila. Odlična ideja za zbiratelje.

Ravensburger sestavljanka Buckinghamska palača, 216 kos
24,43 € 23 €

Sestavite čudovito zgradbo z edinstvimi stebri in detajli, ki krasijo pomemben zgodovinski objekt Buckinghamsko palačo. Sestavljanka nudi popolno stabilnost brez potrebe po lepilu. Buckinghemska palača, ki vsebuje 216 kosov, čaka na montažo.

Ravensburger stojalo za pisala Praga, 54 kosov
8,49 € 7,99 €

Zgradite izvirno in praktično stojalo za pisala z motivom Prage. Sestavljanje je povsem enostavno, zaporna kosov sestavljanke pa je gladka in stabilna. Sestavljen predmet je stabilen in ni potrebe po lepilu, da ga sestavite.

Ravensburger Puzzle 121212 Čevelj Disney Ledeno kraljestvo, 2.108 kosov
24,50 € 23,48 €

Sestavite izvirni in praktični tridimenzionalni čevelj s temo priljubljene Disneyjeve pravljice Ledeno kraljestvo 2! Deli so prilagodljivi, enostavni za sestavljanje in prileganje skupaj. Sestava je stabilna in lepilo, za njeno sestavljanje, ni potrebno.

Metal Earth model Batman 1989 Batmobile
15,90 €

Odličen 3D kovinski model Metal Earth – Batman Clasic Batmobile iz kolekcije Batman. Posamezni deli modelov so lasersko razrezani za še večjo natančnost. Za sestavljanje ne potrebujete nobenega lepila, rezultat pa vas bo presenetil.

Lamps sestavljanka 3D Puzzle T-Rex, 100 delov
7,40 € 6,71 €

Sestavite edinstveno 3D sestavljanko s sliko T-Rexa. S posebej oblikovano površino sestavljanka ustvari vtis prostorske slike. Dodelana sestavljanka iz 100 kosov ima dimenzijo 31×23 cm v sestavljenem stanju. Ko jo enkrat zložite, lahko služi tudi kot okras.

Metal Earth model Batman 1989 Batwing
15,90 €

Super 3D kovinski model Metal Earth – Batman 1989 Batwing iz kolekcije Batman. Posamezni deli modelov so lasersko razrezani za še večjo natančnost. Za sestavljanje ne potrebujete nobenega lepila, rezultat pa vas bo presenetil.

Metal Earth model Batman vs Superman Batmobile
15,90 €

Super 3D kovinski model Metal Earth – Batman proti Superman Batmobil iz kolekcije Batman. Posamezni deli modelov so lasersko razrezani za še večjo natančnost. Za sestavljanje ne potrebujete nobenega lepila, rezultat pa vas bo presenetil.

Ravensburger Puzzleball Kako izuriti svojega zmaja 3, 72 kosov
13,50 € 11,83 €

Sestavite si svojo 3D puzzleball z motivom iz filma Kako izuriti svojega zmaja 3 iz plastičnih delov s tehnologijo EasyClick. Posebni ukrivljeni kosi se lepo prilegajo, krogla pa je, tudi ko je sestavljena stabilna.

Lamps sestavljanke 3D Puzzle Beli tiger, 63 delov
7,40 € 6,71 €

Sestavite edinstveno 3D sestavljanko s sliko tigrov. S posebej oblikovano površino sestavljanka ustvari vtis prostorske slike. Dodelana sestavljanka iz 63 kosov ima dimenzijo ** 31×23 cm** v sestavljenem stanju. Ko jo enkrat zložite, lahko služi tudi kot okras.

Metal Earth model Batman Clasic Batmobile
15,90 €

Odličen 3D kovinski model Metal Earth – Batman Clasic Batmobile iz kolekcije Batman. Posamezni deli modelov so lasersko razrezani za še večjo natančnost. Za sestavljanje ne potrebujete nobenega lepila, rezultat pa vas bo presenetil.

Metal Earth SW čelada Stormtroopera
22,40 €

Super 3D kovinski model Metal Earth – Hema Stormstrooper iz kolekcije Star Wars. Posamezni deli modelov so lasersko razrezani za še večjo natančnost. Za sestavljanje ne potrebujete nobenega lepila, rezultat pa vas bo presenetil.

Metal Earth SW helma Darth Vadera
22,40 €

Odličen 3D kovinski model Metal Earth – Hema Darth Vader iz kolekcije Star Wars. Posamezni deli modelov so lasersko razrezani za še večjo natančnost. Za sestavljanje ne potrebujete nobenega lepila, rezultat pa vas bo presenetil.

Ravensburger 3D Puzzle 121205 Srce Disney Ledeno kraljestvo 2, 54 delov
10,10 € 8,93 €

Sestavite originalno in praktično škatlo za nakit v obliki srca v obliki teme priljubljene Disneyjeve pravljice Frozen 2! Deli so prilagodljivi, enostavni za sestavljanje in prileganje skupaj. Sestava je stabilna in lepilo, za njeno sestavljanje, ni potrebno.

Ravensburger 3D puzzle Fillmore VW Disney Pixar Cars, 162 delov
28,13 €

Doživite edinstveno kombinacijo sestavljanja in izdelave, da ustvarite impresiven model Fillmore VW Disney Pixar Cars. Kakovostna plastična sestavljanka s tehnologijo Easyclick. Avto je stabilen in za njegovo sestavljanje ni potrebno lepila.

Ravensburger PuzzleBall Brezzobi, 72 delov
17,80 € 16,23 €

Sestavite si svojo 3D puzzleball v obliki zmaja Brezzobega iz filma Kako izuriti svojega zmaja 3 iz plastičnih delov s tehnologijo EasyClick. Posebni ukrivljeni kosi se lepo prilegajo, krogla pa je, tudi ko je sestavljena stabilna.