Najdeno: 17

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Ravensburger sestavljanka Disney Vaiana, 72 kos
12,99 €

10,30 €

Postavite si svojo 3D sestavljanko Disney Vaiana iz plastičnih kosov EasyClick. Okrasite sobo s svojim lastnim delom in najljubšim motivom. V paketu je 72 kosov.


Clementoni sestavljanka, Sneguljčica
19,33 €

4,80 €

Visokokakovostna sestavljanka z licenco Sneguljčice. Sestavljanka iz serije Super Color z živahnimi in živimi barvami je narejena iz visoko kakovostnega utrjenega kartona. Pomaga otrokom pri razvijanju spretnosti in domišljije. Velikost po sestavi je 70×100 cm.


Ravensburger sestavljanka Frozen 3v1
8,99 €

5,10 €

Novo

Komplet treh otroških sestavljank z motivom priljubljene serije Frozen. Sestavljanke so 25, 36 in 49 delne in so izdelane iz visokokakovostnega kartona.


Ravensburger sestavljanka Disney Princese, 100 delov
9,04 €

8 €

Trenutno ni na zalogi

Okrasite sobo za princeso in postavite čudovito sestavljanko s temo iz Disney-a. V embalaži boste dobili 100 kosov, ki čakajo na vas, da jih sestavite in ustvarite sliko, ki jo lahko naložite kjerkoli, zahvaljujoč trdi površini. Razvijte svoja čutila in motorične spretnosti ter uživajte v zabavi med sestavljanjem.


Ravensburger sestavljanka Disney Princese, 200 delov
9,04 €

7,90 €

Trenutno ni na zalogi

Vživite se v princeso in sestavite sestavljanko s čudovito temo iz Disney-a. V kompletu boste dobili 200 kosov. Zahvaljujoč trdemu oprijemu sestavljank, lahko preprosto postavite sliko, kjerkoli želite. Dovolite si uživati v zabavi in zraven ​​povabite še svoje prijatelje.