Zapf Creation lutke LIL 'SNAPS (1. serija), 14 vrst
10,50 € 8 €

LIL-SNAPS so presenetljivi paketi, ki igrivo kombinirajo lutke in nakit. Spremenite glavo lutke, trup in noge, da ustvarite povsem nov lik. Modri kodrasti lasje, telo z mavrično majico in kul rockerskimi nogami. Ali pa poskusite z drugo možnostjo. Kliknite posamezne dele lutke in pokažite svoje razpoloženje! Posamezne barvne variante ali lutke ni mogoče izbrati. Odposlano glede na zaloge – vrsto ni mogoče izbirati.

Zapf Creation obeski LIL 'SNAPS (2. serija), 15 vrst
5,80 €

LIL-SNAPS so presenetljivi paketi, ki igrivo kombinirajo lutke in nakit. Samorog na beležki, labod na obesku za ključe, polarni medved na traku ali srce na zapestnici. Sestavite obeski – povsem poljubno glede na vaše razpoloženje! Posamezne barvne variante ali lutke ni mogoče izbrati. Odposlano glede na zaloge – vrsto ni mogoče izbirati.

Zapf Creation lutke LIL 'SNAPS (2. serija), 15 vrst
10,50 €

LIL-SNAPS so presenetljivi paketi, ki igrivo kombinirajo lutke in nakit. Spremenite glavo lutke, trup in noge, da ustvarite povsem nov lik. Glava z lasmi, okrašenimi s cvetličnim trakom, telo z vampirskim ogrinjalom in bleščečim krilom. Ali pa poskusite z drugo možnostjo. Sestavite posamezne dele lutke in pokažite svoje razpoloženje! Posamezne barvne variante ali lutke ni mogoče izbrati. Odposlano glede na zaloge – vrsto ni mogoče izbirati.