Canon vmesnik EF EOSR Control Ring Mount Adapter

Canon vmesnik EF EOSR Control Ring Mount Adapter

Številka: 1371714
Odlična cena
vmesnik EF EOSR Control Ring Mount Adapter, opremljen z obročem za nadzor objektiva. Celoten opis
249,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1371714

Predstavitev

Canon vmesnik EF EOSR Control Ring Mount Adapter

Control Ring Mount Adapter EF-EOS R nudi enako pretvorno nastavka za objektiv kot Mount Adapter EF-EOS R, opremljen pa je tudi z obročem za nadzor objektiva. Obroč lahko prilagajate in ga zlahka najdete, ne da bi morali fotoaparat odmakniti od očesa, saj nudi taktilno ročno upravljanje različnih nastavitev.

Canon vmesnik EF EOSR Control Ring Mount Adapter

Prilagodljiva funkcionalnost

Obroč za nadzor objektiva lahko programirate v meniju fotoaparata, da prilagodite različne nastavitve, kot so zaslonka, hitrost zaklopa, občutljivost ISO in izravnava osvetlitve.

Taktilno, intuitivno upravljanje

Obroč za nadzor objektiva najdete preprosto, ne da bi umaknili fotoaparat. Nežni kliki dajejo taktilni odziv v tretjinah ali polovicah koraka (lahko jih odstranite v posebni Canonovi storitvi, namenjeni ustvarjalcem filmov, ki si želijo nemoteno upravljanje).

Vmesnik nastavka vstavljivega filtra EF-EOS R 

Vmesnik nastavka vstavljivega filtra EF-EOS R se ponaša s funkcionalnostjo vmesnika nastavka EF-EOS R in omogoča dodajanje vstavljivih filtrov – nič več nastavljanja filtrov na sprednji del objektiva, kar je še posebej uporabno pri širokih kotih z velikim elementom na sprednji strani objektiva. Na voljo je s spremenljivim filtrom za nevtralno gostoto (V-ND)2 ali s krožnim polarizacijskim filtrom (C-PL), za fotografiranje brez učinkov filtriranja pa lahko uporabite tudi jasni filter (CL).

Vmesnik V-ND: spremenljivi filter za nevtralno gostoto

Filtri za nevtralno gostoto nadzorujejo količino svetlobe, ki vstopa v fotoaparat. Ta možnost predstavlja veliko prednost ustvarjalcem filmov, ki želijo snemati prizore s kombinacijami široke zaslonke/počasnega zaklopa pri močni svetlobi. Z isto možnostjo lahko pokrajinski fotografi uporabljajo počasnejše hitrosti zaklopa, da zameglijo gibanje na nebu in v vodi.

Vmesnik C-PL: krožni polarizacijski filter

Polarizacijski filtri režejo skozi bleščanje in meglico ter odpravljajo odvečno svetlobo, ki se odbija od steklenih površin. Filtri poudarijo nasičenost barv in ustvarijo močnejši učinek barvnih prizorov.


Tehnične podrobnosti

Tip: adapterji in konverterji
Barva: črna