Brabantia posoda za kruh Fall Front
37,89 €

Vedno je dobro imeti v kuhinji prosto, kamor lahko shranite kruh. Posoda za kruh- sprednja plošča Brabantia ne zavzema veliko prostora, v posodi pa boste našli primeren prostor za shranjevanja kruha ali peciva. Na vrhu posode je prav tako mogoče odlagati reči in praktično izkorisitit ves prostor Posoda je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla z nazobčanim spodnjim delom in predelom za pravilno prezračevanje.


Banquet posoda za kruh, 36 cm
14,04 €

11,68 €

Banquet skrinja za kruh meri v dolžino 36 cm. Izdelana je iz nerjavečega jekla pod blagovno znamko Banquet. Dolga skrinja za kruh z lepim tradicionalnim dekorjem ohranja vaše pecivo sveže. Pecivo in kruh sta tako vedno pri roki.


Brabantia posoda za kruh Bread Fall Front, srebrno črna
58,97 €

50,83 €

Sprednji del v oblikovanju mat jekla nudi primeren prostor za hrambo kruha. Pokrov za zapiranje posode ima odličen magnet. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Posodo odlikuje primerno ozračevanje.


Banquet posoda za kruh, 43,5 cm
18,47 €

14,85 €

43,5 cm dolga posoda s tradicionalnimi motivi, bo ščitila in shranila vaš kruh. Hkrati pa ga boste imeli vedno na dosegu.


Banquet posoda za kruh AKCENT W 43,5 cm
18,47 €

15,02 €

Pripomoček v kuhinji poskrbi, da boste imeli kruh vedno na dosegu roke. Posoda je narejena iz nerjavečega jekla, dolžine 43,5 cm.


Brabantia skrinja za kruh, mandljeva
38,52 €

33,21 €

Brabantia skrinja za kruh lahko shrani ogromno količino kruha, hkrati pa v kuhinji zasede malo prostora. Gumijasta podloga zmanjša hrup pri zapiranju. Boljše prezračevanje zagotavlja vratno dno.


Brabantia skrinja za kruh, siva
42,80 €

36,90 €

Brabantia skrinja za kruh je sive barve. Gumijasti zamaški pri zapiranju zmanjšajo hrup. Mehanizem za odpiranje med odpiranjem in zapiranjem ne zaseda prostora.


Banquet Lesena posoda za kruh
15,07 €

12,85 €

Nepogrešljiv pomočnik za shranjevanje vašega kruha je izdelan iz borovega lesa in v naravni barvi. V tej posodi lahko shranjujete sladko in slano pecivo.


Brabantia skrinja za kruh, bela
38,52 €

33,21 €

Brabantia skrinja za kruh lahko shrani ogromno količino kruha, hkrati pa v kuhinji zasede malo prostora. Gumijasta podloga zmanjša hrup pri zapiranju. Boljše prezračevanje zagotavlja vratno dno.


Renberg posoda za shranjevanje kruha
30,53 €

26,32 €

Renberg plastična posoda z bambusovim podstavkom je zelene barve. Posoda je primerna za shranjevanje kruha. Ima dimenzije 37 × 26 × 27,5 cm. Zagotavlja, da shranite ogromno kruha.


Banquet skrinja za kruh
26,14 €

22,53 €

Banquet Granade skrinja za kruh meri v dolžino 39 cm. Skrinja ima podlago iz gume in pokrov v kombinaciji iz nerjavečega jekla in plastike.