BERGNER posoda za malico 1,2 l set 2/1 + torba + pribor
26,39 €

21,99 €

V setu sta dve posodi s skupno prostornino 1,2 l , jedilni pribor, trak za lažje prenašanje in hladilna torba iz tekstilla z notranjo oblogo iz pene in aluminija, zato hrana ostane dlje časa topla ali hladna.


Banquet termo posoda s pokrovko LAVENDER 2,5 l
12,19 €

10,98 €

Zadnji kos!

Termo posoda LAVENDER s prostornino 2,5 l s pokrovko je praktičen pripomoček, primeren za shranjevanje in prenašanje vroče in mrzle hrane. Termo posoda je izdelana iz kakovostne odporne plastike.


Banquet nerjavna posoda za prenos hrane, štiridelna
9,59 €
9,40 €

Štiridelna nerjavna posoda za prenos hrane STORE LINE je namenjena prenašanju živil in gotovih jedi. Zahvaljujoč temu setu bo vaša, ki jo boste prinesli, topla. Set vsebuje štiri nerjavne sklede s premerom 13 cm in višino 5,7 cm.


Tefal Mobility termo posoda za živila, 1,7 l
58,27 €

42,72 €

Robustna posoda iz nerjavečega jekla z dvojnimi stenami ohranja vašo najljubšo hrano toplo do 6 ur, hladno pa do 12 ur. Uživajte v domači hrani na poti. Odlična kombinacija stila in zmogljivosti


Be Nomad električna posoda Lunchbox
34,08 €

29,38 €

Praktična hermetično zaprta električna posoda z dvema notranjima posodama je zasnovana tako, da segreva in hrani toploto. Končano hrano lahko daste v posodo iz nerjavečega jekla 1,2 l in plastično skledico 0,35 l.


Banquet Lavender grelnik s pokrovom
14,68 €

12,65 €

Grelnik s pokrovom s prostornino 3,5 L je praktičen za shranjevanje in prenašanje toplih in hladnih jedi.


Lamart hladilna torbica
15,50 €

13,90 €

Hladilna torbica s hladilnim vložkom in plastično steklenico je izdelana iz trpežne plastike z visokokakovostnim tesnilnim pokrovom iz silikona.


Banquet termo posoda s pokrovko LAVENDER 1,5 l
9,59 €
9,40 €

Termo posoda LAVENDER s prostornino 1,5 l s pokrovko je praktičen pripomoček, primeren za shranjevanje in prenašanje vroče in mrzle hrane. Termo posoda je izdelana iz kakovostne odporne plastike.


Banquet termo posoda s pokrovko ONION 2,5 l
12,19 €

10,98 €

Termo posoda ONION s prostornino 2,5 l s pokrovko je praktičen pripomoček, primeren za shranjevanje in prenašanje vroče in mrzle hrane. Termo posoda je izdelana iz kakovostne odporne plastike.


Cilio termična torba, velikost S
26,60 €

22,93 €

Cilio termična torba z barvnimi črtami in s prostornino 9 litrov bo ohranila temperaturo tople in hladne hrane ali pijače. Pena v stenah izboljšuje izolacijo. Torba ima nastavljiv naramni pas, zaradi česar je idealna za potovanja, za na delo, za piknik ali za na plažo.


Tefal Mobility termo posoda za živila, 1,2 l
50,50 €

38,83 €

Uživajte v domači hrani na poti. Odlična kombinacija stila in zmogljivosti Robustna posoda iz nerjavečega jekla z dvojnimi stenami ohranja vašo najljubšo hrano toplo do 6 ur, hladno pa do 12 ur.


Tescoma termovka, črna
32,76 €

28,24 €

Tescoma Constant termovka ima prostornino 1,0 l. Izdelan je iz nerjavečega jekla. Praktična termovka za hrano je primerna za shranjevanje in transport vročih in hladnih jedi.


Pioneer dvonadstropna posoda za malico, okrogla, iz nerjavečega jekla, bela
15,58 €

Pioneer dvonadstropna okrogla posoda za malico iz nerjavečega jekla bele barve je praktičen pomočnik za prenašanje hrane v službo, šolo in na izlete, prav tako za shranjevanje živil v hladilniku ali zamrzovalniku. Posoda je izdelana iz kakovostne plastike brez BPA, njena notranjost pa je narejena iz nerjavečega jekla, kar pomeni, da se enostavno čisti in ohranja higienično čistočo. Posoda ima hermetično zapiranje, ki dlje ohranja svežino jedi.


Banquet termo posoda s pokrovko ONION 1,5 l
9,59 €
9,40 €

Termo posoda ONION s prostornino 1,5 l s pokrovko je praktičen pripomoček, primeren za shranjevanje in prenašanje vroče in mrzle hrane. Termo posoda je izdelana iz kakovostne odporne plastike.


Eldom TM93 Dvodelna termo posoda, zelena
12,93 €

11,29 €

Dvodelna termo posoda znamke Eldom za živila je izolirana s PU peno za ohranjanje toplote 2–3 ure, glede na temperaturo okolja in na temperaturo hrane v posodi. Posoda ima skupno prostornino 0,93 l.


Eldom termo posoda TM-100, bela
11,07 €

10,33 €

Lunchbox Eldom Promis je toplotno izolirana hermetična posoda s prostornino 1 liter. Lunchbox ima zložljiva ročaja za enostavno prenašanje, notri pa je vstavljena posoda s samostojnim pokrovom.


Cilio termična torba, velikost M
33,94 €

29,25 €

Cilio termična torba z barvnimi črtami in s prostornino 17 litrov bo ohranila temperaturo tople in hladne hrane ali pijače. Pena v stenah izboljšuje izolacijo. Torba ima nastavljiv naramni pas, zaradi česar je idealna za potovanja, za na delo, za piknik ali za na plažo.


Emsa posoda za shranjevanje
41,74 €

35,98 €

Emsa Jídlonosič posoda za shranjevanje ima prostornino 1,2 l. Posoda je 100% vodoodporna. Visoka kakovost in funkcionalnosti vas bosta razveselili ob transportiranju hrane. Posoda ima dvojno steno iz jekla.


Pioneer dvonadstropna posoda za malico, okrogla, iz nerjavečega jekla, modra
15,58 €

Pioneer dvonadstropna okrogla posoda za malico iz nerjavečega jekla modre barve je praktičen pomočnik za prenašanje hrane v službo, šolo in na izlete, prav tako za shranjevanje živil v hladilniku ali zamrzovalniku. Posoda je izdelana iz kakovostne plastike brez BPA, njena notranjost pa je narejena iz nerjavečega jekla, kar pomeni, da se enostavno čisti in ohranja higienično čistočo. Posoda ima hermetično zapiranje, ki dlje ohranja svežino jedi.