Banquet nerjavna posoda za prenos hrane, štiridelna
9,59 € 9,42 €

Štiridelna nerjavna posoda za prenos hrane STORE LINE je namenjena prenašanju živil in gotovih jedi. Zahvaljujoč temu setu bo vaša, ki jo boste prinesli, topla. Set vsebuje štiri nerjavne sklede s premerom 13 cm in višino 5,7 cm.

Banquet termo posoda s pokrovko LAVENDER 2,5 l
12,19 € 11,49 €

Termo posoda LAVENDER s prostornino 2,5 l s pokrovko je praktičen pripomoček, primeren za shranjevanje in prenašanje vroče in mrzle hrane. Termo posoda je izdelana iz kakovostne odporne plastike.

Banquet termo posoda s pokrovom Sweet Home, 3,5 l
16 € 13,76 €

Zadnji kos!

Termo posoda iz kolekcije Sweet Home, od znamke Banquet, ima kapaciteto 3,5l. Praktičen dodatek k vsaki kuhinji, ki pomaga pri shranjevanju in postrežbi toplih in hladnih jedi. Zahvaljujoč notranjosti iz nerjavečega jekla in stenski plošči PUR ima lonec zelo dobre izolacijske lastnosti.

Banquet termo posoda s pokrovom HOME Coll., 3,5 l
16 € 13,76 €

Termo posoda iz kolekcije Home, od znamke Banquet, ima kapaciteto 3,5l. Praktičen dodatek k vsaki kuhinji, ki pomaga pri shranjevanju in postrežbi toplih in hladnih jedi. Zahvaljujoč notranjosti iz nerjavečega jekla in stenski plošči PUR ima lonec zelo dobre izolacijske lastnosti.

Banquet termo posoda s pokrovom Sweet Home, 2,5 l
13,20 € 11,23 €

Zadnji kos!

Termo posoda iz kolekcije Sweet Home, od znamke Banquet, ima kapaciteto 2,5 l. Praktičen dodatek k vsaki kuhinji, ki pomaga pri shranjevanju in postrežbi toplih in hladnih jedi. Zahvaljujoč notranjosti iz nerjavečega jekla in stenski plošči PUR ima lonec zelo dobre izolacijske lastnosti.

Banquet termo posoda s pokrovko LAVENDER 1,5 l
9,59 € 9,48 €

Termo posoda LAVENDER s prostornino 1,5 l s pokrovko je praktičen pripomoček, primeren za shranjevanje in prenašanje vroče in mrzle hrane. Termo posoda je izdelana iz kakovostne odporne plastike.

Banquet termo posoda s pokrovko ONION 2,5 l
12,19 € 11,37 €

Termo posoda ONION s prostornino 2,5 l s pokrovko je praktičen pripomoček, primeren za shranjevanje in prenašanje vroče in mrzle hrane. Termo posoda je izdelana iz kakovostne odporne plastike.

Eldom TM123 tridelna termo škatla, zelena
18,85 €

Tridelna termo škatla TM123 je izolirana s PU peno, ki ohranja temperaturo 2–3 ure (odvisno od temperature okolice in temperature hrane). Škatla ima skupno prostornino 1,23 l

InnovaGoods LunchBox električna posoda za malico, 40 W
19,27 €

Električen LunchBox s prostornino 1,05 litra. Inovagoods LunchBox električna posoda za malico, 40 W ponuja 2 ločena notranja prostora, pokrov s pritrdilnimi elementi in infrardeče ogrevanje. Enostavna uporaba, čiščenje in prenašanje.

Tefal Mobility termo posoda za živila, 1,7 l
58,27 € 53,75 €

Robustna posoda iz nerjavečega jekla z dvojnimi stenami ohranja vašo najljubšo hrano toplo do 6 ur, hladno pa do 12 ur. Uživajte v domači hrani na poti. Odlična kombinacija stila in zmogljivosti

Banquet termo posoda s pokrovom HOME Coll., 2,5 l
13,20 € 11,33 €

Termo posoda iz kolekcije Home, od znamke Banquet, ima kapaciteto 2,5 l. Praktičen dodatek k vsaki kuhinji, ki pomaga pri shranjevanju in postrežbi toplih in hladnih jedi. Zahvaljujoč notranjosti iz nerjavečega jekla in stenski plošči PUR ima lonec zelo dobre izolacijske lastnosti.

Tescoma termovka, črna
32,76 € 31,67 €

Tescoma Constant termovka ima prostornino 1,0 l. Izdelan je iz nerjavečega jekla. Praktična termovka za hrano je primerna za shranjevanje in transport vročih in hladnih jedi.

Tefal Mobility termo posoda za živila, 1,2 l
50,50 € 49,75 €

Uživajte v domači hrani na poti. Odlična kombinacija stila in zmogljivosti Robustna posoda iz nerjavečega jekla z dvojnimi stenami ohranja vašo najljubšo hrano toplo do 6 ur, hladno pa do 12 ur.

Tefal Master Seal to go hladilna torba N1071910, 25x20x13 cm
14 € 13,21 €

Hladilna tekstilna torba Tefal Masterseal To Goje idealen popotnik in partner za aktivno življenje. Uživajte svežo hrano kjer koli in kadar koli, pa naj bo to kosilo v gorah ali piknik v parku. Optimalna izolacija ohranja hrano hladno, ramenski pašček pa olajša prenašanje na za to določeno mesto. V njej sta dva kozarca za hrano, ki bosta poskrbela za kosilo za vso družino.

Emsa posoda za shranjevanje
43,16 €

Emsa Jídlonosič posoda za shranjevanje ima prostornino 1,2 l. Posoda je 100% vodoodporna. Visoka kakovost in funkcionalnosti vas bosta razveselili ob transportiranju hrane. Posoda ima dvojno steno iz jekla.

Be Nomad električna posoda Lunchbox
35,24 €

Praktična hermetično zaprta električna posoda z dvema notranjima posodama je zasnovana tako, da segreva in hrani toploto. Končano hrano lahko daste v posodo iz nerjavečega jekla 1,2 l in plastično skledico 0,35 l.

Eldom termo posoda TM-100, bela
11,30 €

Lunchbox Eldom Promis je toplotno izolirana hermetična posoda s prostornino 1 liter. Lunchbox ima zložljiva ročaja za enostavno prenašanje, notri pa je vstavljena posoda s samostojnim pokrovom.

Pioneer dvonadstropna posoda za malico, okrogla, iz nerjavečega jekla, bela
15,72 €

Pioneer dvonadstropna okrogla posoda za malico iz nerjavečega jekla bele barve je praktičen pomočnik za prenašanje hrane v službo, šolo in na izlete, prav tako za shranjevanje živil v hladilniku ali zamrzovalniku. Posoda je izdelana iz kakovostne plastike brez BPA, njena notranjost pa je narejena iz nerjavečega jekla, kar pomeni, da se enostavno čisti in ohranja higienično čistočo. Posoda ima hermetično zapiranje, ki dlje ohranja svežino jedi.

Termo posoda in posoda za prenašanje hrane

Potrebujete praktično posodo za prenašanje hrane ali termo torbo za varen prevoz pripravljenih jedi?

V spletni trgovini mimovrste.com boste našli bogato ponudbo termo posode, posode za prenašanje hrane in termo torb različnih velikosti in oblik. Na zalogi imamo posodo in termo torbe iz plastike, silikona, tekstila in nerjavečega jekla!

V ponudbi imamo posodo za prenašanje hrane in termo torbe priljubljenih znamk, kot so Lamart, Banquet, Tescoma, Tefal in druge.

Tudi vi radi nosite s sabo na pot tople napitke? Potem si nabavite kakovostno termovko!

^ Nazaj na vrh