Lamart LT7044 Steel komplet kozarčkov za zelišča, 12 kosov
21,39 €

Zadnji kos!

Komplet kozarčkov za zelišča, izdelanih iz stekla in nerjavečega jekla na vrtljivem stojali, ki se bo podal v vsak moderen interjer. Kozarčki za zelišča Lamart so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju Višina stojala je 25 cm. V kompletu je 12 kosov plus stojalo.

Fackelmann magnetne posodice
18,91 € 14,59 €

Nerjaveče jeklene posodice z magnetom lahko uporabite za shranjevanje različnih začimb. Zahvaljujoč zgornji prozorni površini je vidno, kaj je shranjeno in koliko je še ostalo. Posodice lahko shranite tudi v hladilnik.

Marex Trade kozarčki za začimbe, polica, 10 kosov
35,09 €

Zadnji kos!

Marex Trade polica z začimbami je praktičen dodatek v kuhinji. Najbolj uporabljene začimbe boste imeli vedno pri roki. Komplet vsebuje 10 kosov steklenih kozarčkov z lesenimi pokrovčki.

Westmark komplet za shranjevanje začimb, 5 delni
13,60 €

Eleganten komplet iz nerjavečega jekla za shranjevanje začimb blagovne znamke Westmark sestavljajo 4 posodice in podstavek iz nerjavečega jekla. Posodice so opremljene s praktičnim magnetnim dnom, zato lahko varno stojijo na podstavku in imajo dve možnosti odpiranja za popolno doziranje začimb.

Banquet Culinaria komplet solnice in poprnice 35 ml, 4 kosi
6,54 € 5,92 €

Set solnice in poprnice CULINARIA 35 ml vsebuje 4 kose in je sestavljen iz steklene konstrukcije v kovinskem držalu. Vsebuje 2 posodi za večje začimbe in 2 manjši posodi za zobotrebce in stojalo. Komplet bo izgledal odlično na mizi.

Lodos mlinček za sol in poper
15,66 € 15,39 €

Lodos mlinček za sol in poper je dolg 18 cm. Preprost lesen mlinček za začimbe s tradicionalnim videzom odlično melje začimbe.

Kela Maila solnica in poprnica
9,08 €

Solnica in poprnoca Maila, od znamke Kela, bosta našli svoj prostor na vsaki mizi. Zahvaljujoč elegantni rebrasti zasnovi bo komplet služil tudi, kot praktična dekoracija kuhinje. Izdelani sta iz keramike.

Lodos mlinček za začimbe
14,57 €

Lodos mlinček za začimbe ima tradicionalen videz. V višino meri 15 cm, v premer pa 5,3 cm.

Tescoma stojalo za začimbe, 16 kosov
47,35 €

Tescoma Roasters vrtljivo stojalo za začimbe je primerno za 16 kosov. Garnitura Tesscoma je primerna za kuharje, ki radi pripravljajo pikantno hrano. Eno nadstropje se lahko uporablja za mlete začimbe in drugo za cele začimbe.

Kesper namizno stojalo s solnico in poprnico
17,20 € 16,95 €

Namizno stojalo s solnico in poprnico znamke Kesper je izdelano iz nerjavečega jekla in lesa kavčukovca. Elegantno leseno stojalo ima kovinski ročaj in je odlično videti na vsaki mizi. Komplet vsebuje mlinček za poper in solnico.

Marex Trade posodice za začimbe Prezident, 150 ml
7,57 €

*Set posodic za začimbe** PREZIDENT blagovne znamke Marex Trade je praktičen kuhinjski dodatek. Tako boste imeli najbolj pogosto uporabljene začimbe vedno pri roki. Set vsebuje 3 kose steklenih posodic za začimbe velikosti 150 ml.

Marex Trade posodice za začimbe PREZIDENT, 120 ml
7,14 €

Set posodic za začimbe PREZIDENT blagovne znamke Marex Trade je praktičen kuhinjski dodatek. Tako boste imeli najbolj pogosto uporabljene začimbe vedno pri roki. Set vsebuje 3 kose steklenih posodic za začimbe velikosti 120 ml.

Kela Rosa posoda za začimbe, 4 kosi
5,10 €

Posoda za začimbe Rosa, od znamke Kela, se uporablja za shranjevanje različnih vrst začimb in zahvaljujoč elegantnemu videzu prijetno okrasi vašo kuhinjo. Pakiranje vsebuje 4 kose.