Najdeno: 306

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Curver posoda za malico Lunch&Go
6,26 €

5,43 €

Lunchbox s plastičnim jedilnim priborom ima več plasti, da bo vaš prigrizek bogat in raznolik. Ne zanemarjajte redne prehrane in vedno vzemite s sabo prigrizek.


Toro posoda za prevoz hrane, nerjaveče jeklo, 3 nadstropna
7,73 €

6,28 €

Zadnji kos!

Posoda za prevoz hrane je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in ponuja 3 nadstropja za shranjevanje jedi. Vsako nadstropje je visoko 6,5 cm in skupno nudi 700 ml prostornine.


Brabantia skrinja za kruh, bela
38,52 €

33,21 €

Zadnji kos!

Brabantia skrinja za kruh lahko shrani ogromno količino kruha, hkrati pa v kuhinji zasede malo prostora. Gumijasta podloga zmanjša hrup pri zapiranju. Boljše prezračevanje zagotavlja vratno dno.


DAFI visoka vakuumska posoda 1,5 l
16,11 €

13,40 €

Zadnji kos!

Visoka vakuumska posoda, blagovne znamke Dafi, je izdelana iz visoko kakovostne trdne plastike. Opremljena je s pokrovom, ki zelo dobro tesni in preprečuje dostop zraka do vsebine. Ponuja 1,5 l prostornine.


Lock&Lock set s termo torbo Lunch Boxes, rdeč
17,40 €

16 €

Zadnji kos!

Odličen pripomoček, s katerim lahko preneste hrano v službo ali piknik. Torba je toplotno izolirana, zato ohranja hrano hladno dlje časa.


DAFI vakuumska posoda 1,3 l
11,53 €

9,39 €

Zadnji kos!

Vakuumska posoda, blagovne znamke Dafi, je izdelana iz visoko kakovostne trdne plastike. Opremljena je s pokrovom, ki zelo dobro tesni in preprečuje dostop zraka do vsebine. Ponuja 1,3 l prostornine.


Lock&Lock 4 - delni set posod za shranjevanje hrane-33%
22,29 €

14,90 €

Zadnji kos!

Funkcionalni 4 – delni set posod za shranjevanje hrane, blagovne znamke Lock&Lock, je izdelan iz visoko kakovostne plastike, ki je trpežna in dobro odporna na visoke temperature. Posode so zrakotesne in zagotavljajo dolgo obstojnost sveže shranjenih živil.


Banquet skrinja za kruh
26,14 €

22,53 €

Zadnji kos!

Banquet Granade skrinja za kruh meri v dolžino 39 cm. Skrinja ima podlago iz gume in pokrov v kombinaciji iz nerjavečega jekla in plastike. 


MAXXO škatla za shranjevanje
39,44 €

34 €

Maxxo Vakubox ovalno škatlo s prostornino 15 l lahko upravljate z enim samim gumbom. Serija Vacobox Maxxo ščiti vašo hrano in podaljšuje rok trajanja. Izsesa zrak in prekomerno vlago.


Curver posodica za shranjevanje Grand Chef Cube, 1,3 l
9,79 €

6,18 €

Zadnji kos!

Priročna posodica za shranjevanje Curver Grand Chef Cube ima vsestranski namen. Ponaša se s pokrovom, ki zelo dobro tesni. Ponuja 1,3 litra prostornine.


Banquet Kozarec steklen hermetičen LINA 120 ml 6 kos
10,59 €

Zadnji kos!

Steklen kozarec ima tesno hermetično zapiranje, zato je primeren za shranjevanje sušenih ali vloženih živil. Velika prednost steklenega kozarca LINA s prostornino 120 ml je zagotovo možnost njegove uporabe za praktično vse vrste živil.


BERGNER posoda za malico 1,2 l set 2/1 + torba + pribor-28%
26,39 €

18,90 €

Odlična cena

V setu sta dve posodi s skupno prostornino 1,2 l , jedilni pribor, trak za lažje prenašanje in hladilna torba iz tekstilla z notranjo oblogo iz pene in aluminija, zato hrana ostane dlje časa topla ali hladna.


BERGNER posoda za malico 1,2 l set 2/12 + torba + pribor, siva
26,39 €

21,99 €

V setu sta dve posodi s skupno prostornino 1,2 l , jedilni pribor, trak za lažje prenašanje in hladilna torba iz tekstilla z notranjo oblogo iz pene in aluminija, zato hrana ostane dlje časa topla ali hladna.


Cilio posoda za kosilo Cool XL
24,76 €

Zadnji kos!

Prefinjen pripomoček za shranjevanje kosila ponuja posodo, razdeljeno na 3 predele. Ti vam omogočajo, da ločite posamezna živila med seboj. V pokrovu je skrit plastični jedilni pribor.


Curver posoda za shranjevanje hrane Grand Chef, nižja, 4 l, rdeča
8,33 €
7,92 €

Zadnji kos!

Posoda Curver Grand Chef je primerna za shranjevanje različne vrste hrane. Opremljena je s pokrovom, ki dobro tesni. Je nepogrešljiva v domačem gospodinjstvu, primerna pa je tudi za v službo. Ponuja 4 litre prostornine.


Curver posoda za shranjevanje hrane Grand Chef, višja, 5,4 l, rdeča
9,38 €
8,92 €

Zadnji kos!

Posoda Curver Grand Chef je primerna za shranjevanje različne vrste hrane. Opremljena je s pokrovom, ki dobro tesni. Je nepogrešljiva v domačem gospodinjstvu, primerna pa je tudi za v službo. Ponuja 5,4 litra prostornine.


Curver Škatla za shranjevanje Chef, 29,5 x 11,1 x 45 cm
15,33 €

13,79 €

Zadnji kos!

Škatle so zelo dobrodošle v vsakem stanovanju, saj so zelo priročne za shranjevanje manjših in tudi večjih predmetov. Škatla za shranjevanje Curver je povsem transparentna, tako da lahko brez odpiranja vidite vsebino škatle.


Curver škatla za shranjevanje in prenašanje Chef-34%
7,47 €

4,90 €

Odlična cena

Škatla za shranjevanje in prenašanje Curver Chef je priročen in nepogrešljiv dodatek v vsaki kuhinji. Opremljena je s prozornim pokrovom, skozi katerega boste lahko videli vsebino škatle.


Curver škatla za torto Chef
12,18 €

10,97 €

Zadnji kos!

Škatla za torto Curver prozorne barve in z roza, oranžnim ali zelenim pokrovom je idealna za vse, ki radi pečete torte.


DAFI vakuumska črpalka
5,93 €

4,92 €

Zadnji kos!

Vakuumska črpalka, blagovne znamke Dafi, je namenjena za uporabo na vakuumski posodi. Črpalka omogoča črpanje zraka iz posode ven in na ta način podaljša obstojnost svežih živil, saj prepreči vdor in razmnoževanje bakterij.


DAFI vakuumska črpalka, z dvema rezervnima ventiloma-28%
13,80 €

9,90 €

Zadnji kos!

Vakuumska črpalka Dafi je opremljena z dvema rezervnima ventiloma. Črpalko trdno prisesajte na pokrov posode in izčrpajte zrak. S tem preprečite dostop zraka do živil, hrana pa bo dalj časa ostala sveža, s prvotnim okusom, barvo in teksturo.


DAFI vakuumska posodica 0,5 l
7,79 €

6,41 €

Zadnji kos!

Vakuumska posodica, blagovne znamke Dafi, je izdelana iz visoko kakovostne trdne plastike. Opremljena je s pokrovom, ki zelo dobro tesni in preprečuje dostop zraka do vsebine. Ponuja 0,5 l prostornine.


Lock&Lock 7 - delni set posod za shranjevanje hrane
24,90 €

22,40 €

Zadnji kos!

Funkcionalni 7 – delni set posod za shranjevanje hrane, blagovne znamke Lock&Lock, je izdelan iz visoko kakovostne plastike, ki je trpežna in dobro odporna na visoke temperature. Posode so zrakotesne in zagotavljajo dolgo obstojnost sveže shranjenih živil.


Luigi Bormioli stekleni kozarci, 3 kosi
33,54 €

29,90 €

Zadnji kos!

Luigi Bormioli zbirka Lock eat je bila razvita za ohranjanje hrane z različnimi tehnikami, kot so toplotno tesnjenje, oljna obremenitev in sušenje.


MAXXO posoda za shranjevanje
24,33 €

20,97 €

Zadnji kos!

Maxxo vakuumska posoda ima prostornino 1,8 l. Posoda z vakuumskim sistemom ščiti hrano in podaljša rok trajanja. Visoka je 35 cm.


MAXXO posoda za shranjevanje
24,26 €

20,92 €

Odprodaja

MAXXO Vakubox posoda za kruh ali pecivo ima prostornino 6,5 l. Skledo s premerom 28 cm je mogoče nadzorovati z enim samim gumbom. Serija Vacobox Maxxo ščiti vašo hrano in podaljšuje rok trajanja. Posoda izsesa zrak in prekomerno vlago.


Snips Posoda za salamo 25 cm
6,52 €
6,21 €

Posoda je namenjena shranjevanju salame v hladilniku, ohranja njeno okus. Na posodi je varnostna zaponka za enostavno prenašanje. Izviren dizajn znamke Snips vam bo hitro postal všeč.


Status Folija v roli za vakuumiranje, 280 x 3000 mm, 3-delni set
11,90 €

8,53 €

Zadnji kos!

Največje dimenzije folije v roli. Primerne so za shranjevanje vseh vrst svežega mesa in suhomesnih izdelkov, rib, zelenjave in (suhega) sadja. Vrečke naredite sami in folijo maksimalno izkoristite!


Status folija v roli za vakuumiranje salam, 120 x 3000 mm
11,90 €

8,54 €

Zadnji kos!

Za kakovostno shranjevanje salam vseh velikosti, vseh vrste rib in mesa. So neprepustne, dvoslojne, živilsko neoporečne, nevtralne na okus in vonj ter primerne za večkratno uporabo. Primerno dolžino vrečke si uporabnik glede na potrebe naredi sam.


Status komplet škatel za shranjevanje, 4 kosi, oranžen
37,21 €

32,08 €

Zadnji kos!

Komplet 4 škatel z oranžnimi pokrovi ima ročno vakuumsko črpalko. Pravokotne oblike škatel so idealne za hlajenje. Shranjevanje hrane v njih bistveno podaljša njihov rok trajanja.


Status vrečke za vakuumiranje salam,  550 x 120 mm
11,90 €

8,53 €

Zadnji kos!

Zaradi dimenzije so prvenstveno namenjene shranjevanju salam, odlične pa tudi za komplete sezonske zelenjave (graha, naribanih bučk ali orehov). V setu je 30 vrečk.


Status Vrečke za vakuumiranje 200x280 mm, 40-delni set
11,90 €

8,53 €

Zadnji kos!

Za kakovostno in dolgotrajno shranjevanje manjših kosov mesa, sira in zelenjave. So neprepustne, dvoslojne, živilsko neoporečne, nevtralne na okus in vonj ter primerne za večkratno uporabo.


Status Vrečke za vakuumiranje Status, 280 x 360 mm, 25-delni set
11,90 €

8,54 €

Zadnji kos!

Za shranjevanje večjih kosov mesa, rib, sadja, kolačev in drugih živil. Vrečke so nevtralne na okus in vonj, neprepustne, primerne za večkratno uporabo, za mikrovalovno pečico in uporabne tudi kot vrečke za kuhanje.


Tefal MasterSeal set kvadratnih posod 1 l,1 l
10,49 €

Zadnji kos!

Posodi za shranjevanje jedi Tefal Master Seal imata obojestranski pokrov, ki omogoča povezavo dveh posod za kompletno jed/meni. Posodi sta primerni za shranjevanje v hladilniku in zamrzovalniku.


Tescoma kozarci s sponko
46,50 €

42,50 €

Zadnji kos!

Tescoma kozarci s sponko imajo prostornino 200 ml. Odlični so za shranjevanje zelenjave, sadja, marmelade, gob itd.


Tescoma Posoda za piškote DELICIA 20 cm
7,77 €

Zadnji kos!

Odlično za shranjevanje cca 60 kos domačih piškotov, pripravljenih s štampiljkami DELICIA, s priloženimi papirnatimi košaricami za vlaganje. Posoda s premerom 20 cm znamke Tescoma vam bo zagotovo prišla prav.


MAXXO maxxo-maxxo-škatla za shranjevanje - odprta embalaža
39,44 €

31,26 €

Odprta embalaža

Maxxo Vakubox ovalno škatlo s prostornino 15 l lahko upravljate z enim samim gumbom. Serija Vacobox Maxxo ščiti vašo hrano in podaljšuje rok trajanja. Izsesa zrak in prekomerno vlago.


MAXXO maxxo-škatla za shranjevanje - odprta embalaža-27%
39,44 €

28,62 €

Odprta embalaža

Maxxo Vakubox ovalno škatlo s prostornino 15 l lahko upravljate z enim samim gumbom. Serija Vacobox Maxxo ščiti vašo hrano in podaljšuje rok trajanja. Izsesa zrak in prekomerno vlago.


MAXXO škatla za shranjevanje - odprta embalaža
39,44 €

31,26 €

Odprta embalaža

Maxxo Vakubox ovalno škatlo s prostornino 15 l lahko upravljate z enim samim gumbom. Serija Vacobox Maxxo ščiti vašo hrano in podaljšuje rok trajanja. Izsesa zrak in prekomerno vlago.


Banquet termo posoda s pokrovko LAVENDER 1,5 l
9,59 €
9,40 €

Termo posoda LAVENDER s prostornino 1,5 l s pokrovko je praktičen pripomoček, primeren za shranjevanje in prenašanje vroče in mrzle hrane. Termo posoda je izdelana iz kakovostne odporne plastike.