Smoby otroški avto, moder
31,46 € 26,60 €

Zadnji kos!

Otroci bodo uživajli z obilico varne zabave s tem nasmehnjenim avtomobilom v modri barvi z volanom, ki prav tako ponuja možnost sprehoda in potiskanje le-tega . Pod sedežem je praktična shramba, kjer lahko otroci shranjujejo svoje najljubše igrače.

Berg poganjalec s pedali GO
95 € 84,40 €

Zadnji kos!

BERG GO poganjalec je najboljša izbira za vašega otroka. Velika povezava koles in vozičkov v enem za otroke od 10 mesecev. Kolo bo raslo z vašim otrokom Ko se otrok nauči voziti in je navajen na stabilnost, se lahko uči vožnje s pomočjo zložljivih pedal.

Feber poganjalec Push N’GO 4v1
73 € 67,99 €

Odlična cena

Poganjalec Feber je varne izdelave in stabilnosti predstavlja otroku tudi igračo. Uporablja se ga lahko za prevoz, stolček, pripomoček za otrokove prve korake in kot poganjalec

Berg Palica za potiskanje BERG GO
29,10 €

Palica za potiskanje BERG GO. Primerno za starše. S pomočjo nastavljive palice za potiskanje boste svoje otroke imeli pod nadzorom. Teža: 0,6 kg.

Smoby poganjalec avtomobil, roza
26,40 €

Otroci bodo uživali v popolni zabavi s tem poganjalcem v obliki rožnatega avtomobila z volanom, ki je hkrati tudi hupa. Pod sedežem je nameščen praktični prostor za shranjevanje, v katerega lahko otroci shranijo igrače.