KinderKraft poganjalček Balance bike RAPID Magic
67,60 €

Zadnji kos!

Poganjalček Balance bike rapid Magic je hitro in lahko zasnovan za najmlajše kolesarje. Otroci se naučijo pravilno manevrirati, prav tako pa krepijo občutek ravnotežja ne bo zaostal. Krmilo ima omejeno vrtenje ter preprečuje, da bi otrok padel. Primerno za otroke od 2. leta.

Yedoo poganjalec OneToo
88,97 € 77,31 €

Zadnji kos!

Poganjalec OneToo je primernen za otroke med 18. mesecem in 3. letom starosti. Odlikujejo ga napihljiva kolesa velikosti 30,5 cm, zavora V-brake Tektro in nastavljiva višina krmila.

KinderKraft poganjalček Runner
42,55 €

Zadnji kos!

Otroški leseni poganjalček je namenjen otrokom do 3. leta starosti. Vožnja na tem kolesu je intuitivna in ponuja veliko lepih izkušenj. To je idealna priprava za pred klasično vožnjo s kolesom.

First BIKE Cross poganjalček
99,70 €

Zadnji kos!

First Bike Cross je zelo lahek in dodelan poganjalček za otroke od 2. leta dalje. Zahvaljujoč poganjalčku se hitro naučijo ohranjati ravnotežje in nato brez težav preidejo na otroško kolo brez pomožnih koles.

KinderKraft poganjalec Space
42,77 €

Poganjalec Space pomaga manjšim otrokom pri razvoju ravnotežja. Opremljen je z ročno zavoro, ki izboljšuje otrokovo varnost, nasloni za roke pa mu omogočajo počitek med vožnjo.

KinderKraft poganjalec Uniq
44,50 €

Otroški leseni poganjalček je namenjen otrokom do 2. leta starosti. Ponaša se s praktično nastavitvijo sedeža in varno dodelano konstrukcijo iz brezovega lesa, zato bo lahko vašemu otroku služil več let. Poleg tega je lahek in ima dva udobna ročaja. Lahko ga vzamete s seboj!

TryBike leseni poganjalec / tricikel 4v1-22%
156 € 120,52 €

Odlična cena

Leseni poganjalec ali tricikel omogoča vašim otrokom pravo radost med premikanjem. Z vožnjo otroci trenirajo ravnotežje in koordinacijo celega telesa. Poganjalec nudi vašemu otroku potrebno oporo, pomaga pri razvijanju motoričnih spretnosti in koncentracije. Vaši sprehodi bodo sedaj daljši in zabavnejši.

KinderKraft poganjalček Balance bike Runner
44,90 €

Leseno otroško poganjalsko kolo RUNNER z dodatki iz blagovne znamke Kinderkraft je namenjeno otrokom od 3. leta starosti. Njegova trpežna zasnova je zgrajena po najnovejšem varnostnem standardu, krmilo pa je opremljeno z volanskim blokom, kar zmanjšuje tveganje padca.

Smoby otroško kolo, rdeče
42,72 € 37,80 €

Otroško kolo v rdeči izvedbi z zelenimi ročaji je enostaven način za uravnavanje ravnotežja in gladkega prehoda na kolo. Najbolj enostaven način kako naučiti otroka, da bi ohranil ravnotežje in se naučil neodvisnosti.

MamaToyz Balance Bike otroško kolo
108,60 €

Ko se otroci naučijo hoditi, lahko napredujejo in razvijejo svojo moč in stabilnost na kolesu Balance. To ročno oblikovano leseno kolo z nastavljivo višino sedeža je idealen partner za nemoteno vožnjo.

TryBike pomožno kolesce Trike Kit
34,82 €

Z uporabo **sestavnih delov kompleta Trike Kit, lahko tega preprosto spremenite praktičen tricikel. Tribike Trybike je primeren za otroke od 15 mesecev do 2,5 leta starosti. Primerna je tudi za otroke s telesnimi hibami.

TryBike poganjalec
88 €

Poganjalec omogoča vašim otrokom pravo radost med premikanjem. Z vožnjo otroci trenirajo ravnotežje in koordinacijo celega telesa. Poganjalec nudi vašemu otroku potrebno oporo, pomaga pri razvijanju motoričnih spretnosti in koncentracije. Vaši sprehodi bodo sedaj daljši in zabavnejši.

Sulov Rapido, 30,5 cm
71,20 €

Novo

Kakovosten poganjalec, ki pripomore k izboljšanju ravnotežja vašega otroka.

Hudora Ratz Fratz Air poganjalec, 30,5 cm, moder
79,90 €

Novo

Poganjalec z nosilnostjo 35 kg, nastavljivo višino sedeža in zavoro na zadnjem kolesu. Primeren za otroke pred pričetkom učenja vožnje dvokolesa. Primeren za starost 2 do 5 let.

Hudora Ratz Fratz poganjalec, 30,5 cm, zelen-21%
69,90 € 55,20 €

Odlična cena

Poganjalec z nosilnostjo 35 kg, nastavljivo višino sedeža in zavoro na zadnjem kolesu. Primeren za otroke pred pričetkom učenja vožnje kolesa. Primeren za starost 2 do 5 let.

Sulov Rapido, 30,5 cm
71,20 €

Novo

Kakovosten poganjalec, ki pripomore k izboljšanju ravnotežja vašega otroka.