Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Clementoni poganjalec motor Vespa (17403)

Clementoni poganjalec motor Vespa (17403)

Številka: 2903730
Varen in udoben poganjalček v obliki motorja Vespa. Narejen je iz 100% recikliranih materialov. Idealen za malčkove prve dogodivščine. Celoten opis
34,39 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
 
3.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 2903730

Predstavitev

Clementoni poganjalec motor Vespa (17403)


Vstopite v čudovit svet Clementoni poganjalcev in spoznajte udoben in varen poganjalček v obliki motorja Vespa, ki je narejen iz 100% recikliranih materialov. Poganjalček je idealen za malčkove prve dogodivščine, saj je ergonomske oblike, visoke kakovosti, okolju prijazen ter čudovitega vintage stila. Oblika poganjalca ugodno vpliva na razvoj otrokovih motoričnih sposobnosti, koordinacije in občutka za prostor. Vključuje predal za shranjevanje, v katerem lahko otroci hranijo svoje stvari.

Primeren je za otroke stare od 10 do 36 mesecev. Artikel je proizveden v Italiji.

Clementoni poganjalec motor Vespa

Podrobnosti

Priporočena starost od 10 do 36 mesecev

Opozorila

OPOZORILO. Ni za otroke, starejše od 36 mesecev. Največja teža – 20 kg. Nezadostna odpornost. Opozorila za uporabo. Priporočamo, da igračo otrok uporablja vedno pod neposrednim nazorom odrasle osebe. Otrok naj se igra na gladkih površinah in priporočamo naj otrok nosi zaprto obutev med uporabo igrače. Opozorilo. Redno pregledujte igračo, stopnjo obrabe in prisotnost morebitnih poškodb igrače. V primeru poškodbe, igrače ne uporabljajte in jo držite stran, izven dosega otrok. Opozorilo. Igrača omogoča otroku, da se hitro premika ali pa da doseže predmete, ki so bili pred tem nedosegljivi, poskrbite za sledeče varnostne ukrepe: Ne dopustite, da se otrok približa odprtim goriščem, segretim aparatom ali kakršnim koli artiklom, ki lahko povzročijo opekline. Držite izven dosega otrok vroče tekočine, električne žice in kakršen koli predmet, ki predstavlja kakršno koli potencialno nevarnost. Bodite pozorni, da preprečite možna trčenja s steklenimi vrati, okni ali pohištvom. Opozorilo. Preprečite dostop do stopnic, ovir in neravnih površin. Preden izročite igračo otroku, redno pregledujte igračo, stopnjo obrabe in prisotnost morebitnih poškodb igrače. V primeru poškodbe, igrače ne uporabljajte in jo držite stran od dosega otrok. Opozorilo. Preden izročite igračo otroku, odstranite in zavrzite vse dele embalaže (vrečke, trakove,..), ki niso del igrače, in jih držite, hranite daleč stran, izven dosega otrok. Preberite te informacije pred uporabo, sledite jim in shranite za prihodnjo uporabo. Barve in detajli vsebine se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži. Za varnost vašega otroka: Opozorilo. Otroka nikoli ne puščajte brez nadzora.