Smoby otroška kuhinja Tefal Studio XL, elektronska, zeleno-siva
119,99 €

96,40 €

Zadnji kos!

Smoby otroška kuhinja Tefal Studio XL je odlična elektronska kuhinja. Ima kavni aparat, električno kuhalno ploščo s kuhalnim zvokom, hladilnik, pečico in pomivalni stroj. Lonec vam omogoča, da palačinke zavrtite z metanjem.


Smoby kuhinja Bon Apetit, oranžna
55,99 €

43 €

Zadnji kos!

Bogato opremljena kuhinja Bon Appetit ponuja vse sodobne aparate, ki se jih potrebuje za pripravo okusnega in zdravega obroka. Ta moderno zasnovana kuhinja ima pečico, kuhalno ploščo, umivalnik, prostor za shranjevanje in 16 kosov pripadajoče opreme. Zasnovana je v prijetni oranžni barvi.


Smoby kuhinja Maša in medved
49,99 €

42,50 €

Zadnji kos!

Kuhinja je dobro opremljena, saj vključuje pomivalno korito, štedilnik in pečico, aparat za kavo, ter pribor in servis, vsega skupaj 22 kosov.


Smoby igralna kuhinja Bon Appetit Chef
54,67 €

43,60 €

Zadnji kos!

Priljubljena kuhinja Bon Appetit Chef v belo – sivi barvi. Kuhinja ima veliko dodatkov in je opremljena s sodobnimi aparati. Omogoča pripravo čudovitih jedi. Vključuje kuhališče, pečico, hladilnik, pomivalno korito, vgrajen aparat za kavo in uro.


Hape kuhinja 4-v-1
247,10 €

Zadnji kos!

Otroci boste prav gotovo začel gojiti ljubezen do te večnamenske kuhinje 4-v-1, ta vas bo zagotovo očarala s svojimi napravami in funkcijami! Kuhinja je opremljena s praktično napo, avtentično mikrovalovno pečico ter s pomivalnim strojem. Vprašajte vašega otroka ali vam bi v njegovi novi kuhinji pripravil okusne jedi!


Klein Kuhinja Bosch Style
79,99 €

69,70 €

Zadnji kos!

Kuhinja za otroke licencirane blagovne znamke Bosch je opremljena z zvočnimi efekti. Sestavljena je iz štedilnika, pečice, hladilnika, aparata za kavo, nape in druge opreme. Vključuje 47 kosov opreme.


Klein kuhinja MIELE "Gourmet Deluxe"-22%
91,99 €

70,93 €

Zadnji kos!

Kuhinja Miele za vse prave majhne gospodinje. Velik nabor funkcij in dodatne opreme, ki poskrbi za realistično igro malih kuharjev. Primerno za otroke starejše od treh let.


Ecoiffier Francoska kuhinja
30,95 €

13,20 €

Odlična osnovna kuhinja z vsemi potrebščinami, ki jih potrebuje vaša kuharica ali kuhar. Kuhinja bo zabavale vaše otroke od 18 meseca starosti. Paket vsebuje tudi veliko pripomočkov. Izdelano iz visoko kakovostne plastike.


Woody otroška kuhinja Julia, črtasta
69,99 €

56,30 €

Čudovita lesena kuhinja Julia vključuje vse gospodinjske aparate, ki so potrebni za kar najbolj realistično in zabavno igro v kuhinji.


Smoby elektronska kuhinja Bon Appetit
59,99 €

47,70 €

Elektronska kuhinja bo otroke navdušila z zvočnimi učinki prave kuhinje. Opremljena je s hladilnikom, kuhalnikom, pečico ter drugimi dodatki, skupaj 23 kosov.


Woody kuhinjski otok Wendy, rdeča
109,99 €

101,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lepo oblikovana kuhinja je izredno lepih barv. Kuhinjo odlikuje korito s pipo, pečica, katere se lahko odpre vrata in gumbi za električno in mikrovalovno pečico. Zraven dobite vse dodatke.


Alltoys kuhinja 360° Smart
76,77 €

35,20 €

Inteligentna kuhinja, ki prinaša vse v enem se vrti za 360 stopinj in vključuje pralni stroj z vrtljivim bobnom, hladilnik za led, pečico, umivalnik in kuhališče z zvočnimi učinki.


Klein kuhinjski trikotnik Miele
89,99 €

79,30 €

Kuhinja Miele za vse prave majhne gospodinje. Velik nabor funkcij in dodatne opreme, ki poskrbi za realistično igro malih kuharjev. Primerno za otroke starejše od treh let.


Denis kuhinjski set
9,99 €

8,20 €

Končno bo lahko vaše dekle pripravila okusno kosilo v svoji ljubki prenosni kuhinji. To bo lahko počela kar na poti, saj se praktična kuhinja skriva kar v vsestranskem roza kovčku.


Hape kuhinja s pultom
129,99 €

123,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kuhinja v beli barvi ima izvlečni pult za več prostora za pripravo okusnih jedi.


Unikatoy otroška kuhinja Interest, 72 cm
38,87 €

29,30 €

Otroška kuhinja Interest je odlična izbira za zgodnje kuharske podvige vaših najmlajših. Opremljena je z različnimi pripomočki in dvema baterijskima kuhalnima ploščama. Baterije niso priložene.


kuhinjski set na baterije
19,99 €

16,30 €

Kuhinjski elementi z 20 delnim priborom. Ko je sestavljen lahko služi kot stol, a ko pride čas za igro, se hitro transformira v atraktivne kuhinjske elemente.


Woody mala kuhinja „Buona cucina”
78,13 €

66,30 €

Kuhinja ima pečico in pomivalno korito ter vsebuje veliko število dodatkov (lonec, ponev, sol, poper, lonček, pokrov in drugo). Vrata omare se odpirajo, gumbi pa so vrtljivi.


Smoby otroška kuhinja Cooky-25%
44,99 €

33,40 €

Odlična cena

Smoby otroška kuhinja, izdelana iz kakovostne plastike. Kuhinja ima veliko dodatkov, ki bodo zagotovili obilo zabave. Primerna je za otroke od 18 mesecev naprej.


Hape kuhinja - multifunkcijska
151,99 €

137 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroška multifunkcijska kuhinja priznanega proizvajalca Hape s priloženo kovinsko posodo za otroke, ki si želijo pravcate kulinarične izkušnje.


Otroška kuhinja
34,99 €

29 €

Kuhinjski set meri v višino 76 cm in vsebuje 21 različnih kuhinjskih pripomočkov (posodo, pribor in živila).