Najdeno: 34

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Smoby kuhinja Bon Apetit, oranžna
55,99 €

47,60 €

Zadnji kos!

Bogato opremljena kuhinja Bon Appetit ponuja vse sodobne aparate, ki se jih potrebuje za pripravo okusnega in zdravega obroka. Ta moderno zasnovana kuhinja ima pečico, kuhalno ploščo, umivalnik, prostor za shranjevanje in 16 kosov pripadajoče opreme. Zasnovana je v prijetni oranžni barvi.


Smoby kuhinja Maša in medved
49,99 €

43,60 €

Zadnji kos!

Kuhinja je dobro opremljena, saj vključuje pomivalno korito, štedilnik in pečico, aparat za kavo, ter pribor in servis, vsega skupaj 22 kosov.


Smoby igralna kuhinja Bon Appetit Chef
54,67 €

47,60 €

Zadnji kos!

Priljubljena kuhinja Bon Appetit Chef v belo – sivi barvi. Kuhinja ima veliko dodatkov in je opremljena s sodobnimi aparati. Omogoča pripravo čudovitih jedi. Vključuje kuhališče, pečico, hladilnik, pomivalno korito, vgrajen aparat za kavo in uro.


Smoby elektronska kuhinja Bon Appetit
59,99 €

50,80 €

Zadnji kos!

Elektronska kuhinja bo otroke navdušila z zvočnimi učinki prave kuhinje. Opremljena je s hladilnikom, kuhalnikom, pečico ter drugimi dodatki, skupaj 23 kosov.


Smoby otroška kuhinja Cooky
44,99 €

37 €

Smoby otroška kuhinja, izdelana iz kakovostne plastike. Kuhinja ima veliko dodatkov, ki bodo zagotovili obilo zabave. Primerna je za otroke od 18 mesecev naprej.


Woody kuhinjski otok Wendy, rdeča-20%
109,99 €

87,90 €

Zadnji kos!

Lepo oblikovana kuhinja je izredno lepih barv. Kuhinjo odlikuje korito s pipo, pečica, katere se lahko odpre vrata in gumbi za električno in mikrovalovno pečico. Zraven dobite vse dodatke.


Hape kuhinja - multifunkcijska
151,99 €

135 €

Otroška multifunkcijska kuhinja priznanega proizvajalca Hape s priloženo kovinsko posodo za otroke, ki si želijo pravcate kulinarične izkušnje.


Klein Kuhinja Bosch Style
79,99 €

69,70 €

Zadnji kos!

Kuhinja za otroke licencirane blagovne znamke Bosch je opremljena z zvočnimi efekti. Sestavljena je iz štedilnika, pečice, hladilnika, aparata za kavo, nape in druge opreme. Vključuje 47 kosov opreme.


Klein kuhinja MIELE "Gourmet Deluxe"
91,99 €

79,20 €

Zadnji kos!

Kuhinja Miele za vse prave majhne gospodinje. Velik nabor funkcij in dodatne opreme, ki poskrbi za realistično igro malih kuharjev. Primerno za otroke starejše od treh let.


Woody mala kuhinja „Buona cucina”
78,13 €

65,30 €

Zadnji kos!

Kuhinja ima pečico in pomivalno korito ter vsebuje veliko število dodatkov (lonec, ponev, sol, poper, lonček, pokrov in drugo). Vrata omare se odpirajo, gumbi pa so vrtljivi.


Smoby otroška kuhinja Tefal Studio XL, elektronska, zeleno-siva
119,99 €

94,40 €

Smoby otroška kuhinja Tefal Studio XL je odlična elektronska kuhinja. Ima kavni aparat, električno kuhalno ploščo s kuhalnim zvokom, hladilnik, pečico in pomivalni stroj. Lonec vam omogoča, da palačinke zavrtite z metanjem.


Ecoiffier Francoska kuhinja
30,95 €

13 €

Odlična osnovna kuhinja z vsemi potrebščinami, ki jih potrebuje vaša kuharica ali kuhar. Kuhinja bo zabavale vaše otroke od 18 meseca starosti. Paket vsebuje tudi veliko pripomočkov. Izdelano iz visoko kakovostne plastike.


Woody otroška kuhinja Julia, črtasta-28%
69,99 €

49,90 €

Odlična cena

Čudovita lesena kuhinja Julia vključuje vse gospodinjske aparate, ki so potrebni za kar najbolj realistično in zabavno igro v kuhinji.


Woody kuhinja Lily, otroška
134,99 €

107,10 €

Rožnata lesena kuhinja je opremljena s pečico, hladilnikom, kuhalno ploščo in pomivalnim koritom.


Alltoys kuhinja 360° Smart
76,77 €

34,70 €

Inteligentna kuhinja, ki prinaša vse v enem se vrti za 360 stopinj in vključuje pralni stroj z vrtljivim bobnom, hladilnik za led, pečico, umivalnik in kuhališče z zvočnimi učinki.


Klein kuhinjski trikotnik Miele
89,99 €

78,10 €

Kuhinja Miele za vse prave majhne gospodinje. Velik nabor funkcij in dodatne opreme, ki poskrbi za realistično igro malih kuharjev. Primerno za otroke starejše od treh let.


Unikatoy otroška kuhinja Interest, 72 cm
38,87 €

29,10 €

Otroška kuhinja Interest je odlična izbira za zgodnje kuharske podvige vaših najmlajših. Opremljena je z različnimi pripomočki in dvema baterijskima kuhalnima ploščama. Baterije niso priložene.


kuhinjski set na baterije
19,99 €

Kuhinjski elementi z 20 delnim priborom. Ko je sestavljen lahko služi kot stol, a ko pride čas za igro, se hitro transformira v atraktivne kuhinjske elemente.


Hape kuhinja 4-v-1
229,99 €

199,90 €

Trenutno ni na zalogi

Otroci boste prav gotovo začel gojiti ljubezen do te večnamenske kuhinje 4-v-1, ta vas bo zagotovo očarala s svojimi napravami in funkcijami! Kuhinja je opremljena s praktično napo, avtentično mikrovalovno pečico ter s pomivalnim strojem. Vprašajte vašega otroka ali vam bi v njegovi novi kuhinji pripravil okusne jedi!


Klein kuhinja Miele
59,99 €

43,90 €

Trenutno ni na zalogi

Kuhinja za otroke Miele. Opremljena je z jedilnico in priborom. Ima štedilnik, pečico in umivalnik.


Otroška kuhinja
34,99 €

Trenutno ni na zalogi

Kuhinjski set meri v višino 76 cm in vsebuje 21 različnih kuhinjskih pripomočkov (posodo, pribor in živila).