Bino Otroška kuhinja, rdeča
176,08 € 104,43 €

Zadnji kos!

V tej kuhinji ne sme manjkati noben majhen kuhar. To je kakovostna in fino podrobna kuhinja v rdeči barvi. Vaši otroci se bodo z njo neizmerno zabavali in uživali. Otroci pridobivajo tudi socialna in komunikacijska znanja.

Woody otroška kuhinja Julia, črtasta
69,99 € 56,91 €

Čudovita lesena kuhinja Julia vključuje vse gospodinjske aparate, ki so potrebni za kar najbolj realistično in zabavno igro v kuhinji.

Smoby zložljiva kuhinja Tefal Opencook, elektronska, rdeča
79,99 € 78,14 €

Ta elektronska kuhinja je prva otroška kuhinja, ki bo pripravljena v 10 sekundah! Kompaktna kuhinja je vnaprej sestavljena in jo je mogoče enostavno odpreti v nekaj preprostih korakih. Po igranju jo lahko zlahka zložite, da prihranite prostor – hladilnik in police preprosto potisnete pod štedilnik, umivalnik in jedilni prostor se zložita navzdol, napa pa se umakne.

Woody kuhinjski otok Wendy, rdeča
109,99 € 99,53 €

Lepo oblikovana kuhinja je izredno lepih barv. Kuhinjo odlikuje korito s pipo, pečica, katere se lahko odpre vrata in gumbi za električno in mikrovalovno pečico. Zraven dobite vse dodatke.

Woody otroška kuhinja Samorog
78 € 67,51 €

Kuhinja v slogu samoroga vsebuje veliko število dodatkov (lonec, ponev, stresalnik soli, stresalnik popra, lonec, pokrov, …). Vrata omare se odpirajo, gumbi pa so vrtljivi. Kuhinja je dobavljiva v razstavljenem stanju.

Woody Kotna kuhinja s plastičnimi košarami, bela
132,60 € 112,41 €

Oblikovana kuhinjska niša z zvočnimi in svetlobnimi učinki v kakovostni izdelavi od znamke Woody. Po polnjenju z loncem je kuhalna plošča osvetljena z rdečo lučjo in zasliši se žuboreča voda. Ko pritisnete gumb na omari za dim, zasveti lučka na dnu omare za hlajenje. Kuhinja se s svojim preprostim dizajnom in belo barvo prilega kateri koli otroški sobi.

Smoby Kuhinja Tefal Evolutive Gourmet + voda
214,20 € 203,59 €

Zadnji kos!

Sodobna in robustna kuhinja z mnogimi lastnostmi raste skupaj z vašim otrokom, z odstranljivimi podstavki, ki lahko dvignejo pult za 8 cm. Kuhinja ima trdno in stabilno konstrukcijo. Ima vreli učinek mehurčkasto vodo, korenje, ki ga lahko razrežemo, in toplotno občutljive testenine, ki spremenijo barvo, če jih damo v hladno vodo

Smoby kuhinja Studio Tefal XL Bubble, elektronika, modro-rumena
112,80 € 108,28 €

Zadnji kos!

Kuhinja Tefal Studio XL je zaradi svoje velikosti primerna za istočasno igranje več otrok hkrati. V kuhinji je vgrajen kavni aparat na kapsule in izdelovalec gaziranih pijač. Električna kuhalna plošča, hladilnik, pečica in pomivalni stroj.

Bayer Chic lesena kuhinja, sivo-bela
148,45 €

Zadnji kos!

Lesena kuhinja je namenjena vseh malim kuharjem. S to čudovito otroško kuhinjo se bo vaš otrok izjemno zabaval. Povabi na kosilo še svoje prijatelje in pokaži, da si najboljši kuhar. Kuhinja je opremljena, tako da otroka zaposli in zabava dolgo časa.

Plan Toys pomivalno korito in hladilnik
51,70 €

Zadnji kos!

Dopolnite svojo malo kuhinjsko s tem lesenim kompletom pomivalnega korita in hladilnika od ekološke znamke Plan Toys. Zahvaljujoč majhni teži se lahko komplet premakne in postavi tam, kjer je potreben.

Woody otroška kuhinja Samorog - Odprta embalaža-24%
78 € 58,73 €

Odprta embalaža

Kuhinja v slogu samoroga vsebuje veliko število dodatkov (lonec, ponev, stresalnik soli, stresalnik popra, lonec, pokrov, …). Vrata omare se odpirajo, gumbi pa so vrtljivi. Kuhinja je dobavljiva v razstavljenem stanju. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Lamps Lesena kuhinja
113 € 73,16 €

Te leseni elementi ne smejo manjkati v nobeni otroški kuhinji. Opremljena je s štedilnikom, pečico, umivalnikom, pralnim strojem in mikrovalnovno pečico. V kompletu prejmete tudi 2 lonca, 2 kuhinjski posodi in uro.

Smoby Kuhinja Tefal Studio, elektronska, rdeča in bela
78 € 74,19 €

Kuhinja Tefal Studio XXL je zaradi svoje velikosti primerna za istočasno igranje več otrok hkrati. V kuhinji je vgrajen kavni aparat na kapsule in izdelovalec gaziranih pijač. Električna kuhalna plošča, hladilnik, pečica in pomivalni stroj.

Lamps lesena kuhinja
90,70 € 76,62 €

Ta lesena kuhinja ne sme manjkati nobene majhne kuhinje. Opremljen je s štedilnikom, pečico, umivalnikom, pralnim strojem in mikrovalovno pečico. Vključuje tudi tudi 2 lonca in uro.

Smoby kuhinja Bon Appetit, elektronska, rdeče-bela
58,30 € 56,08 €

Kuhinja Bon Appetit v belo-rdeči izvedbi z zvočnimi učinki. Opremljen je z aparatom za kavo, elektronsko kuhalno ploščo, hladilnikom, pečico ter z bogatim naborom dodatkov.

Smoby kuhinja Bon Appetit Cherry, elektronska, zeleno-rumena
64,20 € 54 €

Kuhinja Bon Appetit Češnja v zeleno-beli izvedbi, primerna za vse male kuharje. Kuhinja ima razširjeno delovno površino. Paket vsebuje kavni aparat s kapsulami, elektronsko kuhalno ploščo, hladilnik, pečico, posodo in predloge.

Bino Otroška kuhinja
179,20 € 104,58 €

Otroška kuhinja z dodatki in prigrizki v enem ponuja širok prostor za otroško zabavo in neskončno domišljijo. To razvija ustvarjalnost vaših otrok in ponuja ogromno različnih domiselnih iger.

Wader Party World – plinski štedilnik s posodo
8,03 €

Plinski kuhalnik z lonci in dodatki v tradicionalnih barvah. Štedilnik in dodatki so izdelani iz kakovostne neškodljive plastike. Fantastičen dodatek za vsakega malega kuharja. Primeren od 1. leta starosti dalje.

Alltoys Smart, vrtljiva kuhinja 360°
89,99 € 38,35 €

Inteligentna kuhinja, ki prinaša vse v enem se vrti za 360 stopinj in vključuje pralni stroj z vrtljivim bobnom, hladilnik za led, pečico, umivalnik in kuhališče z zvočnimi učinki.

Hape kuhinjski žar set
43,08 €

Set za pripravo zajtrka vsebuje 2 rezini kruha, med, maslo, krožnik in nož. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

Unikatoy otroška kuhinja Interest, 72 cm
39,90 € 35,91 €

Odlična cena

Otroška kuhinja Interest je odlična izbira za zgodnje kuharske podvige vaših najmlajših. Opremljena je z različnimi pripomočki in dvema baterijskima kuhalnima ploščama. Baterije niso priložene.

Hape kuhinja s pultom-26%
149,99 € 110,20 €

Odlična cena

Kuhinja v beli barvi ima izvlečni pult za več prostora za pripravo okusnih jedi.

Hape multifunkcijska kuhinja 4 v 1
247,68 €

Otroci bodo radi uporabljali večfunkcionalno kuhinjo s paleto očarljivih naprav in funkcij, vključno s svetilko in avtentičnim zvokom mikrovalovne pečice. Primerna za otroke od 3. leta.

Hape multifunkcijska kuhinja
183,08 €

Otroška kuhinja za ustvarjanje najboljših jedi vključuje hladilnik in prostor za posodo. Primerno za otroke od 3. leta starosti.

Bayer Chic lesena kuhinja, zeleno-bela
179,15 €

Lesena kuhinja je namenjena vseh malim kuharjem. S to čudovito otroško kuhinjo se bo vaš otrok izjemno zabaval. Povabi na kosilo še svoje prijatelje in pokaži, da si najboljši kuhar. Kuhinja je opremljena, tako da otroka zaposli in zabava dolgo časa.

kuhinjski set na baterije
19,99 € 18,58 €

Kuhinjski elementi z 20 delnim priborom. Ko je sestavljen lahko služi kot stol, a ko pride čas za igro, se hitro transformira v atraktivne kuhinjske elemente.

Denis kuhinjski set
11,07 €

Končno bo lahko vaše dekle pripravila okusno kosilo v svoji ljubki prenosni kuhinji. To bo lahko počela kar na poti, saj se praktična kuhinja skriva kar v vsestranskem roza kovčku.

Smoby Kuhinja Tefal Evolutive + voda
155,70 € 145,26 €

Sodobna in robustna kuhinja z mnogimi lastnostmi raste skupaj z vašim otrokom, z odstranljivimi podstavki, ki lahko dvignejo pult za 8 cm. Kuhinja ima trdno in stabilno konstrukcijo. Ima vreli učinek mehurčkasto vodo, korenje, ki ga lahko razrežemo, in toplotno občutljive testenine, ki spremenijo barvo, če jih damo v hladno vodo

Smoby kuhinja Bon Apetit, oranžna
55,99 € 46,81 €

Bogato opremljena kuhinja Bon Appetit ponuja vse sodobne aparate, ki se jih potrebuje za pripravo okusnega in zdravega obroka. Ta moderno zasnovana kuhinja ima pečico, kuhalno ploščo, umivalnik, prostor za shranjevanje in 16 kosov pripadajoče opreme. Zasnovana je v prijetni oranžni barvi.

Klein Kuhinja Bosch Style
79,99 € 70,90 €

Kuhinja za otroke licencirane blagovne znamke Bosch je opremljena z zvočnimi efekti. Sestavljena je iz štedilnika, pečice, hladilnika, aparata za kavo, nape in druge opreme. Vključuje 47 kosov opreme.