Smoby hiška Friends House s kuhinjo
429,99 €

365,40 €

Zadnji kos!

Smoby vrtna hiška Friends z zunanjo kuhinjo. Ima stabilne stene, okna s polknami, delujoč zvonec in vrata, ki jih je mogoče odpreti.


DOLU otroška vrtna hiša z ograjo, plastična, modra
143,99 €

122,20 €

Zadnji kos!

Velika, barvita vrtna hiša s sprednjo teraso in rumeno ograjo je pripravljena za otroke. Zabava na vrtu se lahko začne! Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem.


KETER hišica s toboganom in tunelom FUNTIVITY PLAY HOUSE, zelena
180 €

Zadnji kos!

Igralnica s toboganom in vhodnim tunelom, ki bo vašim najmlajšim prav gotovo zelo všeč. Keter Funtivity PlayHouse , vrtna igralnica je izdelana iz trpežne plastike in se ponaša z UV zaščiti, zato ne bo zbledela. Uporabite jo lahko tudi v zaprtih prostorih in na prostem ter jo sestavite povsem brez orodja. Hišica je primerna za otroke od 2 do 6 let.


Marian Plast hišica Happy House
149,99 €

120,80 €

Izredno priljubljena in dobro prodajana vrtna hišica s funkcionalnimi vrati in okni. Happy House zagotavlja obilo zabave za vaše otroke. Ponaša se z vrati, poštnim nabiralnikom, dvema odprtima oknoma ter z oknoma s polkni.


Woody hišica lesena
164,99 €

148,70 €

Lesena hiša znamke Woody je lesena z barvnimi obrobami okrog oken in vrat. Primerna je za vsak vrt. Narejena je iz smrekovega lesa, a streha je iz PVC folije.


DOLU velika vrtna hiša City
93,99 €

80,40 €

Velika vrtna hiša City je pripravljena na vaše otroke! Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Ima velike stabilne stene in je pripravljena na igro vsakega otroka.


Marian Plast hišica Benetton
99,99 €

77,60 €

Otroška hišica Benetton je narejena iz trpežne plastike. Odlikujejo je vrata, dva odprta okna in okno s polknom. Zaradi sovje priročne višine 95 cm je primerna za otroške sobe, manjši vrt ali dvorišče.


DOLU otroška vrtna hiša, plastična, modra
119,99 €

101,80 €

Velika vrtna hiša je pripravljena na vaše otroke! Opremljena je z okni in vrati. Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Visoko kakovostne plastične stene ponujajo dolgotrajno uporabo.


Marian Plast hiška Farm House
134,58 €

129,40 €

Hiška Marian Plast Farm House je idealen otroški dodatek za vaš vrt. Otroci se bodo v njej zabavali in jo uporabljali vsak trenutek, ki ga bodo preživeli na prostem. Pohvali se z enim vhodom, in 3 okni. Primerna je za otroke od 3. leta starosti naprej.


DOLU vrtna hiša z ograjo
131,92 €

99,80 €

Dolu vrtna hiša z ograjo je narejena iz kakovostnega materiala in omogoča enostavno montažo.


Smoby hiška My House
269,19 €

243 €

Hiška Smoby My House je idealen otroški dodatek za vaš vrt. Otroci se bodo v njej zabavali in jo uporabljali vsak trenutek, ki ga bodo preživeli na prostem. Pohvali se z UV zaščito, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zvoncem in poštnim predalom na vratih. Primerna je za otroke od 1. leta starosti naprej.


CUBS otroška lesena hiša Filip
227,10 €

Lesena hiša CUBS je zgrajena samo iz kombinacije visokokakovostnega bora, smreke in jelovega lesa. Ima en vhod in okno. Izviren in izjemno kakovosten otroški dodatek za vaš vrt. Primerno za otroke od 3. leta starosti.


CUBS otroška lesena hiša Petrol
691,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lesena hiša CUBS je kot prava bencinska postaja s trgovino. Hiša je zgrajena iz kombinacije visokokakovostnega bora in jelke. Razdeljena je v dve sobi z vrati in okni s pleksi steklom. Izviren in izjemno kakovosten otroški dodatek za vaš vrt.


Buddy Toys hiška Fun
138,42 €

114,30 €

Plastična čarobna hiška BuddyToys Fun je idealen otroški dodatek za vaš vrt. Otroci se bodo v njej zabavali in jo uporabljali vsak trenutek, ki ga bodo preživeli na prostem. Pohvali se z UV zaščito, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zvoncem in poštnim predalom na vratih. Primerna je za otroke od 2. leta starosti naprej.


Buddy Toys hiška Magic
99,99 €

80,50 €

Plastična čarobna hiška BuddyToys Magic je idealen otroški dodatek za vaš vrt. Otroci se bodo v njej zabavali in jo uporabljali vsak trenutek, ki ga bodo preživeli na prostem. Pohvali se z UV zaščito, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Primerna je za otroke od 2. leta starosti naprej.


KETER otroška vrtna hišica FOLDABLE PLAYHOUSE, zelena
89 €

Igralnica v katero se bodo vaši najmlajši zaljubili. Keter zložljiva PlayHouse, vrtna hišica za igro, je izdelana iz trpežne plastike in je na voljo v barvnih odtenkih v zeleni in rdeči barvi, prav tako pa se ponaša tudi z UV zaščiti, zato ne bo zbledela. Uporabite jo lahko tudi v zaprtih prostorih in na prostem ter jo sestavite povsem brez orodja. Hišica je primerna za otroke od 2 do 6 let.


Let's play igralna lesena hiša
130,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Barvita, lesena, igralna hiša je odlično mesto za vaše otroke in njihove prijatelje, kjer lahko uživajo v obilici zabave. Otroci lahko uporabijo hiško tudi, kot gledališki teater in uprizarjajo gledališke predstave.


Marian Plast hišica z delavnico
149,99 €

133,20 €

Hišica z delavnico je izredno živih barv. Odlikujejo je okna in vrata. Hiška bo idealen prostor za vašega malega mojstra. Zraven dobite vse dodatke. Primerna je za otroško sobo ali vrt.


Marian Plast Vrtna hišica z ograjico
141 €

Zabavna vrtna hišica, ki bo vsekakor poskrbela za zabavo vaših otrok. Ponaša se z barvitimi barvami ter z ograjico, ki ponuja lep razgled iz hišice.


TRIGANO lesena hiška Mona
190,90 €

Lesena hiška TRIGANO odlično popestri vsak vrt. Otroška hiška je izdelana iz plošč debeline 15 mm, ter se ponaša z dimenzijami 103 × 99 × 136 cm . Kakovostna obdelan les zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Primerno za otroke od 3. leta starosti.


Smoby hiška Friends House
399,99 €

348 €

Plastična otroška hiška SMOBY Friends House je odlično vrtno igralo, ki bo otrokom nudilo dolge ure zabave. Ima funkcionalen zvonec, okna in vrata hiške pa se odpirajo. Primerno je za otroke od 3. leta naprej, ponuja pa dovolj prostora, da se v njej igra do 5 otrok hkrati.


Smoby hiša s toboganom
369,99 €

365,40 €

Dvonadstropna vrtna hiša s stopnicami in toboganom v beli, rdeči in zeleni barvi. Ima trdne stene, vrata, ki se odpirajo in in drsna polkna. Zaščitena je z UV zaščito, ki zagotavlja stabilnost barv.


Buddy Toys hiška Village, rdeča
134,58 €

125,30 €

Plastična vrtna hiška BuddyToys Village je idealen otroški dodatek za vaš vrt. Je prostorna in se v njej lahko igra več otrok. Primerna je za otroke od 2. leta starosti naprej.


Feber fantazijska hiška, roza
134,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Fantazijsko hiško lahko postavite kamorkoli. Odporna je na zunanje vremenske vplive.


KETER otroška vrtna hišica FOLDABLE PLAYHOUSE, bež
89 €

Igralnica v katero se bodo vaši najmlajši zaljubili. Keter zložljiva PlayHouse, vrtna hišica za igro, je izdelana iz trpežne plastike in se ponaša z UV zaščiti, zato ne bo zbledela. Uporabite jo lahko tudi v zaprtih prostorih in na prostem ter jo sestavite povsem brez orodja. Hišica je primerna za otroke od 2 do 6 let.


KETER otroška vrtna hišica RANCHO PLAYHOUSE, zelena
122,80 €

Igralnica za otroke izdelana iz trajne plastike. Otroška vrtna hišica je na voljo v prijetnih živih barvah, ki ne bodo zbledele zaradi UV zaščite. Uporabljate jo lahko tudi v zaprtih prostorih in na prostem, ob montaži pa ne boste potrebovali orodja. Hišica je primerna za otroke od 2 do 6 let.


Smoby hiška Neo Floralia
329,99 €

280,10 €

Prostorna plastična otroška hiška SMOBY Neo Floralia je odlično vrtno igralo, ki bo otrokom nudilo dolge ure zabave. Ima stabilne stene, okna in vrata hiške pa se odpirajo. Primerno je za otroke od 3. leta naprej.