Najdeno: 16

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Smoby hiška Friends House s kuhinjo
429,99 €

359,90 €

Zadnji kos!

Smoby vrtna hiška Friends z zunanjo kuhinjo. Ima stabilne stene, okna s polknami, delujoč zvonec in vrata, ki jih je mogoče odpreti.


Smoby hiška Neo Floralia
329,99 €

274,20 €

Zadnji kos!

Prostorna plastična otroška hiška SMOBY Neo Floralia je odlično vrtno igralo, ki bo otrokom nudilo dolge ure zabave. Ima stabilne stene, okna in vrata hiške pa se odpirajo. Primerno je za otroke od 3. leta naprej.


Smoby hiška Friends House
399,99 €

342,80 €

Zadnji kos!

Plastična otroška hiška SMOBY Friends House je odlično vrtno igralo, ki bo otrokom nudilo dolge ure zabave. Ima funkcionalen zvonec, okna in vrata hiške pa se odpirajo. Primerno je za otroke od 3. leta naprej, ponuja pa dovolj prostora, da se v njej igra do 5 otrok hkrati.


Smoby hiša s toboganom
369,99 €

359,20 €

Zadnji kos!

Dvonadstropna vrtna hiša s stopnicami in toboganom v beli, rdeči in zeleni barvi. Ima trdne stene, vrata, ki se odpirajo in in drsna polkna. Zaščitena je z UV zaščito, ki zagotavlja stabilnost barv.


Dohany vrtna hišica
109,99 €

65,40 €

Plastična vrtna hišica za otroke je zelo preprosta za sestavljanje in je odporna proti vsem vremenskim razmeram.


DOLU otroška vrtna hiša, plastična, modra
119,99 €

100,30 €

Velika vrtna hiša je pripravljena na vaše otroke! Opremljena je z okni in vrati. Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Visoko kakovostne plastične stene ponujajo dolgotrajno uporabo.


DOLU otroška vrtna hiša z ograjo, plastična, modra
143,99 €

120,30 €

Velika, barvita vrtna hiša s sprednjo teraso in rumeno ograjo je pripravljena za otroke. Zabava na vrtu se lahko začne! Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem.


DOLU velika vrtna hiša City
93,99 €

79,90 €

Velika vrtna hiša City je pripravljena na vaše otroke! Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Ima velike stabilne stene in je pripravljena na igro vsakega otroka.


Woody hišica lesena
164,99 €

146,40 €

Trenutno ni na zalogi

Lesena hiša znamke Woody je lesena z barvnimi obrobami okrog oken in vrat. Primerna je za vsak vrt. Narejena je iz smrekovega lesa, a streha je iz PVC folije.


Smoby hiška Lodge
249,99 €

191,50 €

Trenutno ni na zalogi

Prikupna vrtna hiška iz visokokakovostne plastike z UV zaščito, primerna za otroke, starejše od 2 let.


Let's play igralna lesena hiša
124,50 €

Trenutno ni na zalogi

Barvita, lesena, igralna hiša je odlično mesto za vaše otroke in njihove prijatelje, kjer lahko uživajo v obilici zabave. Otroci lahko uporabijo hiško tudi, kot gledališki teater in uprizarjajo gledališke predstave.


Mochtoys otroška vrtna hiša s cvetlicami
159,99 €

114,10 €

Trenutno ni na zalogi

Kakovostna vrtna hiša s cvetjem blagovne znamke MOCHTOYS. Ima možnost odpiranja oken in vrat. Hiša je stabilen in otrokom omogoča varno plazenje in igro. Barve so odporne na UV žarke.