Dohany My First Play House, otroška vrtna hiša
99 €

56,30 €

Zadnji kos!

Otroška plastična hiša v modro rdeči barvi. Hiša ima stene in streho v različni barvi. Ima odpirajoča se okna in vrata. Hiša je primerna tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo.


DOLU velika vrtna hiša City-26%
93,99 €

68,80 €

Odlična cena

Velika vrtna hiša City je pripravljena na vaše otroke! Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Ima velike stabilne stene in je pripravljena na igro vsakega otroka.


Mochtoys Vrtna hišica - prodajna stojnica-21%
156,24 €

122,50 €

Odlična cena

Simpatična vrtna hiša v obliki prodajne stojnice bo odličen dodatek v vašem vrtu. Otroci se lahko igrajo na stojnici in se pri tem popolno zabavajo.


Smoby hiška Neo Floralia-26%
329,99 €

241,90 €

Odlična cena

Prostorna plastična otroška hiška SMOBY Neo Floralia je odlično vrtno igralo, ki bo otrokom nudilo dolge ure zabave. Ima stabilne stene, okna in vrata hiške pa se odpirajo. Primerno je za otroke od 3. leta naprej.


Smoby hiša s toboganom-15%
369,99 €

314,10 €

Odlična cena

Dvonadstropna vrtna hiša s stopnicami in toboganom v beli, rdeči in zeleni barvi. Ima trdne stene, vrata, ki se odpirajo in in drsna polkna. Zaščitena je z UV zaščito, ki zagotavlja stabilnost barv.


DOLU otroška vrtna hiša, plastična, modra-26%
119,99 €

87,60 €

Odlična cena

Velika vrtna hiša je pripravljena na vaše otroke! Opremljena je z okni in vrati. Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Visoko kakovostne plastične stene ponujajo dolgotrajno uporabo.


Marian Plast hišica Benetton-33%
99,99 €

66,80 €

Odlična cena

Otroška hišica Benetton je narejena iz trpežne plastike. Odlikujejo je vrata, dva odprta okna in okno s polknom. Zaradi sovje priročne višine 95 cm je primerna za otroške sobe, manjši vrt ali dvorišče.


KETER otroška vrtna hišica FOLDABLE PLAYHOUSE, bež
83,99 €

74,90 €

Odlična cena

Igralnica v katero se bodo vaši najmlajši zaljubili. Keter zložljiva PlayHouse, vrtna hišica za igro, je izdelana iz trpežne plastike in se ponaša z UV zaščiti, zato ne bo zbledela. Uporabite jo lahko tudi v zaprtih prostorih in na prostem ter jo sestavite povsem brez orodja. Hišica je primerna za otroke od 2 do 6 let.


Alltoys Vrtna hiša - Podeželska koča-29%
117,08 €

82,69 €

Odlična cena

Simpatična vrtna hiša v obliki vrtne hišice bo odličen dodatek v vašem vrtu. Otroci se lahko igrajo v hišici in se pri tem popolno zabavajo.


Marian Plast hišica z delavnico-23%
149,99 €

114,40 €

Odlična cena

Hišica z delavnico je izredno živih barv. Odlikujejo je okna in vrata. Hiška bo idealen prostor za vašega malega mojstra. Zraven dobite vse dodatke. Primerna je za otroško sobo ali vrt.


Let's play igralna lesena hiša
126,99 €

112,10 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Barvita, lesena, igralna hiša je odlično mesto za vaše otroke in njihove prijatelje, kjer lahko uživajo v obilici zabave. Otroci lahko uporabijo hiško tudi, kot gledališki teater in uprizarjajo gledališke predstave.


Smoby hiška Friends House-24%
399,99 €

300,20 €

Odlična cena

Plastična otroška hiška SMOBY Friends House je odlično vrtno igralo, ki bo otrokom nudilo dolge ure zabave. Ima funkcionalen zvonec, okna in vrata hiške pa se odpirajo. Primerno je za otroke od 3. leta naprej, ponuja pa dovolj prostora, da se v njej igra do 5 otrok hkrati.


Smoby hiška Neo Floralia - Odprta embalaža-30%
329,99 €

229,81 €

Odprta embalaža

Prostorna plastična otroška hiška SMOBY Neo Floralia je odlično vrtno igralo, ki bo otrokom nudilo dolge ure zabave. Ima stabilne stene, okna in vrata hiške pa se odpirajo. Primerno je za otroke od 3. leta naprej.


CUBS otroška lesena hiša Petrol
639,99 €

575,90 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Lesena hiša CUBS je kot prava bencinska postaja s trgovino. Hiša je zgrajena iz kombinacije visokokakovostnega bora in jelke. Razdeljena je v dve sobi z vrati in okni s pleksi steklom. Izviren in izjemno kakovosten otroški dodatek za vaš vrt.


Dohany vrtna hišica-43%
109,99 €

61,60 €

Odlična cena

Plastična vrtna hišica za otroke je zelo preprosta za sestavljanje in je odporna proti vsem vremenskim razmeram.


Marian Plast Vrtna hišica z ograjico-15%
123,99 €

104,90 €

Odlična cena

Zabavna vrtna hišica, ki bo vsekakor poskrbela za zabavo vaših otrok. Ponaša se z barvitimi barvami ter z ograjico, ki ponuja lep razgled iz hišice.


Smoby hiška Friends House s kuhinjo-30%
429,99 €

299 €

Odlična cena

Smoby vrtna hiška Friends z zunanjo kuhinjo. Ima stabilne stene, okna s polknami, delujoč zvonec in vrata, ki jih je mogoče odpreti.


DOLU vrtna hiša z ograjo-27%
131,92 €

95,90 €

Odlična cena

Dolu vrtna hiša z ograjo je narejena iz kakovostnega materiala in omogoča enostavno montažo.


Buddy Toys hiška Fun-28%
138,42 €

99 €

Odlična cena

Plastična čarobna hiška BuddyToys Fun je idealen otroški dodatek za vaš vrt. Otroci se bodo v njej zabavali in jo uporabljali vsak trenutek, ki ga bodo preživeli na prostem. Pohvali se z UV zaščito, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zvoncem in poštnim predalom na vratih. Primerna je za otroke od 2. leta starosti naprej.


KETER otroška vrtna hišica RANCHO PLAYHOUSE, zelena
109,99 €

98,90 €

Odlična cena

Igralnica za otroke izdelana iz trajne plastike. Otroška vrtna hišica je na voljo v prijetnih živih barvah, ki ne bodo zbledele zaradi UV zaščite. Uporabljate jo lahko tudi v zaprtih prostorih in na prostem, ob montaži pa ne boste potrebovali orodja. Hišica je primerna za otroke od 2 do 6 let.


KETER otroška vrtna hišica FOLDABLE PLAYHOUSE, zelena
76,80 €

Odlična cena

Igralnica v katero se bodo vaši najmlajši zaljubili. Keter zložljiva PlayHouse, vrtna hišica za igro, je izdelana iz trpežne plastike in je na voljo v barvnih odtenkih v zeleni in rdeči barvi, prav tako pa se ponaša tudi z UV zaščiti, zato ne bo zbledela. Uporabite jo lahko tudi v zaprtih prostorih in na prostem ter jo sestavite povsem brez orodja. Hišica je primerna za otroke od 2 do 6 let.


CUBS otroška lesena hiša Filip
204,77 €

195,90 €

Odlična cena

Lesena hiša CUBS je zgrajena samo iz kombinacije visokokakovostnega bora, smreke in jelovega lesa. Ima en vhod in okno. Izviren in izjemno kakovosten otroški dodatek za vaš vrt. Primerno za otroke od 3. leta starosti.


Smoby hiška My House-22%
269,19 €

209,70 €

Odlična cena

Hiška Smoby My House je idealen otroški dodatek za vaš vrt. Otroci se bodo v njej zabavali in jo uporabljali vsak trenutek, ki ga bodo preživeli na prostem. Pohvali se z UV zaščito, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zvoncem in poštnim predalom na vratih. Primerna je za otroke od 1. leta starosti naprej.


Woody hišica lesena-22%
164,99 €

128,10 €

Odlična cena

Lesena hiša znamke Woody je lesena z barvnimi obrobami okrog oken in vrat. Primerna je za vsak vrt. Narejena je iz smrekovega lesa, a streha je iz PVC folije.


Buddy Toys hiška Magic-33%
99,99 €

66 €

Odlična cena

Plastična čarobna hiška BuddyToys Magic je idealen otroški dodatek za vaš vrt. Otroci se bodo v njej zabavali in jo uporabljali vsak trenutek, ki ga bodo preživeli na prostem. Pohvali se z UV zaščito, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Primerna je za otroke od 2. leta starosti naprej.


Feber fantazijska hiška, roza
134,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Fantazijsko hiško lahko postavite kamorkoli. Odporna je na zunanje vremenske vplive.


Marian Plast hišica Happy House-30%
149,99 €

104,20 €

Odlična cena

Izredno priljubljena in dobro prodajana vrtna hišica s funkcionalnimi vrati in okni. Happy House zagotavlja obilo zabave za vaše otroke. Ponaša se z vrati, poštnim nabiralnikom, dvema odprtima oknoma ter z oknoma s polkni.


KETER hišica s toboganom in tunelom FUNTIVITY PLAY HOUSE, zelena
155,20 €

Odlična cena

Igralnica s toboganom in vhodnim tunelom, ki bo vašim najmlajšim prav gotovo zelo všeč. Keter Funtivity PlayHouse , vrtna igralnica je izdelana iz trpežne plastike in se ponaša z UV zaščiti, zato ne bo zbledela. Uporabite jo lahko tudi v zaprtih prostorih in na prostem ter jo sestavite povsem brez orodja. Hišica je primerna za otroke od 2 do 6 let.


Buddy Toys hiška Village, rdeča-19%
134,58 €

108,10 €

Odlična cena

Plastična vrtna hiška BuddyToys Village je idealen otroški dodatek za vaš vrt. Je prostorna in se v njej lahko igra več otrok. Primerna je za otroke od 2. leta starosti naprej.


Alltoys otroška vrtna hiša Barbie
116,93 €
113 €

otroška vrtna hiška bo prav gotovo zelo priljubljena med deklicami – izdelana je po licenci Barbie. Izdelano iz roza visoko kakovostne plastike. Hiša ima dve okni, ki ju je mogoče odpreti,vhod z ograjo, poštni predal in veliko dodanih nalepk. Samo tisto, kar si vsi ljubitelji Barbie želijo.