Najdeno: 39

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Kuhinjski set bat.
26,99 €

Zadnji kos!

Kuhinjski set ima priloženih 16 kosov posode.


Woody otroški kuhinjski lonci
15,99 €

13,80 €

Zadnji kos!

Woody komplet otroških loncev iz nerjavečega jekla, ki so idealen pripomoček za vse mlade kuharske navdušence. Primerno za otroke od 3. leta naprej.


Woody set kuhinjskih pripomočkov
14,99 €

12,70 €

Set kuhinjskih pripomočkov je nepogrešljiv del opreme vsakega malega kuharskega mojstra, ki želi speči slastne piškote. Pripomočki so primerni za igro s plastelinom, glino ali s pravim testom.


Lamps košara s posodo za kosilo
7,73 €

S tem pisanim kompletom za serviranje izvrstnega kosila boste v košari prejeli vse pripomočke za pripravo kosila vašim prijateljem – prav gotovo boste pripravili nepozabno pogostitev. Velika košara vsebuje vse, kar potrebujete: štedilnik s ponvijo in lonec ter vse potrebne posode za delo.


Lamps košarica za serviranje čajanke
7,73 €

6,57 €

S tem pisanim kompletom za serviranje na čajanki boste v košari prejeli vse pripomočke za pogostitev vaših prijateljev – prav gotovo boste pripravili nepozabno pogostitev. Velika košara vsebuje vse, kar potrebujete: posoda za kuhanje in čaj ter pribor.


Smoby graščina iz medenjaka
15,43 €

11,40 €

Edinstveni kreativni set za male pekače. S tem kompletom lahko spečete pravi grad iz medenjaka. Komplet vsebuje kalupe in dodatke, ki so potrebni za izdelavo. In tudi navodilo, ki vam bo pomagalo pri izdelavi


Woody otroški set posode in kuhinjskih pripomočkov, rdeč
24,16 €

19,10 €

Čudovit set kuhinjske posode za otroke vključuje vse pripomočke, ki so potrebni za kar najbolj realistično in zabavno igro v kuhinji. Izdelek je na voljo z emajlom v priljubljeni kombinaciji rdeče barve in belih pik.


Hape opekač

Hape opekač

Ocena: 4
19,99 €

18,60 €

Veliki leseni opekaš je odlična igrača za igranje različnih vlog, s katero se otroci za trenutek potopijo v svet odraslih.


Denis Sadni set L
12,99 €

10,10 €

Set s sadjem je odličen način za male kuharske mojstre, da se naučijo kuharskih veščin obenem pa spoznajo različne vrste sadja.


Kuhinjski set batertijski
17,99 €

Velikost seta je 43×27 cm. Set vsebuje štedilnik na baterije ( 2 AA, 1,5 V, ki nista priloženi), posodo, čajnik, krožnike, pribor. Set vključuje tudi možnost zvočnih in svetlobnih efektov.


Set za kuhanje, rdeč
12,99 €

7,90 €

Set za kuhanje vsebuje 16 delov kuhinjskega pribora, ki so kopija pravega pribora. Pribor je narejen in kakovostne plastike,


Faro komplet za izdelovanje slaščic
18,99 €

11,10 €

Trenutno ni na zalogi

Komplet za izdelovanje slaščic vsebuje vse potrebno za otroško slaščičarno. Vsebuje valjar, skledo, modelčke in ostale pripomočke, ki so nepogrešljivi pri pripravi okusnih slaščic. Naj se peka tort in piškotov prične!


Faro kromiran ekonom lonec z dodatki
18,99 €

11,70 €

Trenutno ni na zalogi

Moderno oblikovan kromiran ekonom lonec je zasnovan po zgledu italijanske blagovne znamke Lagostina. Njegov pokrov se odpira in zapira prav tako kot pravi lonec. Priloženi pa so tudi dodatki in pripomočki za pripravo okusne juhe.


Hape Jedilni set
30,70 €

23,19 €

Trenutno ni na zalogi

S svojim loncem, krožniki, ponvijo in dodatki, ki sestavljajo jedilni set ima vaš otrok vse, kar potrebuje, za kuhanje okusne hrane za prijatelje ali družino. To je čas za razvoj domišljije in priprava jedi in pogrinjka je sestavni del tega.


Hape Moj mali aparat za kavo
23,54 €

17 €

Trenutno ni na zalogi

Usedi se za trenutek ter se spočij ob skodelici odlične aromatične kave! Tej igrači boste neizmerno hvaležni za čudovite trenutke, ki jih boste preživeli ob kuhanju kave. Aparat za kavo je ponuja široko paleto dodatkov – skodelico, mleko, sladkor, kavo in žlico. Ob kavi lahko uživa prav vsak, brez izjeme!


Hape Moj mali mešalnik
23,54 €

17 €

Trenutno ni na zalogi

Ali že komaj čakate, da odrastete in postanete pravi pekar? Z mešalnikom si lahko otroci predstavljajo peko z moko in sladkorjem v posodici z rotacijskim mešalnikom.


Hape Moj mali opekač
23,54 €

17 €

Trenutno ni na zalogi

Čas za zajtrk ni bil nikoli tako zabaven! Otrok bo zelo vesel novega opekača za kruh. Tako bo lahko pripravil zajtrk za svoje prijatelje in družino. To je čas za čarobno družine že zelo zgodaj zjutraj.


Hape prerezana rojstnodnevna torta
20,95 €

14,29 €

Trenutno ni na zalogi

Čas je za praznovanje rojstnih dnevov! Ali si želiš privoščiti nekaj sladkega? Pripravi okusno čokoladno torto z jagodami. Sveče so že pripravljeni, zato se lahko začne! Torta je na voljo s premerom 19,4 cm in je odlična pomoč pri učenju barv, preprostih številk in drugih osnov, ki se najbolje učijo ob igri.


Hape set za vaflje
25,59 €

18,16 €

Trenutno ni na zalogi

Vsi ljubijo vaflje! Sedaj otroci lahko pripravijo svoje okusne vaflje za zajtrk ali popoldanski prigrizek s setom za vaflje.


Lamps set posod z dodatki
11,62 €

8,90 €

Trenutno ni na zalogi

S tem velikim kompletom kuhinjskih pripomočkov v kovinskem dizajnu lahko vsi majhni kuharji pripravijo najbolj okusne jedi. V kompletu boste dobili lonec, ponev, čajnik, korenček, grah ter okusno čebulo. V tem čudovitem in praktičnem paketu boste našli tudi okusne dodatke v obliki hrane za kuhanje.


Lamps set posod z dodatki
15,50 €

11,62 €

Trenutno ni na zalogi

S tem velikim kompletom kuhinjskih pripomočkov v kovinskem dizajnu lahko vsi majhni kuharji pripravijo najbolj okusne jedi. Vključuje lonec, čajnik, posodo za pečenko, ponev in pribor za obračanje. V tem čudovitem in praktičnem paketu boste našli tudi okusne dodatke v obliki hrane za kuhanje.


Let's play otroški kuhinjski mešalnik
12,99 €

10,96 €

Trenutno ni na zalogi

Noben kuhar ne more kuhati brez močnega kuhinjskega mešalnika, s katerim lahko pripravite najbolj okusne jedi. Mešalnik po vklopu daje realne zvoke, otroci pa uživajo v kulinarični zabavi.


Set za čaj, 13 delni
6,99 €

3,90 €

Trenutno ni na zalogi

Keramični servis za deklice vsebuje 4 skodelice in krožničke za čaj, vrček za mleko s pokrovčkom in večji servirni krožnik ter sladkornico s pokrovčkom.


Set za čaj, roza
8,99 €

5,50 €

Trenutno ni na zalogi

Set za deklice vsebuje 4 skodelice za kavo in 4 krožničke ter lonček za kuhanje kave expresso.


Set za kuhanje s kuhalnikom
9,99 €

7,80 €

Trenutno ni na zalogi

Set za kuhanje vebuje 10 delov kuhinjskega pribora: 2 ponvi v velikosti 2×19×11 cm, čajnik v velikosti 10×10×9 cm, posoda s pokrovom v velikosti 6×12×10 cm, posodici za sol in poper v velikosti 5×5,5 cm ter 3 žlice – kuhalnice v velikosti 16 cm.


Woody piknik komplet za čajanko, 8 kosov
12,87 €

11,31 €

Trenutno ni na zalogi

S tem kompletom za dve osebi bo čajanka na travniku neizmeren užitek! V svojo praktično košaro lahko dodate tudi punčko, torto ali sadje. Prav tako lahko povabite punčke ali vaše najljubše živali in govorite o različnih temah.


Woody pladenj s sadjem
19,99 €

18,50 €

Trenutno ni na zalogi

Leseni pladenj s sadjem je popolen pripomoček za male kuharske pomagače, ki želijo rezati skupaj s starši, vendar zaradi varnostnih razlogov ne smejo. Pladenj je popolna in varna rešitev za male nadobudneže, vi pa boste brez skrbi.


Woody pladenj z živili za rezanje za zajtrk
12,87 €

10,92 €

Trenutno ni na zalogi

Všečna živila na lesenem pladnju so sestavljena iz delov, ki so pritrjeni z Velcro pritrdilnimi elementi. Je vaš majhen pomočnik v kuhinji žalosten, ker ne sme rezati hrane? Imamo odlično varno rešitev za vas. Hrano je mogoče večkrat rezati in ponovno sestaviti.