Wader vrtnarski voziček z dodatki
9,56 €

Zadnji kos!

Zabava na peskovniku! Če želite dobro zabavo na peskovniku, potem ta igrača ne sme manjkati. Otroški voziček z dodatki v živahnih barvah bodo otroci takoj vzljubili. Izdelan je iz visoko kakovostne in neškodljive plastike. Dve barvni različici.


Hape igrača za pesek z zalivalko-43%
3,46 €

1,96 €

Zadnji kos!

Škropilnica je nepogrešljiva peskovita igrača za deklice in deklice. Idealno za eksperimentiranje z vodo in peskom, bodisi na plaži, na igrišču ali na vrtu. Ročaj je ergonomsko oblikovan in prinaša zelo udoben oprijem.


Kamion kiper, 40 cm + vedro-31%
12,90 €

8,90 €

Zadnji kos!

Zabavni plastični set kamiona kiperja in pripomočkov za igro s peskom bo navdušil vaše malčke, starejše od 18 mesecev. Velikost kamiona 40 cm.


Smoby set za peskovnik z vedrom in dodatki-29%
6,20 €

4,36 €

Odlična cena

Set za peskovnik z motivom pod licenco Toys Story. Vključeno je presejalnik peska, grabljice, lopatka, pesek in grabljice. Narejeno iz trdne plastike.


Smoby komplet za peskovnik z vedrom in dodatki
6,18 €

5,40 €

Komplet za peskovnik z motivom Mickey miške bo odlično darilo za vsakega otroka. Komplet vsebuje grablje, lopatko, modelček v obliki avtomobila in sito. Hitro na pesek!


Hape igrača za pesek, šapa
4,24 €

Šapa je nepogrešljiv del igrače za v pesek, ki je primerna za deklice in fante. Idealno za izkop velikanske jame, bodisi na plaži, na igrišču ali pa kar na domačem vrtu. Mali gradbeniki se bodo zelo zabavali s to velikansko šapo!


Hape igrača za pesek, vodni mlinček
8,31 €

6,50 €

Razširite svojo zbirko igrač za v pesek stem odličnim vodnim mlinčkom! Mlin je primeren za pretok vode in igro v pesku. Napolnite lij in pazite na kolesa po katerih se pretaka voda.


Hape igrača za pesek, vrtalka-32%
8,23 €

5,56 €

Odlična cena

Vrtajte v pesek in, če vrtate dovolj globoko, lahko najdete tudi vodo! Visoko kakovostna izdelava zagotavlja dolge ure vrtanja, polne odkrivanja, kaj je pod površjem vašega peska!


Smoby komplet za peskovnik z vedrom in dodatki-17%
6,21 €

5,10 €

Odlična cena

Komplet za peskovnik z motivom iz animirane serije PJ Mask. Vključen je presejalnik peska, grabljice, lopatka, modelček za oblikovanje in zalivalka. Narejeno iz trdne plastike.


Wader Ledeno kraljestvo set za peskovnik, 9 kosov
7,50 €

Komplet za v peskovnik z motivom Frozen je odlična igrača za otroke na vrtu ali peskovniku. Komplet vsebuje vedro, modelčke, lopatko, grabljice in mlinček. Izdelan je iz kakovostne plastike.


Wader Ledeno kraljestvo voziček za peskovnik
12,40 €

Zabava na peskovniku! Če želite dobro zabavo na peskovniku, potem ta igrača ne sme manjkati. Otroški voziček s dodatki za v peskovnik, narejen po priljubljeni risanki Frozen (Ledeno kraljestvo). Izdelan je iz visoko kakovostne in neškodljive plastike.


Mondo toys sladoledno vedro za peskovnik-26%
8,06 €

5,90 €

Odlična cena

Dodelan set za pesek vključuje lopatico in grabljice z dodelanim sladolednim motivom, je odlična igrača za vrt ali peskovnik. Pokrov vedra služi kot sito za pesek. Narejeno iz trdne plastike.


Adriatic mlin set 255, 30 cm-24%
5,99 €

4,50 €

Odlična cena

Set primeren za igranje v peskovniku, ki vsebuje mlin, sito, grabljice, lopatko in dva lika za odtis.


Hape vrtalnik za mivko, rumen
8,19 €

7,20 €

Odlična cena

Luknje boste lahko vrtali v mivko hitreje in z več zabave. Vrtalnik za mivko je odličen za igro v peskovniku ali na plaži.


Hape zidarski pribor za v pesek
6,19 €

4,70 €

S pomočjo tega zidarskega sklopa boste zgradili najlepše stavbe na svetu – kar iz peska! Komplet je idealen za razvijanje otroške spretnosti in domišljije. Paket vsebuje **modelček opeke, zidarsko žlico in zidarsko kelo za pesek **.


Hape igrače za pesek Pekarski set
5,41 €

4 €

Prav gotovo bo igranje s pekarskim setom v pesku nekaj najboljšega – boš spekel oziroma spekla najboljše palačinke kar iz peska? Ta komplet prinaša neomejene užitke v pesku. Paket vsebuje 3 različne pogače in slaščičarski pribor


Wader Frozen samokolnica
12,80 €

Plastična samokolnica z motivom Frozen je odlična igrača za otroke na vrtu ali peskovniku. Otroci lahko staršem pomagajo pri vrtnarjenju z lastnimi orodji. Samokolnica je izdelana iz kakovostne plastike.


Hape igrača za pesek - lopata za pesek
10,25 €

9,28 €

Prijemalnik zgrabi, skoplje in pobere ne samo kup peska, ampak tudi druge pomembne stvari. Tako boste lažje nosili najpomembnejše stvari za gradnjo. Povabite prijatelje in gradite skupaj!


Wader Dobri dinozaver samokolnica
12,80 €

Plastična samokolnica je odlična igrača za otroke na vrtu ali peskovniku. Otroci lahko staršem pomagajo pri vrtnarjenju z lastnimi orodji. Samokolnica je izdelana iz zelo kakovostne plastike z licenco filma Dobri dinozaver.


Hape igrača za pesek, komplet 5v1
15,27 €

11,90 €

Ta set 5 v1 bo idealen za na plažo, saj vsebuje vse, kar otrok potrebuje, da uživa ob igri na pesku! Zahvaljujoč praktičnemu vedru je povsem preprosto shraniti vse kar dobite v kompletu in celoto prenesti na drugo lokacijo. Peščenih gradov ni bilo še nikoli lažje zgraditi!