Wader vrtnarski voziček z dodatki
10,07 €

Zadnji kos!

Zabava na peskovniku! Če želite dobro zabavo na peskovniku, potem ta igrača ne sme manjkati. Otroški voziček z dodatki v živahnih barvah bodo otroci takoj vzljubili. Izdelan je iz visoko kakovostne in neškodljive plastike. Dve barvni različici.

Androni Magic Susy Stojnica s sladoledom
17,30 €

Zadnji kos!

Na trg je prišla nova stojnica s sladoledom. Vzemi svoje prijatelje in se hitro odpravi po to poletno poslastico – izberite svoj okus in opazujte, kako se polni vaš kornet. Izjemno lepa sladoledna stojnica za majhne ljubitelje sladoleda.

Kamion kiper, 40 cm + vedro
12,90 € 10,46 €

Zabavni plastični set kamiona kiperja in pripomočkov za igro s peskom bo navdušil vaše malčke, starejše od 18 mesecev. Velikost kamiona 40 cm.

Smoby zalivalka z vedrom in dodatki, 100% reciklirana
9,90 € 8,31 €

Opremite otroke za zabavo v peskovniku in popestrite njihovo zabavo! Set za peskovnik vključuje vedro, cedilo, grablje, lopato, posodo za pesek in zalivalko – torej vse, kar bodo otroci v peskovniku morda potrebovali. Poleg tega je celoten komplet in embalaža zasnovana iz 100% obnovljivih surovin.

Wader otroška prikolica
17,35 €

Zadnji kos!

Otroška prikolica se lahko uporablja kot samostojno vozilo, ali pa se lahko priključi na vozila serije Gigant. Vozilo je izdelano iz kakovostne plastike.

Wader Ledeno kraljestvo set za peskovnik, 9 kosov
10,20 € 8,25 €

Zadnji kos!

Komplet za v peskovnik z motivom Frozen je odlična igrača za otroke na vrtu ali peskovniku. Komplet vsebuje vedro, modelčke, lopatko, grabljice in mlinček. Izdelan je iz kakovostne plastike.

Ecoiffier Retro voziček sz ročajem in dodatki
14,30 € 12,43 €

Retro voziček z dodatki za peskovnik vsebuje vedro, grablje, lopato, zalivalko in kalupe za peskovnik. Vedro je okrašeno s sadjem, kar daje pravo poletno vzdušje vsem igram. Otroci lahko udobno odnesejo svoje igrače v peskovnik in jih po igranju spet shranijo.

Hape vrtalnik za mivko, rumen
8,36 €

Luknje boste lahko vrtali v mivko hitreje in z več zabave. Vrtalnik za mivko je odličen za igro v peskovniku ali na plaži.

Yupee Velika kovinska samokolnica, modra-24%
22 € 16,65 €

Odlična cena

Vsak vrtnar mora biti opremljen s priročno samokolnico. Primerna je za peskovnike in vrtove. Otroci lahko zdaj staršem pomagajo pri vrtnih delih z lastnimi orodji.

Androni Cup Cake komplet za pesek, moder
6,93 €

Čudovit komplet za v peskovnik za majhne slaščičarje. Pohiti, da ne zamudiš popoldanskega sladoleda s prijatelji v peskovniku. Vzemi Cupcake ali kornet in ga napolni s peščenim sladoledom.

Mondo toys sladoledno vedro za peskovnik
7,80 € 6,74 €

Dodelan set za pesek vključuje lopatico in grabljice z dodelanim sladolednim motivom, je odlična igrača za vrt ali peskovnik. Pokrov vedra služi kot sito za pesek. Narejeno iz trdne plastike.

LENA mešalnik, oranžen
9,40 €

Na nobenem velikem gradbišču ne sme manjkati plastični barvni mešalnik. Zato pohitite na gradbišče, kjer vas čaka veliko dela! Boben se lahko nagne na dva nagibna položaja.