KidKraft Disney Cars 3 dirkalna steza Florida-64%
154,44 € 54,90 €

Odlična cena

Disney Cars 3 dirkanje z avtomobilom bo prav gotovo všeč prav vsakemu otroku. Otroci se bodo vozili kot Blisk McQueen, Cruz Ramirez, Jackson Storm in drugi prijatelji na Golden pisti na Floridi. Ta okrogla dirkalna steza vsebuje 50 kosov, vključno s pokrajino, fotografijami, pokrajinami, znaki in avtomobili.

Lamps Garaža 2 nadstropji + avtomobili
13,20 € 10,90 €

Zadnji kos!

Plastična garaža z avtomobili je primerna vsem malim avtomobilistom. Dvonadstropna garaža vsebuje avtomobile na bencin, avtopralnico in igrače. Otroci lahko uporabljajo svoje avtomobile in se še bolj zabavajo.

DOLU štiridelna plastična garaža
39,57 € 32,90 €

Zadnji kos!

Čudovita štiridelna garaža z dvigalom, več etažami, pomivalnim strojem, črpalkami, cesto vsebuje tudi 2 plastična avtomobila (rdečega in modrega). Vsako nadstropje je oštevilčeno in vozilo se lahko dvigne v vsako nadstropje. V kompletu so tudi prometni znaki.

Dickie reševalna postaja SOS
23,36 € 19,10 €

Zadnji kos!

Reševalna postaja za vse fante, ki želijo nekega dne postati varuhi reda ali reševalni delavci. Postaja je opremljena s zvočnimi in svetlobnimi efekti. Vključuje policijo in gasilsko vozilo.

Majorette garaža Super City + 6 avtomobilčkov in vlak
150,20 € 125,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Velika igralna garaža, široka skoraj 1,30 m, je največji nov izdelek v svetu Majorette! Garaža je sestavljena iz sedmih igralnih površin in ima do 35 parkirnih in skladiščnih prostorov. Srce postaje je motorizirano spiralno dvigalo, ki lahko sočasno prevaža tudi do devet avtomobilov s kovinskimi avtomobilčki. Avtomatska stikala avtomobile razdelijo na štiri različne pasove.