Klein Bosch 5-nadstropna garaža
62,70 € 50,30 €

Zadnji kos!

Moderna garaža Bosch s črpalko in avto pralnico. Garaža ima 5 nadstropij. Je zelo stabilna, v pakiranju pa prejmete tudi 2 avtomobilčka. Igračka je prejela nagrado Novost leta 2012 za svojo kategorijo.

SIKU avtoservis World 5507
32,60 € 28,60 €

Zadnji kos!

Pogosto uporabljeni avtomobili potrebujejo redno vzdrževanje. Nov avtoservis z avtomobilsko delavnico, dvižno ploščadjo in tovornjakom. Vozila je mogoče premakniti na dvižno ploščad, kjer jih lahko dvignete in spuščate. Vrata delavnice se odpirajo in zapirajo. Obsežen komplet nalepk vam omogoča, da si mehaniki ustvarite lastno delavnico.

Klein Bosch garaža, 6 nadstopij
88,49 € 62,90 €

Super parkirna garaža po licenci Bosch. Šestnadstropna garaža je po montaži visoka 100 cm. Z vrha lahko avtomobili dirkajo tistega, ki pride prvi. V garaži je tudi steza za zankanje in skakanje. Garaža je opremljena tudi z dvigalom, pralno linijo. V kompletu sta dva avtomobila.

Klein garaža s 5 nadstropji Bosch
66,22 € 56,30 €

Otroška parkirna garaža Bosch je pomemben del prostora vsakega fanta Garaža s petimi nadstropji, je opremljena z dvigalom, vključuje pa tudi dva avtomobila. Garaža je osvetljena, zato se v temi sveti.

Wader Kid Cars 3D 2-nadstropna garaža, 4,6 m
22,40 €

Zadnji kos!

Barvita plastična garaža z odlično 4,6 metrov dolgo dirkalno progo. Uživajte v zabavi na progi in na koncu parkirajte svoje avtomobile v garaži. Raznobarvna garaža je izdelana iz varne plastike in bo odličen dodatek za vsako otroško sobo. Združljiva je z vsemi avtomobili Wader Kid cars.

Lamps Garaža 2 nadstropji + avtomobili
13,20 € 10,90 €

Zadnji kos!

Plastična garaža z avtomobili je primerna vsem malim avtomobilistom. Dvonadstropna garaža vsebuje avtomobile na bencin, avtopralnico in igrače. Otroci lahko uporabljajo svoje avtomobile in se še bolj zabavajo.

Wader Kid Cars 3D 2-nadstropna garaža
16,50 €

Zadnji kos!

3D garaža Kid Cars znamke Wader je več kot le garaža. Mega garaža z 2 nadstropjema bo poskrbela za zaslužen počitek vseh vaših avtomobilov. Avtomobilčki se bodo počutili kot v termah. Barvita plastična garaža se bo ujemala v vsako otroško sobo.

Bruder 62101 Servis motornih koles
27,60 € 22,70 €

Zadnji kos!

Če je potreben servisni pregled motornega kolesa, je za to pripravljena delavnica z mehanikom in motornim kolesom. Razveselite svojega malega ali velikega ljubitelja ustreznih strojev in mu priskrbite to motoristično delavnico.

Bruder 62730 Policijska postaja
34,40 € 28,60 €

Zadnji kos!

V vsakem mestu mora policija nadzorovati red. Policijska postaja je nova baza za vsa policijska vozila Bruder. V pisarni lahko policist nadzira vsako dejanje z najsodobnejšo opremo. Če je osumljenec storil kaznivo dejanje, ga lahko aretirate in namestite v policijsko celico. V primeru hitre policijske akcije je pred postajo pripravljen štirikolesnik.

DOLU štiridelna plastična garaža
39,57 € 32,90 €

Zadnji kos!

Čudovita štiridelna garaža z dvigalom, več etažami, pomivalnim strojem, črpalkami, cesto vsebuje tudi 2 plastična avtomobila (rdečega in modrega). Vsako nadstropje je oštevilčeno in vozilo se lahko dvigne v vsako nadstropje. V kompletu so tudi prometni znaki.

Bruder 62110 Avtoservis
52,30 € 43,40 €

Zadnji kos!

Veliko fantov obožuje popravljanje in kitanje in seveda vsi ljubijo avtomobile in modele Zato obstaja kombinacija vseh teh najljubših stvari. Bruder Bworld 62110 Delavnica s figurico vsebuje avtomobil, figuro serviserja in delavnico z dodatki. Avto ima snemljivo streho.

Dickie reševalna postaja SOS
23,36 € 19,10 €

Zadnji kos!

Reševalna postaja za vse fante, ki želijo nekega dne postati varuhi reda ali reševalni delavci. Postaja je opremljena s zvočnimi in svetlobnimi efekti. Vključuje policijo in gasilsko vozilo.

SIKU World garaže s parkiriščem in avtom
22,03 € 19,30 €

Optimalno in varno shranjevanje modelov Siku v vaši sobi. Komplet je sestavljen iz treh garaž, 2 ploščama kot parkirišče in Wiesmann MF 5 kabriolet v posebni barvi. Razširite vaš svet Siku World.

SIKU Gozdarski komplet World 5605
39,66 € 34,70 €

Zadnji kos!

Traktor John Deere z vitlom in žerjavom sta del gozdarskega kompleta. Tega kompleta vaš fant zagotovo ne bo želel zamuditi! V kompletu se nahajata dve osnovni plošči in 5 dreves z različnimi višinami.

Klein Hot Wheels zbirateljski kovček
19,60 €

Kovček za avtomobilčke znane franšize Hot Wheels je odlično darilo za vsakega majhnega dirkača. Ne glede na to, ali se avtomobilčki vozijo po sobi ali jih ima fantek le pri sebi na poti, jih je v ta kovček hitro in enostavno zložiti. Vanj lahko pospravite 50 avtomobilčkov.

Ecoiffier velika policijska postaja Abrick
30,10 € 25,40 €

Zadnji kos!

V tem velikem kompletu boste našli 3 gasilska vozila s figurami, helikopterjem in dodatki. Set je idealen za otroške igre, ki razvijajo fine motorične sposobnosti in domišljijo.

Ecoiffier velika policijska postaja Abrick
30,10 € 25,40 €

Zadnji kos!

V tem velikem policijskem kompletu boste našli 2 policijska avtomobila, helikopter, figure in dodatno opremo. Set je idealen za otroške igre, ki razvijajo fine motorične sposobnosti in domišljijo.

Wader Kid Cars 3D Bolnišnica
21,10 €

Zadnji kos!

Bolnišnica je nepogrešljiv del vsakega mesteca Kid Cars. Ta 2-nadstropna stavba ima progo dolgo 4,8 m in je izdelana iz neškodljive plastike. V kompletu sta tudi rešilec in helikopter. Združljiva je z vsemi avtomobili Wader Kid cars.

Wader Kid Cars 3D gradbišče
21,20 €

Zadnji kos!

Gradbeni igralni komplet je popoln del za vsako Kid Cars mestece. Ta igralni komplet ima progo dolgo 3,7 m in je izdelana iz neškodljive plastike. V kompletu so tudi 3 gradbena vozila. Združljiva je z vsemi avtomobili Wader Kid cars.

Wader Kid Cars 3D gasilci
21,20 €

Zadnji kos!

Veliko gasilsko postajo bo vaš mali junak takoj vzljubil. In to takoj, ko pogasi požar. Proga je izdelana iz vzdržljive in zdravju neškodljive plastike. V pakiranje so vključeni tudi 3 manjši gasilski tovornjaki. Odlično za vsako otroško sobo.

Klein garaža s 5 nadstropji Bosch - Odprta embalaža-18%
66,22 € 53,68 €

Odprta embalaža

Otroška parkirna garaža Bosch je pomemben del prostora vsakega fanta Garaža s petimi nadstropji, je opremljena z dvigalom, vključuje pa tudi dva avtomobila. Garaža je osvetljena, zato se v temi sveti.

Ecoiffier Abrick policijska postaja
15,60 € 13,20 €

V tem kompletu najdete 3 policijske avtomobile s figurami in dodatki. Komplet je idealen za otroške igre, pri katerih se razvija fina motorika in domišljija. Igrajte se ravbarje in žandarje.

Wader Kid Cars postaja za prestopanje, 5 m
26,30 €

Zdaj se lahko tudi otroci igrajo graditelje infrastrukture za transport. Postavite si veliko postajo za prestopanje Kid Cars znamke Wader. Komplet vsebuje veliko zavojev, križišč in nadvozov, kar omogoča gradnjo veličastne ceste, ki bo zagotovo prinesla veliko zabave v otroško sobo.

Wader Kid Cars mestece, 6,3m
26,10 €

Plastično mestece za avtomobile in vlakce. Uživajte s 6,3 metrov dolgo progo. Na cesti je tudi nekaj mostov in tunelov. Barvito plastično mrežo se bo lepo podala v vsako otroško sobo.