Najdeno: 26

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Babybjörn ležalnik Balance Soft Cotton-15%
159,99 €

135,99 €

Zadnji kos!

Otroški ležalnik BabyBjörn Balance Soft Cotton je ergonomično oblikovan ležalnik z mehko in udobno zasnovo, ki je primerna za dojenčke od rojstva dalje. Zabavno in naravno zibanje pomaga razvijati otrokove motorične spretnosti ter ravnotežje.


Fisher-Price gugalnik in sedež, deževni gozd
149,99 €

142,20 €

Zadnji kos!

Fisher-price prenosni gugalnik in sedež za vašega malčka vas bo navdušil z vibracijami, glasbo ter 6 hitrosti guganja.


Safety 1st otroška lupinica Koala, Grey Patches, siva - Odprta embalaža
42,90 €

34,20 €

Odprta embalaža

Safety 1st lupinica Koala je idealen kraj za sprostitev vašega otroka in tudi za igro v vaši bližini. Lupinica je opremljena s nastavljivim naslonom, tritočkovnim varnostnim pasom in ročajem s 3 igračami. Primerna je za otroke od rojstva do 9 kg.


Disney otroški ležalnik z vibracijami Nemo, 0 m+
119,90 €

114,90 €

Bright Starts otroški ležalnik Nemo ponuja 2 nastavitvi položaja in praktične pomirjujoče funkcije – vibracije, odlično glasbo in zabavo z igračami, ki visijo iz vrtiljaka. Na voljo je tudi otroško ogledalo, 5 točkovni varnostni pas in nogice, ki ne drsijo.


Bo Jungle otroški ležalnik
65,50 €

Luksuzen ležalnik iz kakovostnega aluminija z zelo fino plišasto obdelavo. Ležalnik je mogoče nastavljati z eno roko v tri položaje, prav tako pa igra tudi prijetno pomirjajočo melodijo in nežno vibrira.


Safety 1st otroška lupinica Koala
42,90 €

36,50 €

Safety 1st lupinica Koala je idealen kraj za sprostitev vašega otroka in tudi za igro v vaši bližini. Lupinica je opremljena s nastavljivim naslonom, tritočkovnim varnostnim pasom in ročajem s 3 igračami. Primerna je za otroke od rojstva do 9 kg.


Hauck Disney Rocky ležalnik Mickey
51,99 €

36,30 €

Hauck Disney Rocky Mickey je zibajoč ležalnik. Mehko oblazinjeno ležišče nudi izjemno podporo. Zagotovo boste cenili 3 položaje naklona in varnostni pas. Prevleka je snemljiva in pralna.


Hauck Disney Rocky ležalnik Minnie
51,99 €

36,30 €

Hauck Disney Rocky Minnie je zibajoč ležalnik. Mehko oblazinjeno ležišče nudi izjemno podporo. Zagotovo boste cenili 3 položaje naklona in varnostni pas. Prevleka je snemljiva in pralna.


Babybjörn otroški ležalnik Bliss Mesh
159,99 €

Babybjörn ergonomsko oblikovan ležalnik za dojenčke. Primeren je za otroke od rojstva pa do 2. leta starosti. Izdelan je iz kakovostnega mrežastega materiala in ga je mogoče nastaviti v 3 različne položaje.


Cybex otroški ležalnik Lemo Bouncer 2019
126,50 €

Hranjenje, spanje, guganje. Zahvaljujoč ležalniku Cybex Lemo Bouncer bo imel vaš otrok mesto za mizo že od rojstva. Ta inovativni 3 v 1 ležalnik je primeren za otroke od rojstva in ga je mogoče pritrditi na Lemo stol, ki staršem omogoča, da skrbijo za otroka in ga zlahka premaknejo do mize.


Hauck stol za hranjenje iCoo Grow With Me
366,99 €

351,41 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

iCoo Grow with me združuje tri izdelke v enem. Vsebuje osnovno konstrukcijo, na katero po potrebi postavite ležalnik, zibelko ali stol za hranjenje. Oblazinjen stol se lahko uporablja od rojstva dalje, ravno tako tudi zibelka. Kasneje bo zagotovo prišel prav udobno oblazinjeni stol. Vse za lažje ukvarjanje z otrokom.


Baby Einstein otroški ležalnik
68,80 €

Otroški ležalnik Baby Einstein z melodijo Neighborhood Symphony bo v otroku vzbudil ljubezen do glasbe, ki bo trajala vse življenje. Ležalnik ima 3-točkovni varnostni pas s protizdrsnimi nogami in je primeren za otroke od rojstva.


Cybex gugalnik Lemo pale beige 518002373-33%
149,99 €

99,99 €

Odlična cena

Gugalni stolček Lemo je primeren za otroke od rojstva pa do 3 leta starosti. Tako vam bo lahko vaš malček delal družbo pri mizi že od prvega dne


Cybex gugalnik Lemo storm grey 518001513-33%
149,99 €

99,99 €

Odlična cena

Gugalni stolček Lemo je primeren za otroke od rojstva pa do 3 leta starosti. Tako vam bo lahko vaš malček delal družbo pri mizi že od prvega dne.


4MOMS električni gugalnik Rockaroo, siv
219,99 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Gugalnik RockaRoo proizvajalca 4moms nudi izjemno udobje in zabavo vašemu otroku. Ker zavzame le malo prostora je primeren tudi za manjša bivalna okolja, lahko pa ga tudi prenašate.