-20%
KinderKraft otroški ležalnik Reclining Chair FELIO, peony rose
112x

KinderKraft otroški ležalnik Reclining Chair FELIO peony

48,90 €
38,90 €
Odlična cena

Udoben otroški ležalnik Kinderkraft Reclining Felio, ki se zlahka spremeni v stol za zibanje ali sedež. Odstranljiva mehka prevleka bo novorojenčkom zagotavljala toplino in udobje. Prevleke so strojno pralne. Primerno za otroke teže do 18 kg.

Dostava Mimovrste
-23%
KinderKraft otroški ležalnik FLO Pink, roza
91x

KinderKraft otroški ležalnik FLO

72,99 €
55,90 €
Odlična cena

Popoln otroški ležalnik FLO v trenutku pomiri vašega navihanca in je primeren za otroke, s težo od 0 do 9 kg. Zabavate se lahko z interaktivnimi blazinicami in ne skrbite, za nihanje je že poskrbljeno. Ima vse, kar potrebujete. Popoln ležalnik za zahtevne starše.

Dostava Mimovrste
-19%
KinderKraft otroški ležalnik MINKY Mint, zeleno moder
114x

KinderKraft otroški ležalnik MINKY

67,90 €
54,90 €
Odlična cena

Popoln otroški ležalnik MINKY, ki v trenutku pomiri vašega navihanca. Zabavate se lahko z interaktivnimi blazinicami in ne skrbite, za nihanje je že poskrbljeno. Ima vse, kar potrebujete. Popoln ležalnik za zahtevne starše.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Otroški ležalnik Smartfun
80x

KinderKraft Otroški ležalnik Smartfun

30,30 €
28,90 €
Odlična cena

Otroški ležalnik Kinderkraft Smartfun vašemu otroku ponuja melodije, pomirjevalne vibracije in igralni del z interaktivnimi igračami. Otrok ga lahko začne uporabljati že od rojstva dalje. Ležalnik je enostaven za zlaganje in prenašanje.

Dostava Mimovrste
-17%
4MOMS gugalnik MAMAROO 4.0, siv
11x

4MOMS gugalnik MAMAROO 4.0

299,99 €
246,24 €
Zadnji kos!

4MOMS gugalnik za dojenčke Mamaroo 4.0, ki posnema naravno gibanje in otroka s pomočjo glasbe nežno in učinkovito zaziba v spanec.

Dostava Mimovrste
KinderKraft otroški ležalnik Cradle 5IN1 UNIMO 2020, stone grey
40x

KinderKraft otroški ležalnik Cradle 5IN1 UNIMO 2020

84,90 €
73,90 €
Odlična cena

Ležalnik Kinderkraft 5in1 Unimo 2020 je večnamenska rešitev za udobje vaših otrok. V le nekaj sekundah boste ležalnik spremenili v posteljico, zibelko, gugalnico ali otroški stol. Poleg tega lahko izbirate med zibanjem ali enakomernim položajem. Primerno je za otroke od rojstva dalje.

Dostava Mimovrste
ZOPA Wave otroški ležalnik, Pink Bird
9x

ZOPA Wave otroški ležalnik

67,90 €
65,72 €
Zadnji kos!

Otroški ležalnik Wave znamke Zopa je namenjen otrokom od rojstva do 9 kg. Ležalnika boste veseli predvsem, takrat ko otrok ne spi, vi pa ga želite nekako zamotiti, pomiriti in zabavati. Ležalnik je v ta namen opremljen s funkcijo avtomatičnega zibanja, igranjem melodij , otrokovo pozornost pa pritegne z lokom z igračami.

Dostava Mimovrste
-23%
KinderKraft Finio gugalni stol, White
41x

KinderKraft Finio gugalni stol

79,90 €
60,90 €
Odlična cena

Leseni gugalni stol FINIO je izjemno udobne in se prilagodi naravnemu gibanju vašega otroka. Ima zelo visoko nosilnost do 9 kg in je primeren za otroke od rojstva.

Dostava Mimovrste
Babybjörn ležalnik Balance Soft Cotton, črn/temno siv
66x

Babybjörn ležalnik Balance Soft Cotton

211,80 €
186,47 €

Otroški ležalnik BabyBjörn Balance Soft Cotton je ergonomično oblikovan ležalnik z mehko in udobno zasnovo, ki je primerna za dojenčke od rojstva dalje. Zabavno in naravno zibanje pomaga razvijati otrokove motorične spretnosti ter ravnotežje.

Dostava Mimovrste
-32%
Tavalax Ležalnik Tavalax

Tavalax Ležalnik Tavalax

130 €
88 €

Ležalnik je del blagovne znamke Tavalax in je izdelan iz kakovostnih materialov. Primeren je že za dojenčke od rojstva naprej, saj ima vstavek, ki ga lahko kasneje odstranite.

Partner: PIGUS
-23%
Babybjörn BB ležalnik Soft Cotton/Jersey, rumeno siv
6x

Babybjörn BB ležalnik Soft Cotton/Jersey

247,60 €
189,76 €
Zadnji kos!

Ergonomski ležalnik je primerno za otroke do približno 2 leta starosti. Oblazinjen varnostni pas. Bombažni premaz je otrokom prijazen. Možnost nastavljanja na 3 različne pozicije. Popolnoma pralna prevleka. Babybjörn BB ležalnik Cotton/Jersey tehta samo 2,1 kg in je idealen za sprostitev in igro.

Dostava Mimovrste
ZOPA Happy otroški ležalnik, Safari Pink
29x

ZOPA Happy otroški ležalnik

37,50 €
34,89 €
Zadnji kos!

Otroški ležalnik Happy znamke Zopa je namenjen otrokom od rojstva do 9 kg. Ležalnika boste veseli predvsem, takrat ko otrok ne spi, vi pa ga želite nekako zamotiti, pomiriti in zabavati. Ležalnik s prilagodljivo konstrukcijo, ki omogoča nihanje, je zato opremljen s funkcijo vibriranja, predvajanjem melodije in privlači s svojim barvitim lokom s pralnimi igračami.

Dostava Mimovrste