Babybjörn ležalnik Balance Soft Cotton-15%
159,99 €

135,99 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Otroški ležalnik BabyBjörn Balance Soft Cotton je ergonomično oblikovan ležalnik z mehko in udobno zasnovo, ki je primerna za dojenčke od rojstva dalje. Zabavno in naravno zibanje pomaga razvijati otrokove motorične spretnosti ter ravnotežje.


Disney otroški ležalnik z vibracijami Nemo, 0 m+
119,90 €

114,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Bright Starts otroški ležalnik Nemo ponuja 2 nastavitvi položaja in praktične pomirjujoče funkcije – vibracije, odlično glasbo in zabavo z igračami, ki visijo iz vrtiljaka. Na voljo je tudi otroško ogledalo, 5 točkovni varnostni pas in nogice, ki ne drsijo.


Bo Jungle otroški ležalnik
81,90 €

Odlična cena

Luksuzen ležalnik iz kakovostnega aluminija z zelo fino plišasto obdelavo. Ležalnik je mogoče nastavljati z eno roko v tri položaje, prav tako pa igra tudi prijetno pomirjajočo melodijo in nežno vibrira.


Safety 1st otroška lupinica Koala
42,90 €

36,20 €

Safety 1st lupinica Koala je idealen kraj za sprostitev vašega otroka in tudi za igro v vaši bližini. Lupinica je opremljena s nastavljivim naslonom, tritočkovnim varnostnim pasom in ročajem s 3 igračami. Primerna je za otroke od rojstva do 9 kg.


Hauck Disney Rocky ležalnik Minnie
51,99 €

36,10 €

Hauck Disney Rocky Minnie je zibajoč ležalnik. Mehko oblazinjeno ležišče nudi izjemno podporo. Zagotovo boste cenili 3 položaje naklona in varnostni pas. Prevleka je snemljiva in pralna.


CAM otroški ležalnik Sonnolento 2018
98,90 €

Ležalnik Sonnolento blagovne znamke Cam je primeren za otroke od rojstva do 9 kg. Sončna streha z nastavljivo višino in dvema plišastima igračama. Ima 5 pomirjujočih uspavank in 3 različne naravne zvoke.


Hauck stol za hranjenje iCoo Grow With Me
366,99 €

351,41 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

iCoo Grow with me združuje tri izdelke v enem. Vsebuje osnovno konstrukcijo, na katero po potrebi postavite ležalnik, zibelko ali stol za hranjenje. Oblazinjen stol se lahko uporablja od rojstva dalje, ravno tako tudi zibelka. Kasneje bo zagotovo prišel prav udobno oblazinjeni stol. Vse za lažje ukvarjanje z otrokom.


Baby Einstein otroški ležalnik
68,30 €

Otroški ležalnik Baby Einstein z melodijo Neighborhood Symphony bo v otroku vzbudil ljubezen do glasbe, ki bo trajala vse življenje. Ležalnik ima 3-točkovni varnostni pas s protizdrsnimi nogami in je primeren za otroke od rojstva.


Fisher-Price gugalnik Deževni gozd
99,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Fisher Price gugalnik s snemljivim obročem z živalskimi figuricami bo zabaval ali pomiril vašega otroka. Ni primeren za otroke, mlajše od 6 mesecev.


Babybjörn otroški ležalnik Bliss Cotton
159,99 €

152,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Babybjörn ergonomsko oblikovan ležalnik za otroke. Primeren je za otroke od rojstva pa do 2. leta starosti. Izdelan je iz kakovostnega tkanega bombaža in ga je mogoče nastaviti v 3 različne položaje.


Babybjörn otroški ležalnik Bliss Mesh
162 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Babybjörn ergonomsko oblikovan ležalnik za dojenčke. Primeren je za otroke od rojstva pa do 2. leta starosti. Izdelan je iz kakovostnega mrežastega materiala in ga je mogoče nastaviti v 3 različne položaje.


Cybex gugalnik Lemo pale beige 518002373
149,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Gugalni stolček Lemo je primeren za otroke od rojstva pa do 3 leta starosti. Tako vam bo lahko vaš malček delal družbo pri mizi že od prvega dne


Cybex gugalnik Lemo storm grey 518001513
149,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Gugalni stolček Lemo je primeren za otroke od rojstva pa do 3 leta starosti. Tako vam bo lahko vaš malček delal družbo pri mizi že od prvega dne.


Hauck Disney Rocky ležalnik Mickey
51,99 €

36,10 €

Hauck Disney Rocky Mickey je zibajoč ležalnik. Mehko oblazinjeno ležišče nudi izjemno podporo. Zagotovo boste cenili 3 položaje naklona in varnostni pas. Prevleka je snemljiva in pralna.


Cybex otroški ležalnik Lemo Bouncer 2019
125,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hranjenje, spanje, guganje. Zahvaljujoč ležalniku Cybex Lemo Bouncer bo imel vaš otrok mesto za mizo že od rojstva. Ta inovativni 3 v 1 ležalnik je primeren za otroke od rojstva in ga je mogoče pritrditi na Lemo stol, ki staršem omogoča, da skrbijo za otroka in ga zlahka premaknejo do mize.


KinderKraft otroški ležalnik MINKY
59,90 €

Odlična cena

Popoln otroški ležalnik MINKY, ki v trenutku pomiri vašega navihanca. Zabavate se lahko z interaktivnimi blazinicami in ne skrbite, za nihanje je že poskrbljeno. Ima vse, kar potrebujete. Popoln ležalnik za zahtevne starše.