2F družabna igra Power Grid Recharged
44,95 €

Družabna igra Power Grid je klasika strateških družabnih iger! Postani direktor elektro podjetja, zgradi elektrarne, nabavi surovine in najbolj učinkovito distribuiraj elektriko po državi.

Pravi Junak igra s kartami Ohanami
10,20 €

Družabna igra Ohanami je čudovita igra s kartami preprostih pravil, polna zvitih odločitev. Ohanami je idealna sodobna igra za ljubitelje klasičnih iger s kartami, kot je remi.

Value Add Games Tradejack družabna igra
14,99 € 13,74 €

Držabna igra Tradejack, katere cilj je voditi uspešno in trajnostjo podjetje, z boljšimi ponudbami premagati nasprotnike in kontrolirati dragocene vire palmovega olja na trgu.

Igroljub družabna igra Holmes
17,99 € 16,19 €

Odlična cena

Holmes je napeta igra moči in vpliva za dva igralca, starejša od 10 let, ki prevzameta vlogi dveh briljantnih umov Londona tistega časa. Igra traja približno 30 minut.

Winning Moves Monopoly The Big Bang Theory angleška verzija
34 € 32,55 €

Posebna izdaja Monopolyja The Big Bang Theory je polna vznemirjenja, akcije in predvsem zabave. Nakupujte in menjajte vse zanimive kraje, ki so se pojavili v seriji. Obiščite dom gospe Wolowitz ali stanovanje Penny, Sheldona in Leonarda. Ustvarite si strategijo in se podajte na pot do zmage.

Winning Moves Monopoly DC Comics Retro angleška verzija
34 € 32,55 €

Posebna izdaja Monopoly DC Comics Retro je polna vznemirjenja, akcije in predvsem zabave. Nakupujte in menjajte vse stripovske junake in negativneže, ki so se pojavili v tem svetu stripov. Ustvari ekipo s Supermanom, Batmanom ali celo z legendarnim Jokerjem. V igri obiščiti tudi LexCorp ali Wayne Industries. Ustvarite si strategijo in se podajte na pot do zmage.