Body Sculpture opora za spodnji del hrbta, frotir
19,95 € 18,27 €

Opora za ledveni del hrbta Body Sculpture je mehka in udobna, saj je narejena iz neoprena in frotirja. Med nošenjem koži omogoča dihanje. Je univerzalne velikosti.

Mueller opornica za zapestje, stabilizacijska, bež
29,99 € 22,56 €

Mueller stabilizacijska opornica za zapestje je namenjena lajšanju bolečine in otekline pri sindromu karpalnega kanala ter kot podpora šibkemu, poškodovanemu zapestju. Odlikujeta jo nastavljiva trakova za individualno prileganje, udobje pa zagotavljata bogato oblazinjenje in zračni material.

Futuro pas za raven trebuh
39,48 € 36,48 €

Zadnji kos!

Pas za raven trebuh proizvajalca Futuro nudi odlično oporo trebuhu in se pošana z neopaznostjo pod oblačili.

Mueller manšeta za koleno Life Care-17%
34,99 € 28,90 €

Zadnji kos!

Manšeta za koleno Meuller Life Care zagotavlja čvrsto podporo bolečemu kolenu in je v veliko pomoč pri lajšanju bolečin. Omogoča povsem enostavno namestitev in je primerna za ročno čiščenje v hladni vodi. Na voljo je v štirih velikostih.

Mueller rokav za komolec, elastičen, par (4111/4116)
20 € 18,90 €

Zadnji kos!

ODREZANE CENE – 20 % popusta na vse medicinske pripomočke znamko Mueller s promo kodo MDH7SI20 (velja od 13. 7. do 19. 7. 2020 oz. do odprodaje zalog)!
Elastičen rokav za komolec Mueller je lahek in zračen. Elastičen material nudi udobje, ojačani robovi in podaljšana dolžina pa zagotavljajo povečano oporo. Uporaba rokava je idealna za zaščito med nogometom, košarko ter podobnimi športi.
Bauerfeind ortoza za gleženj MalleoLoc, leva, modra
99 €

Zadnji kos!

Ortoza za levi gleženj Bauerfeind MalleoLoc je anatomsko prilagodljiva stabilizacijska ortoza, namenjena za uporabo takoj po poškodbah gležnja, po težkih zvinih, strganih ali nategnjenih vezeh. MalleoLoc gleženj stabilizira in ga ščiti pred ponovnimi zvini, pri tem pa naravno gibanje ni onemogočeno. Ortozo lahko nosimo tudi brez obutve.

Futuro bandaža za gleženj, bež
20,09 € 18,87 €

Zadnji kos!

Bandaža za gleženj Futuro nudi vsakodnevno stabilno oporo v vašem aktivnem življenju.

Futuro opornica za palec, črna
35,90 € 33,71 €

Zadnji kos!

Opornica za palec Futuro omogoča udobno zaščito in čvrsto oporo za oslabljene, boleče ali poškodovane palce.

Mueller manšeta za komolec, oblazinjena (417)
24,90 €

Zadnji kos!

Mueller komolčna manšeta se pohvali z oblazinjenim vstavkom, ki poskrbi za zanesljivo zaščito in oporo med športnimi aktivnostmi. Izdelana je iz kakovostnega neoprena ter se pohvali z enostavnim nameščanjem in snemanjem.

Futuro snemljiva bandaža za koleno (09039CEE)
15,53 € 14,59 €

Bandaža za koleno predstavlja odlično oporo pri športnih aktivnostih. Odlikuje jo optimalno prezračevanje in enostavno nameščanje. Primerna je tako za levo kot za desno koleno.

Futuro opornica za zapestje, nočna, modra
53,30 € 50,04 €

Opornica za zapestje nudi stabilizacijo zapestja med spanjem in pomaga pri lajšanju vsakodnevnih težav, preobremenitvah, vnetju kit, blagih zvinih in artritisu.

Mueller manšeta za gleženj 4 Way Stretch
22,56 €

Mueller manšeta za gleženj za čvrsto oporo nestabilnemu, otečenemu ali artritičnemu gležnju je izdelana iz inovativne tkanine s krožnim tkanjem in protimikrobnimi lastnostmi.

Body Sculpture opora za zapestje, frotir
4,95 € 4,54 €

Opora Body Sculpture vašemu zapestju nudi udobje, hkrati pa koži pusti dihati. Je odličen pripomoček za hitrejše okrevanje po poškodbi zapestja, saj deluje kompresijsko. Narejena je iz neoprena in frotirja ter je univerzalne velikosti.

Mueller kolenski trak, univerzalna velikost-20%
20 € 15,99 €

Odlična cena

ODREZANE CENE – 20 % popusta na vse medicinske pripomočke znamko Mueller s promo kodo MDH7SI20 (velja od 13. 7. do 19. 7. 2020 oz. do odprodaje zalog)!
Kolenski trak Mueller One-size je namenjen boljšemu utirjanju in dviganju pogačice, kar se doseže z blagim pritiskom na kito pod pogačico.
Mueller stabilizator za gleženj (44547)
30,76 €

Mueller stabilizator za gleženj (44547) iz kakovostne neoprenske zmesi nudi odlično podporo zvitim, šibkim, artritičnim gležnjem. Odlikuje ga možnost individualne nastavitve kompresije. Brezšivni kroj preprečuje nastanek vnetij ter odrgnin. Na voljo v univerzalni velikosti, ki ustreza velikostim čevljev 35–47.

Mueller kolenski stabilizator, elastični (427)
28,71 €

Odprodaja

Mueller elastični stabilizator kolena, izdelan iz lahkega in zračnega materiala, s pomočjo upogljivih jeklenih vzmeti zagotavlja čvrsto oporo ter polno mobilnost.

Body Sculpture podkolenska opora
6,95 € 6,37 €

Podkolenska opornica Body Sculpture vam pomaga stabilizirati pogačico in blagodejno vpliva na gibanje kolena med aktivnostjo. Je univerzalne velikosti.

Mueller oporni pas za hrbet 4581, uni, črn
44,88 €

Odlična cena

ODREZANE CENE – 20 % popusta na vse medicinske pripomočke znamko Mueller s promo kodo MDH7SI20 (velja od 13. 7. do 19. 7. 2020 oz. do odprodaje zalog)!
Oporni pas za hrbet 4581, uni je prilagodljiv in lahek. Izdelan je iz zračnega materiala in je primeren za celodnevno nošenje.
Mueller manšeta za zapestje, elastična, črna (961)
12,99 € 12,30 €

Mueller elastična manšeta (961) za podporo šibkega ali poškodovanega zapestja in lajšanje bolečin. Pohvali se z enostavnim nameščanjem ter preprostim enoročnim prilagajanjem. Univerzalna velikost ustreza obsegu zapestja 15–30 cm.

Mueller opornica za zapestje, desno, zelena linija
30,76 €

Mueller opornica za zapestje je del »zelene linije" izdelkov, ki so izdelani iz materialov, ki ne vsebujejo nafte. Njena uporaba je primerna za lajšanje bolečine in otekline pri težav povezanih s sindromom karpalnega kanala. Nudi čvrsto oporo poškodovanemu ali šibkemu zapestju. Primerna je za desno zapestje.

Mueller kolenska manšeta 4 Way Stretch
30,76 €

Mueller kolenska manšeta, izdelana iz inovativne krožno tkane tkanine zagotavlja čvrsto oporo poškodovanemu, nestabilnemu ali artritičnemu kolenu. Njena uporaba obdaja pogačico, s čimer zmanjšuje pritisk in blagodejno vpliva na počutje.

Mueller manšeta za zapestje Life Care, bež
25,64 €

Manšeta za zapestje Meuller Life Care nudi odlično kompresijo predela zapestja in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu ali oslabljenemu zapestju. Omogoča povsem enostavno namestitev in je primerna za ročno čiščenje. Na voljo je v štirih velikostih.

Mueller manšeta za stegno, neopren, črna (444)
24,90 €

Odlična cena

ODREZANE CENE – 20 % popusta na vse medicinske pripomočke znamko Mueller s promo kodo MDH7SI20 (velja od 13. 7. do 19. 7. 2020 oz. do odprodaje zalog)!
Mueller manšeta za stegno z mehko neoprensko sestavo zagotavlja ohranjanje toplote, kar pospešuje krvni obtok in zdravljenje poškodb. Idealna je za pomoč v primeru poškodb kite v podkolenskem zgibu, pri nategnjeni mišici ali pri togih mišicah kvadricepsa. Raztegljivi vstavki iz najlona pripomorejo k enostavnemu nameščanju ter snemanju.
Body Sculpture opora za gleženj
7,95 € 7,29 €

Opora za gleženj Body Sculpture je narejena iz frotirja. Deluje kompresijsko in je odličen pripomoček za okrevanje po poškodbi mišic ali tetive. Je univerzalne velikosti.

Gymstick opora za gleženj 2.0 One Size
14,90 € 13,45 €

Popolnoma nastavljiva 3 mm neoprenska podpora za gleženj dopušča veliko gibljivost, a vseeno nudi podporo vezem in sklepu.

LIFEFIT opornica za koleno
5,99 € 5,50 €

Odlična cena

Lifefit opornica za koleno je izdelana iz neoprena. Ogreje prizadeti del, spodbuja prekrvavitev na prizadetem območju in pomaga pri naravnem gibanju.