Bauerfeind ortoza za gleženj MalleoLoc, leva, modra
99 €

Zadnji kos!

Ortoza za levi gleženj Bauerfeind MalleoLoc je anatomsko prilagodljiva stabilizacijska ortoza, namenjena za uporabo takoj po poškodbah gležnja, po težkih zvinih, strganih ali nategnjenih vezeh. MalleoLoc gleženj stabilizira in ga ščiti pred ponovnimi zvini, pri tem pa naravno gibanje ni onemogočeno. Ortozo lahko nosimo tudi brez obutve.

Futuro bandaža za gleženj, bež
20,09 € 18,87 €

Zadnji kos!

Bandaža za gleženj Futuro nudi vsakodnevno stabilno oporo v vašem aktivnem življenju.

Mueller manšeta za gleženj 4 Way Stretch
22,56 €

Mueller manšeta za gleženj za čvrsto oporo nestabilnemu, otečenemu ali artritičnemu gležnju je izdelana iz inovativne tkanine s krožnim tkanjem in protimikrobnimi lastnostmi.

Mueller stabilizator za gleženj (44547)
30,76 €

Mueller stabilizator za gleženj (44547) iz kakovostne neoprenske zmesi nudi odlično podporo zvitim, šibkim, artritičnim gležnjem. Odlikuje ga možnost individualne nastavitve kompresije. Brezšivni kroj preprečuje nastanek vnetij ter odrgnin. Na voljo v univerzalni velikosti, ki ustreza velikostim čevljev 35–47.

Gymstick opora za gleženj 2.0 One Size
14,90 € 13,45 €

Popolnoma nastavljiva 3 mm neoprenska podpora za gleženj dopušča veliko gibljivost, a vseeno nudi podporo vezem in sklepu.

Body Sculpture opora za gleženj
7,95 € 7,29 €

Opora za gleženj Body Sculpture je narejena iz frotirja. Deluje kompresijsko in je odličen pripomoček za okrevanje po poškodbi mišic ali tetive. Je univerzalne velikosti.

Bauerfeind opornica za gleženj MalleoTrain
109,78 €

Opornica za gleženj Bauerfeind MalleoTrain je aktivna opornica, ki je primerna za zdravljenje skočnega sklepa pa poškodbi, operaciji ali kot posledici osteoartritisa. Vstavljena ima dva individualno vstavljena in oblikovana visoko elastična vložka na notranji in zunanji strani gležnja, ki pripomoreta k zmanjševanju otekline.

Mueller manšeta za gleženj Life Care
29,99 € 29,30 €

Odlična cena

Manšeta za gleženj Mueller Life Care nudi blago kompresijo predela gležnja in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu ali oslabljenemu gležnju. Omogoča povsem enostavno namestitev in je primerna za ročno čiščenje. Na voljo je v štirih velikostih.

Mueller opornica za gleženj Lite, univerzalna
46,15 €

Zgibna opornica za gleženj Mueller Lite za zanesljivo zaščito pred poškodbami in varovanje šibkega, poškodovanega gležnja. Opremljena je z zgibom, ki omogoča polno vertikalno mobilnost. Je izjemno udobna, na voljo v univerzalni velikosti, ki ustreza velikosti čevljev 36–49.

Bauerfeind ortoza za gleženj MalleoLoc desna, modra
87 €

Ortoza za desni gleženj Bauerfeind MalleoLoc je anatomsko prilagodljiva stabilizacijska ortoza, namenjena za uporabo takoj po poškodbah gležnja, po težkih zvinih, strganih ali nategnjenih vezeh. MalleoLoc gleženj stabilizira in ga ščiti pred ponovnimi zvini, pri tem pa naravno gibanje ni onemogočeno. Ortozo lahko nosimo tudi brez obutve.

Mueller elastična manšeta za gleženj, črna
19,90 €

Odlična cena

Elastična manšeta za gleženj Meuller nudi odlično kompresijo predela gležnja in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu ali oslabljenemu gležnju. Omogoča povsem enostavno namestitev in je primerna za ročno čiščenje. Na voljo je v štirih velikostih.

Mueller manšeta za gleženj Life Care, bež
30,76 €

Manšeta za gleženj Mueller Life Care nudi blago kompresijo predela gležnja in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu ali oslabljenemu gležnju. Omogoča povsem enostavno namestitev in je primerna za ročno čiščenje. Na voljo je v štirih velikostih.

Mueller manšeta za gleženj, neopren, črna (964)
18,95 €

Odlična cena

Neoprenska manšeta za gleženj Mueller (964) nudi ustrezno oporo, kompresijo in toploto oslabljenim ali poškodovanim gležnjem, hkrati pa ohranja polno gibljivost sklepa. Na voljo v črni barvi.

Mueller opornica za gleženj Hg80, s trakovi, črna
56,90 €

Odlična cena

Opornica za gleženj Mueller Hg80 z dinamičnima križnima pasovoma zagotavlja izjemno podporo med gibanjem in ščiti gleženj pred izvini ter ponavljajočimi se poškodbami. Izdelana je iz zmogljivega Hydracinn materiala z visoko odpornostjo na vlago. Primerna je za levi ali desni gleženj.

Rulyt neoprenska bandaža Lifefit BN101
4,50 € 3,90 €

Novo

Kompresijski povoj iz neoprena omogoča optimalno stiskanje mišic in ligamentov ter tako pomaga ohranjati telesno toploto in ogreti prizadeto območje, hkrati pa pospešuje prekrvavitev na prizadetem območju.