Futuro opornica za palec, bež
32,70 €

Opornica za palec Futuro omogoča udobno zaščito in čvrsto oporo za oslabljene, boleče ali poškodovane palce.


Futuro opornica za palec, črna
34 €

Opornica za palec Futuro omogoča udobno zaščito in čvrsto oporo za oslabljene, boleče ali poškodovane palce.


Futuro pas za raven trebuh
35,80 €

Pas za raven trebuh proizvajalca Futuro nudi odlično oporo trebuhu in se pošana z neopaznostjo pod oblačili.


Mueller kompresijska manšeta za meča Cho-Pat (983), bež
44,99 €

42,74 €

Kompresijska manšeta za meča Mueller Cho-Pat je idealna rešitev za lajšanje bolečin pri vnetju pokostnice. Manšeta namreč nudi blago kompresijo in ohranja telesno toploto, obenem pa uporabniku omogoča izvajanje aktivnosti.


Mueller kompresijske hlače, črne
44,90 €

Odlična cena

Kompresijske hlače Mueller omogočajo podporo in kompresijo v predelu trebuha, stegenskih ter zadnjičnih mišic in aduktorjev. Sestava hlač pripomore k ohranjanju telesne temperature, s čimer zagotavlja stalno ogretost mišic.


Mueller manšeta za meča in golenico, črna (330)
29,99 €

Manšeta Mueller za meča in golenico je lahka manšeta, ki zagotavlja čvrsto, udobno kompresijo, s čimer lajša bolečino in neugodje pri vnetju pokostnice. Manšeto odlikuje enostavno snemanje in natikanje. Nastavljivi trakovi pa omogočajo individualno prileganje.


Mueller nosilec za roko 4601, moder
20 €

19 €

Nosilec za roko 4601 je na voljo v modri barvi. Roki zagotavlja oporo in omejuje gibanje, kar je v veliko pomoč pri zdravljenju poškodovane ali boleče roke.


Mueller opornica za palec 4518, uni, bež
29,99 €

28,49 €

Opornica za palec 4518, uni, bež je primerna za nošenje, če si poškodujete ali čutite bolečine v palcu. Pripomore k učinkovitemu zmanjševanju bolečine.


Mueller ustni ščitnik 131005
2,04 €
1,99 €

Ustni ščitnik 131005 jwe izdelan iz tesno prilegajoče se umetne smole. Ščitnik je zaradi tenke zasnova v ustih manj moteč.


Mueller vložek za peto Pro (971), par, zelen
19,99 €

Mueller vložek za peto Pro poskrbi za zaščito pred bolečinami, ki nastanejo zaradi pritiskov na peto. Pomaga pri lajšanju bolečin v stopalnem loku, gležnju, nogi in hrbtu ter pri preprečevanju bolečin v petah in kolenih.


Mueller vložek za peto Standard (970), rumen
20 €

19 €

Mueller vložek za peto Standard pomaga pri lajšanju bolečin v stopalnem loku, gležnju, hrbtu, petah in kolenih. Njegova uporaba ščiti pred posledicami pritiskov na peto.