Mueller rokav za komolec, elastičen, par (4111/4116)
20 € 18,90 €

Zadnji kos!

Elastičen rokav za komolec Mueller je lahek in zračen. Elastičen material nudi udobje, ojačani robovi in podaljšana dolžina pa zagotavljajo povečano oporo. Uporaba rokava je idealna za zaščito med nogometom, košarko ter podobnimi športi.

Mueller manšeta za komolec, oblazinjena (417)
24,90 €

Zadnji kos!

Mueller komolčna manšeta se pohvali z oblazinjenim vstavkom, ki poskrbi za zanesljivo zaščito in oporo med športnimi aktivnostmi. Izdelana je iz kakovostnega neoprena ter se pohvali z enostavnim nameščanjem in snemanjem.

Mueller elastična manšeta za komolec, črna
14,99 € 11,27 €

Elastična manšeta za komolec Meuller nudi odlično kompresijo predela komolca in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu komolcu. Omogoča povsem enostavno namestitev in omogoča ročno čiščenje. Na voljo je v štirih velikostih.

Body Sculpture opora za komolec, frotir
5,95 € 5,45 €

Opora Body Sculpture vašemu komolcu nudi udobje in nanj deluje kompresijsko. Notranja stran je narejena iz frotirja, zunanja pa iz neoprena. Je univerzalne velikosti.

LIFEFIT opornica za komolec, črna, L-23%
8,10 € 6,20 €

Odlična cena

Lifefit opornica za komolec je izdelana iz neoprena. Ogreje prizadeti del, spodbuja prekrvavitev na prizadetem območju in pomaga pri naravnem gibanju.

Mueller manšeta za komolec Life Care
27,90 €

Odlična cena

Mehka manšeta za komolec Mueller Life Care nudi optimalno kompresijo na predelu komolca in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu ali oslabljenemu sklepu. Omogoča povsem enostavno namestitev in je primerna za celodnevno uporabo. Na voljo je v štirih velikostih.

Mueller manšeta za komolec, neopren (4521)
20,50 €

Mueller manšeta za komolec je primerna za zagotavljanje kompresije in ohranjanje gibljivosti oslabljenega ali poškodovanega komolca, s sestavo iz neoprena pa pripomore tudi k lajšanju bolečin. Zaznamuje jo izjemna prilagodljivost. Na voljo je v univerzalni velikosti, ki ustreza obsegu komolca 25–45 cm.

Futuro bandaža za komolec, bež
20,83 € 19,57 €

Bandaža za komolec Futuro nudi zmerno stabilizacijo komolca ter lajša bolečine v komolcu in podlakti.

Futuro Sport trak za komolec, črn
23,50 € 22,06 €

Nastavljiv trak Futuro Sport zmanjšuje bolečino in otrdelost komolca, posebej pa je možna nastavitev na točno določen del bolečega komolca.

Mueller manšeta za komolec 4 Way Stretch
24,99 € 22,56 €

Mueller manšeta za komolec z vložkoma iz gela pritiska na boleče mesto in pomaga lajšati bolečine. Njena uporaba zagotavlja čvrsto oporo poškodovanemu, šibkemu ali bolečemu komolcu.

Mueller manšeta za komolec Life Care, bež
27,69 €

Mehka manšeta za komolec Mueller Life Care nudi optimalno kompresijo na predelu komolca in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu ali oslabljenemu sklepu. Omogoča povsem enostavno namestitev in je primerna za celodnevno uporabo. Na voljo je v štirih velikostih.

Mueller Oblazinjena manšeta za komolec Mueller
25,99 € 25,21 €

Neoprenska manšeta Mueller z dodatnim oblazinjenim vstavkom zagotavlja zaščito in oporo med kontaktnimi športi in drugimi športnimi aktivnostmi. Enostavna je za natikanje in snemanje.