Body Sculpture podkolenska opora
6,95 € 6,37 €

Zadnji kos!

Podkolenska opornica Body Sculpture vam pomaga stabilizirati pogačico in blagodejno vpliva na gibanje kolena med aktivnostjo. Je univerzalne velikosti.

LIFEFIT opornica za koleno
5,99 € 5,50 €

Zadnji kos!

Lifefit opornica za koleno je izdelana iz neoprena. Ogreje prizadeti del, spodbuja prekrvavitev na prizadetem območju in pomaga pri naravnem gibanju.

Futuro snemljiva bandaža za koleno (09039CEE)
15,53 € 14,59 €

Bandaža za koleno predstavlja odlično oporo pri športnih aktivnostih. Odlikuje jo optimalno prezračevanje in enostavno nameščanje. Primerna je tako za levo kot za desno koleno.

Mueller kolenski stabilizator, elastični (427)
28,71 €

Odprodaja

Mueller elastični stabilizator kolena, izdelan iz lahkega in zračnega materiala, s pomočjo upogljivih jeklenih vzmeti zagotavlja čvrsto oporo ter polno mobilnost.

Mueller kolenska manšeta 4 Way Stretch
30,76 €

Mueller kolenska manšeta, izdelana iz inovativne krožno tkane tkanine zagotavlja čvrsto oporo poškodovanemu, nestabilnemu ali artritičnemu kolenu. Njena uporaba obdaja pogačico, s čimer zmanjšuje pritisk in blagodejno vpliva na počutje.

Futuro Sport opornica za koleno s tečaji, črna
70,24 € 65,97 €

Opornica za koleno s tečaji proizvajalca Futuro je namenjena opori poškodovanega kolena. Opornica se ponaša z zasnovo iz zračenag materiala, ki hkrati segreva predel poškodbe.

Mueller kolenska opornica, šarnirana (3333)
79,80 €

Odprodaja

Šarnirana opornica za koleno Mueller (3333) za pomoč šibkim ali poškodovanim kolenom nudi srednjo/stransko oporo brez omejevanja gibljivosti. Odlikuje jo oklepajoča zasnova z nastavljivimi jermeni za individualno nastavitev kompresije. Zahvaljujoč obšitim robovom je njeno nošenje prijetno ter udobno.

Body Sculpture opora za koleno
9,95 € 9,11 €

Opora za koleno Body Sculpture je narejena iz frotirja in deluje kompresijsko. Nastavljate jo lahko s pomočjo ježka za zapenjanje. Je univerzalne velikosti.

Futuro bandaža za koleno, bež
28,34 € 26,62 €

Odprodaja

Bandaža za koleno Futuro stabilizira koleno in pomaga blažiti bolečine ter preprečuje ponovne poškodbe.

Mueller kolenska opornica, šarnirana (5333), tritočkovna
115,70 €

Odlična cena

Šarnirano kolensko opornico Mueller (5333) odlikuje možnost trojne uporabe. Uporablja se lahko kot športna opornica, ki ohranja polno gibljivost, kot imobilizator ali kot opornica pri rehabilitaciji. Njena uporaba je odlična za oporo oslabljenim ali poškodovanim kolenom.

Futuro trak za koleno, črn
22,05 € 20,71 €

Trak za koleno Futuro nudi vsakodnevno stabilno oporo v vašem aktivnem življenju. Uporaba traku stabilizira koleno in pomaga v primeru napačnega gibanja pogačice.

Mueller kolenski stabilizator (56427), črn
51,98 € 51,27 €

Mueller kolenski stabilizator iz neoprena se pohvali s samonastavljivima pasovoma za zagotavlja primerne kompresije. Udobje zagotavlja naluknjan material, ki omogoča ustrezno zračnost. Na voljo je v univerzalni velikosti, primerni za obseg kolena 35–50 cm.

Mueller manšeta za koleno Life Care, bež
35,88 €

Manšeta za koleno Meuller Life Care zagotavlja čvrsto podporo bolečemu kolenu in je v veliko pomoč pri lajšanju bolečin. Omogoča povsem enostavno namestitev in je primerna za ročno čiščenje v hladni vodi. Na voljo je v štirih velikostih.