Nakupovalni nasveti - Otroška oprema in igrače

Kako zavarovati stanovanje, da preprečimo nesreče pri majhnih otrocih?

Ko dojenček zraste v nemirnega malčka, je čas, da postanemo previdni! Malčki namreč radi plezajo po pohištvu, vtikajo prste v vtičnice in veselo tekajo okrog ostrih vogalov pohištva ter preverjajo temperaturo peči! Kljub temu lahko poskrbite, da se vam ne bo treba neprestano bati morebitnih poškodb pri otroku. Svetovali vam bomo, katere pripomočke v obliki otroških varoval si lahko omislite, da preprečite nepotrebne poškodbe.


Velikosti otroških oblačil - Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri oblačil za otroke?

Zadnje čase so se naši nakupi v veliki meri preselili v spletne trgovine, med omenjene nakupe pa spadajo tudi igrače, otroška oprema, posledično pa tudi oblačila in obutev za naše najmlajše. Predvsem nakup otroških oblačil in obutve marsikateremu staršu predstavlja pravo pustolovščino, saj se je med označevanjem velikosti in otroških številk, ki se razlikujejo med blagovnimi znamkami včasih že prav težko znajti. V ta namen smo na mimovrste=) pripravili tabelo velikosti otroških oblačil, ki vam bo omogočila lažji izbor oblačil pravih velikosti.


Kako izbrati voziček?

Mora biti varen, praktičen in seveda tudi lep. Toda s tem se seznam zahtev za idealen voziček ne konča. Kaj je resnično pomembno in na podlagi česa izbrati? Preberite si naš vodič in ugotovite, katero vrsto vozička potrebujete.


Kako izbrati otroški avtosedež?

Otrok z višino do 150 cm in težo do 36 kg mora med vožnjo v avtomobilu sedeti v avtosedežu. Žal ni dovolj, da kupite zgolj en univerzalen avtosedež, saj otrok raste in pridobiva težo, zato potrebuje vsaj dva ali celo tri avtosedeže. Prvega potrebuje že nekaj dni po rojstvu, ko ga peljete iz porodnišnice.


Kako izbrati otroško vozilo?

Otroška vozila lahko razdelimo na nekaj kategorij: vozila na akumulator, tricikle, vozila na pedala, poganjalce in otroška kolesa. Vsa vozila na Mimovrste.com spadajo med preverjene izdelke vodilnih blagovnih znamk in navdušujejo majhne in velike otroke. V ponudbi boste našli tudi vozila s najljubšimi motivi vašega otroka, kot so Avtomobilčki, Mini Miška, John Deere, Ledeno kraljestvo ipd.


Kako izbrati elektronsko varuško?

Varnost je prvo, o čemer razmišljamo, ko gre za naše otroke. In elektronske varuške nam ponujajo potrebno zagotovilo, da so naši otroci varni tudi, ko nismo v njihovi neposredni bližini. Te naprave so še posebej v prvih mesecih za duševni mir staršev neprecenljive, vendar boste zanje hvaležni tudi v vrsti okoliščin skozi več let.


Kako izbrati šolsko torbo?

Zdravje je vedno na prvem mestu in pri izbiri šolskega nahrbtnika je vpliv na zdrav razvoj šolarja izredno pomemben. Tukaj najdete naša priporočila, na kaj bodite pozorni pri nakupu.


10 idej za božična darila za otroke

Vsi vemo, kako neprecenljiv je tisti občutek, ko se otroku zaiskrijo oči ob pogledu na novoletno jelko, obkroženo z darili. Ali že veste, kaj bodo letos pod vašo jelko pustili Miklavž, Božiček in Dedek Mraz? Če bi radi za praznike podarili nekaj posebnega, a še iščete pravo idejo, smo na mimovrste=) pripravili 10 idej za izvirna darila za otroke, ki vam bodo olajšale praznično nakupovanje.


Zabava za vaše najmlajše: Samostojna igra

Delate od doma in se težko skoncentrirate, če otrok neprestano teka okoli vas? Za vas imamo par nasvetov, kako skozi igro zaposliti vaše najmlajše člane družine.